tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post5329017598594997650..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: CUIXES DE POLLASTRE ADOBATmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-56833390144738473572010-03-11T14:49:04.866-08:002010-03-11T14:49:04.866-08:00Hola Cuina Vermella: sí, la gloria i el josep del ...Hola Cuina Vermella: sí, la gloria i el josep del Cafè de nit son bons amics.Ens coneixem de la colla dels Castellers de Sants ja fa uns quants anys!Nosltres ens vam desvincular una mica de la colla després de les 3 nenes...però amb ells mantenim l'amistat.Una abraçada macos!!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-25481391296541831852010-03-11T14:14:44.572-08:002010-03-11T14:14:44.572-08:00Acabo de descobrir que tu i la Glòria noctàmbula s...Acabo de descobrir que tu i la Glòria noctàmbula sou amigues, quina il·lu!!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-89544954552777810992010-03-11T11:49:47.743-08:002010-03-11T11:49:47.743-08:00Estimada amiga
Hemos visitado tu blog y estamos mu...Estimada amiga<br />Hemos visitado tu blog y estamos muy interesados en hacerte una propuesta.<br />Mi mail es menchu@extremacalidad.com<br />Si eres tan amable me envías tu dirección y contactamos.<br />Un saludo.Menchuhttps://www.blogger.com/profile/10142770342364579417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-7754403419037854592010-03-11T02:47:12.293-08:002010-03-11T02:47:12.293-08:00Cristina: si t'agrada l'agredolç és una fo...Cristina: si t'agrada l'agredolç és una forma fàcil de tastar-ho, i les cuixes sempre són bones...A REVEURE CRISTINA!MERCÈ<br /><br />ST.Hilari:segur que t'agradarà, fàcil i amb ingredients que tenim normalment a casa.A REVEURE!MERCÈmercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-44372037306450920872010-03-11T01:36:28.364-08:002010-03-11T01:36:28.364-08:00una combinació per llepar-se els dits!! cladrà tas...una combinació per llepar-se els dits!! cladrà tastar-la!!<br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-84315168611648768282010-03-10T12:16:25.077-08:002010-03-10T12:16:25.077-08:00M'agrada molt l'agredolç, l'hauré de p...M'agrada molt l'agredolç, l'hauré de provar.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-39429096429988525112010-03-10T02:43:10.732-08:002010-03-10T02:43:10.732-08:00Mercè:moltíssimes gràcies.Exacte,la paraula per de...Mercè:moltíssimes gràcies.Exacte,la paraula per definir aquesta salsa és "curiosa".Al meu home li va encantar.<br /><br />Carmen:aquesta nevada ha estat un malson per a molta gent,però reconeixo que per a mi,l'albert i les nenes ha estat una autentica festa!.Ara intentaré entrar al teu blog però et deixo aquí el meu email: rinxol@wanadoo.es T'agraeixo molt la informació i que m'expliquis el "procés" de transformació de les nubes!!!Una abraçada!Mercè-D.P.mercèhttp://destapantcassoles.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-19668211498957805712010-03-10T02:30:07.346-08:002010-03-10T02:30:07.346-08:00Hola maca, ja m'ha dit la Mercè, he tingut el ...Hola maca, ja m'ha dit la Mercè, he tingut el blog aturat per culpa de la neu que ha caigut, pero ja estic una altre vegada aquí, dóna'm el teu email i enviaré unes pàgines on pots mirar com fer fondant.<br />Per cert, aquestes cuixes estan per sucar-hi pa. PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-80071470519426680592010-03-09T14:59:49.280-08:002010-03-09T14:59:49.280-08:00Mercè, ja li he deixat el comentari que em demanav...Mercè, ja li he deixat el comentari que em demanaves a la Carmen de Dulces bocados. :)<br />Per cert, la salseta que acompanya aquest pollastre ha de ser ben curiosa entre la soja, el vinagre i el sucre!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65185873540533913362010-03-09T12:58:24.708-08:002010-03-09T12:58:24.708-08:00Gemma,Glòria:la veritat és que a mi l'agredolç...Gemma,Glòria:la veritat és que a mi l'agredolç no m'acaba de fer el pes, però aquesta recepta està molt bé.A mi m'agrada tant el pollastre rostit de tota la vida que em costa canviar,però aquesta és una bona manera.Ara m'apunto la de la Glòria...un petonet wapes!!mercèhttp://destapantcassoles.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-31647208113040861202010-03-09T09:33:08.825-08:002010-03-09T09:33:08.825-08:00Un agredolç que ha d'estar molt bé i aquesta s...Un agredolç que ha d'estar molt bé i aquesta salseta convida a sucar pa de veritat!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-46215126817047578652010-03-09T05:22:50.877-08:002010-03-09T05:22:50.877-08:00Entre la soja i el scure morè deu quedar un contra...Entre la soja i el scure morè deu quedar un contrast de sabors ben original i diferent al que estem acostumats... una manera diferent de menjar el pollastre. Està molt bé variar el receptari de sempre, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com