tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post2929840563481368928..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: BLINIS DE PATATA I SALMÓ FUMATmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-49433668432539451652010-03-20T15:02:58.496-07:002010-03-20T15:02:58.496-07:00Cristina:jo també vaig estar contenta de posar &qu...Cristina:jo també vaig estar contenta de posar "cara" a CRIJOARMAEL i amés a més conèixer al teu fill Marcel.Jo tampoc sabia què eren els blinis fins que vaig anar a la classe, i vaig fer una molt bona descoberta, en Pep Nogué és molt agradable.El 28 d'abril vaig amb la Glòria i la SaraMaria a una classe seva!,m'informo i et comento per si t'hi animes ok?a reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-31387173494391720652010-03-20T12:31:37.497-07:002010-03-20T12:31:37.497-07:00Hola Mercè, em va agradar molt coneixe't. Fins...Hola Mercè, em va agradar molt coneixe't. Fins avui desconeixia que eren els blinis, hauré de provar-ho, tenen molt bona pinta. Hauré d'anar a alguna classe d'en Pep Nogué, no hi he ant mai.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-67194524918456148762010-03-17T13:29:54.309-07:002010-03-17T13:29:54.309-07:00Els blinis són un plat típic a la cuina russa. All...Els blinis són un plat típic a la cuina russa. Allà s'acostumen a menjar acompanyant tota mena de peixos fumats, nata àgria i ous de peix.<br />Però... amb tots els respectes... aquests blinis catalans els trobo més bons! Deu ser que jo mateixa sóc massa catalaneta...!<br />Aquest cap de setmana els faig a casa. Segur que encantarà a tothom!<br />Felicitats per una altra recepta ben chula!Elenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-71733350889827014282010-03-14T08:40:47.777-07:002010-03-14T08:40:47.777-07:00Anna, segur que agradaran els facis a qui els faci...Anna, segur que agradaran els facis a qui els facis!a reveure!<br /><br />Fem un mos: segur que els heu fet,oi?,sí, amb salmó crec que és perfecte.Fins divendres!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-60455581163912796802010-03-13T17:46:23.986-08:002010-03-13T17:46:23.986-08:00Jo també els prefereixo amb salmó. Estan molt bons...Jo també els prefereixo amb salmó. Estan molt bons<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-52281711271943720922010-03-13T11:13:19.586-08:002010-03-13T11:13:19.586-08:00no n' he fet mai, ni n' he tastat, però em...no n' he fet mai, ni n' he tastat, però em sembla una recepta molt original i bona!<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-11290072090968799262010-03-12T05:42:54.512-08:002010-03-12T05:42:54.512-08:00Glòria: I tant que són per repeir!,ja n'he fet...Glòria: I tant que són per repeir!,ja n'he fet 2 cops i és tan ràpid i fàcil que és un recurs "stupendu"!<br /><br />Gemma: realment en Pep Nogué em va agradar moltíssim com a persona i com a professional.Els blinis van ser una descoberta per a mi i com que agrada tant a nens com a grans,ja tenim plat nou a la "cuina de casa" meva...<br /><br />Carmen: segur que tenir al Pep Nogué com a amic és molt enriquidor. Vaig sortir encantada de la seva classe i amb ganes de repetir!.Veig poquet a la meva familia de Banyoles, però no ho dubtis, amenaço amb visita si vaig per aquesta zona...<br /><br />Cuina Vermella: m'ha agradat això de "locus"...Havia sentit a parlar de coses semblants als blinis però sempre en dolç,tipus "tortita".Això ha estat una descoberta!!<br /><br />Quima: que contenta estic que hagis entrat al blog!!!!!mira,mira, que amb aquests blocaires que veus al costat i molts d'altres t'hi enganxes!!Així vaig començar jo, mirant receptes de tots ells fins que vaig decidir compartir les que jo conec!!A REVEURE!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-64341263010287566632010-03-12T04:44:00.826-08:002010-03-12T04:44:00.826-08:00Ei Mercè!!! Estic aprenent molt amb vosaltres. Só...Ei Mercè!!! Estic aprenent molt amb vosaltres. Sóc totalment profana en això, i no sabia de l'existència de la paraula "blinis". Algun dia intentaré seguir alguna de les teves receptes, perquè no puc viure de bullit tot el dia,oi?<br />Petonets i fins diumenge<br />QUIMAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-41816624336929247362010-03-12T02:39:37.174-08:002010-03-12T02:39:37.174-08:00Els blinis ens tornen 'locus' els trobem b...Els blinis ens tornen 'locus' els trobem boníssims, a veure si ens animem a fer-los, els teus han quedat genials. Gràcies per compartir recepta.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-64204613702546214802010-03-12T02:32:54.370-08:002010-03-12T02:32:54.370-08:00T'han quedat uns blinis fantàstics, prenc nota...T'han quedat uns blinis fantàstics, prenc nota.<br />Teniu tota la raó, el Pep és un crac de peus a cap, tenim la sort de tenir-lo com amic (tot i que ara està molt embolicat i ens veiem poc) però és una persona que val la pena tenir a prop.<br />Ah, Mercè, estic a cinc km. de Banyoles, a Cornellà del Terri, així que ja saps, quan vinguis a visitar la teva family, passa per casa.<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-29741768804879363552010-03-11T22:20:47.099-08:002010-03-11T22:20:47.099-08:00Bons i molt originals!!! I per mi, també millor am...Bons i molt originals!!! I per mi, també millor amb salmó que amb botifarra negra, je je je...<br />El Pep Nogué és un gran cuiner i les classes són molt interessants, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-44154194377625350502010-03-11T14:54:50.807-08:002010-03-11T14:54:50.807-08:00És que el Pep Nogué és un crac fent i ensenyant re...És que el Pep Nogué és un crac fent i ensenyant receptes!!. Jo els vaig fer dissabte passat i eren bons.... Els vaig fer de botifarra, de salmó i de làmines de ceps. M'apunto el teu suggeriment de formatge i orenga per a la propera, perquè són per repetir, oi que sí?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com