tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post324802542351690258..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: I TÚ, COM HO FAS?mercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-34596583789998940972012-05-10T08:13:27.231-07:002012-05-10T08:13:27.231-07:00Creu-me que segueixo passant per aquí (i per molts...Creu-me que segueixo passant per aquí (i per molts altres blocs), el problema està en que no deixo massa comentaris :-(Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-22870419195799690312012-05-09T15:04:47.551-07:002012-05-09T15:04:47.551-07:00Ei Surfone!, em fa molt contenta veure't per a...Ei Surfone!, em fa molt contenta veure't per aquí!. Una tria ben bona!, a més a més, em sembla un menú molt equilibrat!.M'agrada un segon de peix... i si és bacallà...MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMMM!!! JAJAJA!, Gràcies maco!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-926892485698989552012-05-09T15:01:16.163-07:002012-05-09T15:01:16.163-07:00Hola maco!, si n'és de bò l'embotit català...Hola maco!, si n'és de bò l'embotit català eh?, i la butifarra amb mongetes del ganxet, i l'escalivada...Si és que tenim una cuina i una matèria primera...EXCEL.LENT!. Em quedo amb la teva recomanació dels vins, que d'això en saps un munt!. Moltes gràcies per deixar la teva!, una abraçada Ricard!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-77073782487962465752012-05-09T14:58:42.350-07:002012-05-09T14:58:42.350-07:00Evidentment, la teva opinió té molt de pes per a m...Evidentment, la teva opinió té molt de pes per a mi, i emsembla una molt bona tria. La botifarra amb mongetes és el plat estrella,eh?!!... Una abraçada i gràcies.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-43310102863657556412012-05-09T06:19:06.810-07:002012-05-09T06:19:06.810-07:00La meva tria seria:
1r plat: torrada amb escalivad...La meva tria seria:<br />1r plat: torrada amb escalivada, all-i-oli i anxoves (mMmMmMMmmm).<br />2n plat: bacallà amb samfaina (mMMMMmmmMMMmMMmmm).<br />Postres: mel i mató (mMmMMMMmmmMMMmmMmmmmMMMMmmMmmmmmmmmmmMMMmMMMmMMmmm).Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-41360599513010642042012-05-08T05:54:12.977-07:002012-05-08T05:54:12.977-07:00Com embotit em referia a bull de diferents tipus, ...Com embotit em referia a bull de diferents tipus, butifarra cuita, pernil pais....Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-62615283851251476712012-05-08T05:52:10.196-07:002012-05-08T05:52:10.196-07:00Jo faria un assortiment d'embotits per comença...Jo faria un assortiment d'embotits per començar.... Com segon botifarra acompanyada de mongetes del ganxet i una plata amb escalibada no hi quedaria gens malament.<br /><br />De postres... hehehe.... Un music....<br /><br />I sense cap mena de dubte un vi català a base de garnatxa i carinyena.... Preferentment Montsant o Priorat...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-62189670392670745582012-05-07T09:26:37.857-07:002012-05-07T09:26:37.857-07:00Jo faria una esqueixada, una escalivada i mongetes...Jo faria una esqueixada, una escalivada i mongetes amb botifarra, postres de music ( ametlles, avellanes, panses, carquinyolis) acompanyat d'un porró de moscatell. Una abraçada MercèEl plat blanchttps://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-57291925732606034522012-05-05T13:38:22.344-07:002012-05-05T13:38:22.344-07:00el teu bloc, amb el nom d'un dels àpats més ca...el teu bloc, amb el nom d'un dels àpats més catalans, esta clar que la teva opinió té molt de pes!Gràcies guapa per entrar-hi!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-68345447135293115162012-05-05T13:30:48.911-07:002012-05-05T13:30:48.911-07:00Moltes gràcies Laia, aquesta sopeta em sembla fabu...Moltes gràcies Laia, aquesta sopeta em sembla fabulosa, i LA VEDELLA amb bolets és un dels meus plats preferits. A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-76642471753911025792012-05-05T13:25:17.300-07:002012-05-05T13:25:17.300-07:00Si nois!, un àpat català, clar i decidit!, una bon...Si nois!, un àpat català, clar i decidit!, una bona proposta, moltes gràcies parella!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-16297832179868189672012-05-05T02:58:21.601-07:002012-05-05T02:58:21.601-07:00Jo faria una escudella amb pilota, pollastre rosti...Jo faria una escudella amb pilota, pollastre rostit amb prunes i pinyons o fricandó i postres de músic. Quina gana!!!