tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post4768620461104088265..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: PASTÍS DE SANT JORDImercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-19932264521648064252010-04-26T12:32:24.859-07:002010-04-26T12:32:24.859-07:00Guspires: crec que he trobat una coca que repetiré...Guspires: crec que he trobat una coca que repetiré molts cops a partir d'ara, ja sigui per farcir, per fer-ne pastissets petits, per acompanyar, per aniversari...A reveure Gemma!<br /><br />Carme: moltíssimes gràcies! crec que ho he entès, ho provaré algún dia i si no me'n surto faré un HELP!!,A REVEURE I UN PETONET!!!<br /><br />Starbase: en aquest cas no va muntar les clares i jo tampoc ho vaig fer, i va quedar perfecte, però jo sóc de les que si no diu el contrari SEMPRE munto les clares i les poso al final...Aquesta coca és genial, fes-la perquè amb un got i els ingredients ja està, la balança la pots deixar al calaix!a reveure.<br /><br />Lídia:gràcies Lídia! a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-45274529288537532912010-04-26T11:19:19.056-07:002010-04-26T11:19:19.056-07:00k maco t'ha quedat......espero que haguis pass...k maco t'ha quedat......espero que haguis passat una bona diada<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-90129496212276152892010-04-26T02:12:45.896-07:002010-04-26T02:12:45.896-07:00Ostres, una coca de les que a mi m'agraden: to...Ostres, una coca de les que a mi m'agraden: tot a barrejar i sense haver de muntar clares per separat i tal...ja es veu que la pastissería la tinc una mica apartada. Cada cop menys,per cert. I aquesta coca la farè segur!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-11077128502024372912010-04-26T01:10:01.097-07:002010-04-26T01:10:01.097-07:00Hola maca, vinc a contestar aquí, per si de cas no...Hola maca, vinc a contestar aquí, per si de cas no vas al meu blog.<br />La tècnica que s'utilitza és aquesta:<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=FTcpsFsIVK4<br /><br />La idea és aquesta, però el pla casolà, amb mànega pastissera en comptes d'aquests "pintes" que ells fan servir. Posar el dibuix que vulguis, amb massa de pa de pessic acolorida o xocolata calenta, fer els dibuixos, congelar uns minuts i després sobre posar la resta de massa de pa de pessic i així, la planxa de pa de pessic quedarà "tatuada".<br />No sé si m'he explicat bé, ara llegint el que he escrit, em sembla més embolicat encara.<br />Digues alguna cosa i buscaré la manera d'explicar-ho més clar.<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-49741670864949348442010-04-26T00:52:30.217-07:002010-04-26T00:52:30.217-07:00Doncs realemnt té una pinta deliciosa. Ja m'he...Doncs realemnt té una pinta deliciosa. Ja m'he anotat la recepta, per algun altre Sant Jordi o algun altre sant. <br />A reveure i una forta abraçada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-85562445241602755362010-04-26T00:42:23.154-07:002010-04-26T00:42:23.154-07:00Marta: gràcies guapa,n'estic força contenta, s...Marta: gràcies guapa,n'estic força contenta, sobretot de la formula d'aquest pa de pessic!a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65278321904390455422010-04-25T15:23:38.549-07:002010-04-25T15:23:38.549-07:00ESPECTACULAR!!!! Com ja han dit per aquí molt prof...ESPECTACULAR!!!! Com ja han dit per aquí molt professional!!! Entra pels ulls, però segur que pel gust encara més.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-77702998560991647452010-04-25T14:14:56.840-07:002010-04-25T14:14:56.840-07:00Cristina: una amiga em va regalar 4 botelletes men...Cristina: una amiga em va regalar 4 botelletes menudes d' una botiga de l'Illa que es diu DELISHOP i que es dedica a productes d'altres països. Pel que es veu surten força bé de preu. Els colors són una mica llampants però xulos!A REVEURE!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-76520075550148909532010-04-25T14:00:14.308-07:002010-04-25T14:00:14.308-07:00Ostres Mercè, que maco que t'ha quedat!! M'...Ostres Mercè, que maco que t'ha quedat!! M'aputo el pa de pessic. Quins colorants fas servir per la senyera, els que jo tinc no em queda el vermell tan intens?Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-81190745103503693052010-04-25T13:05:06.339-07:002010-04-25T13:05:06.339-07:00ANNA:és tan fàcil com anar omplint un got cada cop...ANNA:és tan fàcil com anar omplint un got cada cop del que et diu i sense gaires passos el tens.A reveure anna, i gràcies!<br /><br />Dolça:gràcies per ser aquí!,els pans de pessic tenen cadascún la seva peculiaritat, aquest sense cap mena de dubte és l'esponjositat.A reveure i ja em diràs si el fas!a reveure!<br /><br />Josep: no ho dubtis! petonets!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-90513870401093257632010-04-25T12:06:24.885-07:002010-04-25T12:06:24.885-07:00Excepcional, la pinta d'aquest pastís.
