tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post202458783598988900..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: "RAVIOLI" DE CANSALADA AMB FAVETES, ROVELLONS I ALL I OLI AMB CREMA DE XIRIVIAmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-59068772095659999992010-05-09T09:29:16.974-07:002010-05-09T09:29:16.974-07:00Cristina: apa doncs, ja pots fer-la que segur a ca...Cristina: apa doncs, ja pots fer-la que segur a casa ho agrairàn!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-24166247403142273982010-05-09T00:03:55.164-07:002010-05-09T00:03:55.164-07:00Mercè, m'agrada més la teva versió , a mi els ...Mercè, m'agrada més la teva versió , a mi els cargols em fan angúnia, més ben dit no els he provat mai, i en canvi els bolets m'apassionen. Jo també tinc ganes de provar-ho.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-87569786868153348602010-05-08T14:36:27.781-07:002010-05-08T14:36:27.781-07:00iSABEL: Ja t'arriba el moment de parar una mic...iSABEL: Ja t'arriba el moment de parar una mica i poder dedicar-te a gust al teu blog!,i en gaudirem tots!A reveure i gràcies!<br /><br />Neus: MOLTES GRÀCIES PEL COMENTARI! sempre és un plaer rebre gent nova al blog, oi?, jo per part meva ja he xafardejat el teu i l'he afegit a la meva llista.A reveure Neus!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-18578164626710739382010-05-08T14:10:24.101-07:002010-05-08T14:10:24.101-07:00Acabo de descubrir la teva cuina i m'agrada mo...Acabo de descubrir la teva cuina i m'agrada mooolt, si no et fa res em quedaré a la teva cuina.<br />Salutacions Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-12731420461458863272010-05-07T15:06:14.435-07:002010-05-07T15:06:14.435-07:00Caram!!!!!Mercè:
Quina producció. Aquesta setmana ...Caram!!!!!Mercè:<br />Quina producció. Aquesta setmana he anat de bolit i no m'he pogut conectat.<br /><br />Tot té mol bona pinta. <br />FelicitatsLa cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-58342073904291043692010-05-06T13:09:29.349-07:002010-05-06T13:09:29.349-07:00Cuina vermella: ja veig que els cargols,rien de ri...Cuina vermella: ja veig que els cargols,rien de rien...crec que ha de quedar molt bo amb faves i botifarra negre, què en penseu?,a reveure!<br /><br />Guspires: aquesta classe és la que més m'ha agradat de les 3 que he anat del David. Va ser interessant i com sempre una font d'informació impressionant.L'empedrat també el faré, però l'escuma de crema catalana no podré...no tinc sifò!...<br /><br />Núria: un bon contrast de gustos potents!a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-41710513585541520552010-05-06T07:29:18.161-07:002010-05-06T07:29:18.161-07:00Amb bolets millor, quin plat mes bo.
petonsAmb bolets millor, quin plat mes bo.<br />petonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/03515063329641681110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-56798714859594498052010-05-06T01:32:59.986-07:002010-05-06T01:32:59.986-07:00Aquestes classes amb en David veig que donen uns b...Aquestes classes amb en David veig que donen uns bons resultats. Aquest plat té una pinta excel·lent, això si, entretingut entreingut ho és una miqueta.<br />Una abraçadaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-41708846466255799432010-05-05T13:54:47.709-07:002010-05-05T13:54:47.709-07:00Ens quedem amb la teva versió!! Els cargols, tot i...Ens quedem amb la teva versió!! Els cargols, tot i que els mengem, no ens apassionen. Com diu la Glòria, estàs súper aplicada. Unn petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-48045697377096826292010-05-05T13:26:43.674-07:002010-05-05T13:26:43.674-07:00Manel: gràcies, la veritat és que em va agradar mo...Manel: gràcies, la veritat és que em va agradar molt la recepta i és realment original, una combinació de sabors ben curiosa...<br /><br />Starbase: la crema de xirivia és el que més em va cridar l'atenció i va ser el primer que vaig tastar; em va agradar moltíssim i la penso fer sovint!