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65524700224277785822012-05-04T07:19:50.866-07:002012-05-04T07:19:50.866-07:00Quina tria més dificil! Jo potser faria una bona s...Quina tria més dificil! Jo potser faria una bona sopa de rap, una vedella amb bolets i un bon flam de postres. Senzill però gustósLaiahttps://www.blogger.com/profile/02339009252630488024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-33913035299020561022012-05-04T04:43:14.765-07:002012-05-04T04:43:14.765-07:00Mmmm... entrant: pa amb tomàquet, de plat... botif...Mmmm... entrant: pa amb tomàquet, de plat... botifarra a la brasa amb seques i de postre... una bona crema catalana! <br />Quina gana m'està agafant només de pensar-hi!<br />Una abraçadaa Mercè!Susanna i Juan Pedrohttps://www.blogger.com/profile/02207456460143364950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-64735499801014741912012-05-03T14:17:36.672-07:002012-05-03T14:17:36.672-07:00Aquesta proposta em sembla molt ben pensada, donen...Aquesta proposta em sembla molt ben pensada, donen ganes d'anar provant plats i plats amb aquestes propostes tan bones que esteu fent!gràcies per deixar la teva!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-78533286446796884772012-05-03T14:13:26.583-07:002012-05-03T14:13:26.583-07:00merci Sara, una propòsta bona i equilibrada!, el p...merci Sara, una propòsta bona i equilibrada!, el pollastre amb escamarlans és un plat 10!gràcies per participar!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-54591039984259870422012-05-03T14:10:04.563-07:002012-05-03T14:10:04.563-07:00caram !, una proposta molt oportuna!, això de les ...caram !, una proposta molt oportuna!, això de les figues confitades en moscatell ens ho heu d'explicar!, pinta molt bé!, gràcies per participar, i ara vaig a veure aquest risotto!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-75329143841207530602012-05-03T14:04:53.105-07:002012-05-03T14:04:53.105-07:00m'agrada!, sobretot el xató i el moscatell... ...m'agrada!, sobretot el xató i el moscatell... Moltes gràcies!, cerc que d'aquí en podrem treure un menú d'hivern i un d'estiu, no et sembla?. Una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-44446125342825910362012-05-03T14:00:22.297-07:002012-05-03T14:00:22.297-07:00Bona proposta, si senyora, però amb la condició d&...Bona proposta, si senyora, però amb la condició d'acabar tal i com dius: amb un bon passeig!, jaja, merci guapíssima!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-77502853464050213802012-05-03T13:58:52.863-07:002012-05-03T13:58:52.863-07:00Ondia, botifarra amb peres, quina proposta!, l'...Ondia, botifarra amb peres, quina proposta!, l'escalivada amb esqueixat de bacallà em sembla de 10!, gràcies, guapa!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-37868873675110489652012-05-03T13:56:09.845-07:002012-05-03T13:56:09.845-07:00Exacte Gemma!, un bon menú equilibrat o no, boníss...Exacte Gemma!, un bon menú equilibrat o no, boníssim!, estic amb tú, mel i mató també és un postra moooolt nostre!, suau, dolça... Merci guapa!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-47364888366958205782012-05-03T13:54:11.334-07:002012-05-03T13:54:11.334-07:00l'escudella...quin encert!, canelons i crema, ...l'escudella...quin encert!, canelons i crema, un bon, boníssim menú Miquel!Merci per participar!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-68670360389156713822012-05-03T11:42:46.248-07:002012-05-03T11:42:46.248-07:00Doncs una amanida catalana (enciam, canonges, rúcu...Doncs una amanida catalana (enciam, canonges, rúcula, ceba, tomàquet, olives), un mar i muntanya (pollastre amb escamarlans i conill) i mel i mató.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-63736092517568723012012-05-03T04:56:11.491-07:002012-05-03T04:56:11.491-07:00Escalivada amb anxoves i pa torrat amb tomata, pol...Escalivada amb anxoves i pa torrat amb tomata, pollastre rostit amb prunes i pinyons i indiscutiblement crema catalana!!<br />Petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-9630787866274987352012-05-03T02:43:40.880-07:002012-05-03T02:43:40.880-07:00Quina idea més bona! Doncs a Esfruita com que som ...Quina idea més bona! Doncs a Esfruita com que som una botiga online de fruita i verdura de qualitat i ens agrada molt la fruita i la verdura, et proposem un menú català amb aquests ingredients! <br /><br />Com a entrant unes torrades sucades amb tomàquet, oli de Pau i escalivada acompanyades d'una amanida catalana. Com a plat principal, unes mandonguilles amb sípia i de postres unes figues confitades amb crema de moscatell. <br /><br />Avui a Esfruita.com, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem un rissotto de remolatxa! Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!<br />www.esfruita.com/assessorem/rissotto-de-remolatxaESfruitahttps://www.blogger.com/profile/03030018858850370743noreply@blogger.com