Del pro...Excepcional, la pinta d'aquest pastís.<br />Del proper me'n guardeu un bocí.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-37107120061868856322010-04-25T11:39:59.728-07:002010-04-25T11:39:59.728-07:00Realment aquest pastís té un aspecte espectacular!...Realment aquest pastís té un aspecte espectacular!!! L'haurem de tastar, no et sembla?<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-49474835108344275582010-04-25T10:43:44.212-07:002010-04-25T10:43:44.212-07:00Un pastís molt bonic i segur que molt bo. Ja tinc ...Un pastís molt bonic i segur que molt bo. Ja tinc ganes de fer aquest pa de pessic amb xocolata, si dius que queda tan suau i bo.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-26595752180945347622010-04-25T01:10:57.487-07:002010-04-25T01:10:57.487-07:00Xavier: jo, la bandera catalana la poso allà on fa...Xavier: jo, la bandera catalana la poso allà on faci falta!!je,je...(sóm de la ceba a casa...)<br /><br />Gemma:realment ha estat una descoberta aquest pa de pessic, i el gust de xocolata és molt bo, perquè el Paladín és xocolata en pols per a fer-la desfeta realment bona.Quan no tinc massa temps de fer xoco desfeta és el meu recurs i sempre funciona.A reveure guapa!<br /><br />Carmen:gràcies Carmen, aquestes roses, les fulles i molts altres ornaments de xoco blanca,amb llet i negra són a una botiga aprop de casa, però ara n'hi ha moltes de botigues on pots trobar complements ben bonics per a decorar pastissos!,(a tú no cal que t'ho digui...!)A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-79408989950511604942010-04-24T23:49:47.181-07:002010-04-24T23:49:47.181-07:00Mercè, t'ha quedat de meravella, m'han enc...Mercè, t'ha quedat de meravella, m'han encantat les roses. Tot el conjunt és una delícia. PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-71757528380861285532010-04-24T23:19:53.796-07:002010-04-24T23:19:53.796-07:00Hauremde provar aquest pa de pessic que balla tot ...Hauremde provar aquest pa de pessic que balla tot sol, je je je... ha de ser molt bo i amb un gust de xocolata ben intens.<br />El Paladin es la xocolata en pols per fer xocolata desfeta? O es d'un altre tipus?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-8692470386457621672010-04-24T18:43:58.337-07:002010-04-24T18:43:58.337-07:00Caram! Quina tortada de Sant Jordi! Amb l'escu...Caram! Quina tortada de Sant Jordi! Amb l'escudet i tot!<br /><br />;)Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-35696521073358033262010-04-24T15:02:02.781-07:002010-04-24T15:02:02.781-07:00Marylou, Isabel: de professional res, però gràcies...Marylou, Isabel: de professional res, però gràcies per animar-me tant!, la veritat és que aquesta coca de xocolata ha estat una descoberta, i el pastís ha quedat millor del que esperava de presentació, m'ho he passat molt bé fent-lo i fent les galetes.Una abraçades guapes!!!!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-39236718495614571032010-04-24T13:19:13.385-07:002010-04-24T13:19:13.385-07:00Com bé diu MaryLou , estas feta tota una profesion...Com bé diu MaryLou , estas feta tota una profesional. Maquíssimes.......i segur que molt bones........<br />Un petó<br /><br />ISABELLa cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-14203889659792624512010-04-24T10:21:21.560-07:002010-04-24T10:21:21.560-07:00Boníssim, segur, pero a més maquíssim!!!!!!
T'...Boníssim, segur, pero a més maquíssim!!!!!!<br />T'ha quedat de profesional!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.com