<br /><br />Marta: m'apunto això de la poma!, els rovellons la llàstima és que evidentment són de pot...crec que hauria d'haver fet la recepta amb xampinyons...però bé, el resultat molt satisfactori!<br /><br />Fem un mos: només és una mica entretingut pel fet de treure la pellofeta de les faves, però val la pena per gust i per color!<br /><br />Glòria: ho he fet avui per dinar però només per l'Albert i per a mi. Crec que a les nenes se'ls faria difícil de menjar tot i que ja saps que elles mengen de tot!...la crema de xirivia genial!<br /><br />Gemma:jo també he pensat que la crema pot acompanyar altres carns o peixos...(la marta diu que l'ha feta amb carn a la planxa).Oi que la combinació de faves i botifarra o botifarró també sedueix?<br /><br />Maria: a mi també m'agraden molt els cargols i això de "xarrupar" i embrutar-se una mica...sempre estè bé,oi?<br /><br />Susanna: permís?, quin permís?,de fet és en David qui ha decidit compartir-la... Aquesta és la gràcia dels blogs!, jo n'he copiat algunes de teves...per cert...A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-5597885226983563242010-05-05T11:48:17.786-07:002010-05-05T11:48:17.786-07:00HOLA MERCÈ, GUAPA TU
QUIN CARPRICI DE PLAT MÉS BO...HOLA MERCÈ, GUAPA TU<br /><br />QUIN CARPRICI DE PLAT MÉS BO, EN PRENG NOTA DE LA TEVA RECEPTA, AMB EL TEU PERMÍS ES CLAR<br /><br />PETONETS SUSANNAEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-50022166821289473072010-05-05T11:23:15.461-07:002010-05-05T11:23:15.461-07:00Qué bo!!!! jo també la faré com tu, amb bolets.
El...Qué bo!!!! jo també la faré com tu, amb bolets.<br />Els cargols m'agraden molt, però amb closca, per a llepar-me els dits!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-17036262991188869412010-05-05T10:17:49.345-07:002010-05-05T10:17:49.345-07:00Ei, que ràpida!!!
A mi també m'agrada més la v...Ei, que ràpida!!!<br />A mi també m'agrada més la versió amb bolets, que els cargols a casa no ens agraden gens :(<br />I la versió que proposes de botifarra també ha de quedar molt bé!<br />Indubtablement, la crema de xirivia és fantàstica, ideal per acompanyar molts altres plats ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-20219488577683257082010-05-05T10:16:56.052-07:002010-05-05T10:16:56.052-07:00Carai, Mercè, quina velocitat!. Has estat una alum...Carai, Mercè, quina velocitat!. Has estat una alumna molt aplicada i diligent!. M'agrada com has "tunejat" la recepta del David, ja saps que els cargols i jo no som gens amics, prefereixo els bolets. La crema de xirivia em va sorprendre molt gratament. <br /><br />En vas fer per a tota la família?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-75695563391029739632010-05-05T10:01:12.146-07:002010-05-05T10:01:12.146-07:00Una recepta fàcil però mol atreien, jo també la fa...Una recepta fàcil però mol atreien, jo també la faria amb bolets, queda anotada.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-30538644342224689232010-05-05T07:47:48.296-07:002010-05-05T07:47:48.296-07:00Ostres, estava boníssim el del David, i aquest seg...Ostres, estava boníssim el del David, i aquest segur que també, amb el que m'agraden els rovellons!<br /><br />La veritat el que em va sorprendre més va ser la salsa de xirivia! Jo n'he fet aquesta setmana per acompanyar carn a la planxa i està boníssima! De fet li vaig comentar a una amiga que és cuinera i em va dir que li afegeixi poma i aixxí vaig fer! A veure si ho publico en breu!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-69917060948125705812010-05-05T07:43:24.306-07:002010-05-05T07:43:24.306-07:00Jo tampoc la faría amb cargols. Millor la teva alt...Jo tampoc la faría amb cargols. Millor la teva alternativa. I la crema de xirivia....ah! que bona!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-40251427467521597842010-05-05T07:38:59.436-07:002010-05-05T07:38:59.436-07:00Mercè,
Em sembla que ha d'estar boníssim. La ...Mercè, <br />Em sembla que ha d'estar boníssim. La combinació dels diferents ingredients el fa, a més, un plat molt original. <br />Pel meu gust el preferixo tal com l'has fet que no amb cargols.<br />Felicitats.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com