tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post6687934050648772629..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: FRICANDÓmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65230960610430079462011-12-04T13:17:54.371-08:002011-12-04T13:17:54.371-08:00Mercè,
L'has explicat de meravella. Tens raó q...Mercè,<br />L'has explicat de meravella. Tens raó que hi podem fer alguna variació, però aquesta és la base. També estic totalment d'acord que a l'endemà encara està millor.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-76388936079284000552011-11-27T00:54:55.856-08:002011-11-27T00:54:55.856-08:00Per mi també és el meu plat preferit, jo faig la r...Per mi també és el meu plat preferit, jo faig la recepta de la meva Àvia, xup-xup durant 3 hores!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-8096552527785048902011-11-23T14:22:14.694-08:002011-11-23T14:22:14.694-08:00un plato muy bueno siempre y que cada uno hacemos ...un plato muy bueno siempre y que cada uno hacemos diferente pero lo esencial es siempre igual.Yo lo hago igual que tu pero sin la zanahorias y el laurel,hierbas si.<br />bona nit<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-4191271579415838092011-11-23T09:51:15.804-08:002011-11-23T09:51:15.804-08:00Tan tradicional, tan nostre i tant requetebó.Tan tradicional, tan nostre i tant requetebó.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-80171913477586208872011-11-22T10:00:28.972-08:002011-11-22T10:00:28.972-08:00Cada casa té la seva recepta particular i totes só...Cada casa té la seva recepta particular i totes són igual de bones. Per mi, el secret sempre està en una bona picada, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-59071996215657131612011-11-22T09:07:48.453-08:002011-11-22T09:07:48.453-08:00Un plato riquisimo...para mojar pan sin parar.
Bes...Un plato riquisimo...para mojar pan sin parar.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-37563441871953534032011-11-22T05:53:46.445-08:002011-11-22T05:53:46.445-08:00Tens molta raó el fricandó es un plat de tota la v...Tens molta raó el fricandó es un plat de tota la vida però que sempre esta bo<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-1870981811286302652011-11-22T02:07:19.056-08:002011-11-22T02:07:19.056-08:00Què bo és el fricando, a casa els encanta! aquest ...Què bo és el fricando, a casa els encanta! aquest per a sucar-hi pa!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-29904715527636203322011-11-20T23:29:28.445-08:002011-11-20T23:29:28.445-08:00Hola,
Visca el frincandó! El millor plat de carn d...Hola,<br />Visca el frincandó! El millor plat de carn del món. M'encanta, m'encanta, m'encanta<br />PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-60763674709741958912011-11-20T13:28:45.204-08:002011-11-20T13:28:45.204-08:00Encara que em fa una mica de vergonya... no l'...Encara que em fa una mica de vergonya... no l'he fet mai.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-55306015109925939382011-11-20T11:39:11.833-08:002011-11-20T11:39:11.833-08:00un bon plat i que es britat yo fai una mi...un bon plat i que es britat yo fai una mica diferen yo hi ficu dos o tes bastons de canella a i a de aqueste salse quan ya esta le badella el lan dema se fa un arros mot vo no cal ficari ni carUnamicadetothttps://www.blogger.com/profile/10027586247257588569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-24251800692776444792011-11-20T09:23:03.428-08:002011-11-20T09:23:03.428-08:00Jo també em declaro fan del fricandó o "flica...Jo també em declaro fan del fricandó o "flicandó" com en deia la meva àvia Maria. Per a mi és el plat estrella per a un diumenge de tardor o hivern!<br /><br />Fins aviat!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-11798839187647851482011-11-20T06:44:14.298-08:002011-11-20T06:44:14.298-08:00Ai, sí! Tens tanta raó! El ficandó és boníssim. Jo...Ai, sí! Tens tanta raó! El ficandó és boníssim. Jo l'associo a l'àpat del dia de Reis... imagina't si el trobo de categoria! petonsMarinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-83910185242659851362011-11-20T04:17:24.431-08:002011-11-20T04:17:24.431-08:00Mira que és casualitat... Just avui menjarem frica...Mira que és casualitat... Just avui menjarem fricandó i ja el vaig deixar fet ahir. Pràcticament com el teu, amb l'única diferència de posar una picada. Bon profit...!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-18814453712803965512011-11-20T01:09:38.153-08:002011-11-20T01:09:38.153-08:00Boníssim!!! jo ho faig com tu, nomès que paso la c...Boníssim!!! jo ho faig com tu, nomès que paso la carn per farina abans de fregir-la i li faig la picada amb un tros de pa fregit, amb l'oli d'haver fregit la carn, unes ametlles, uns pinyons, julivert i all. Lo de posar l'aigua de remullar els moixernos ho vaig aprendre d'en José Andrés, es veritat que li dona més aroma!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-88270144921631637222011-11-20T00:58:58.836-08:002011-11-20T00:58:58.836-08:00Mira, jo no li poso herbes, pero li faig una picad...Mira, jo no li poso herbes, pero li faig una picada cap al final de la cocció...<br /><br />Petons,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-76036189635377577532011-11-20T00:18:46.284-08:002011-11-20T00:18:46.284-08:00A quina hora venim a dinar?????
M'encanta el f...A quina hora venim a dinar?????<br />M'encanta el fricandó pero jo, em sembla que no l'he cuinat mai. Sempre el fa la meva mare i no se ni com.... (quina mala cuinera,no?) jaja.<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-16043090055308411562011-11-19T23:37:51.851-08:002011-11-19T23:37:51.851-08:00Ai, com m'agrada el frincandó i que poc en men...Ai, com m'agrada el frincandó i que poc en menjo!! A casa de tota la vida una picada amb fruits secs i una mica de xocolata negra, negra que dóna un gustet i una brillantor a la salsa espectaculars!!<br />Però del teu me'n menjaria dos plats!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-61197309915502904892011-11-19T16:33:57.805-08:002011-11-19T16:33:57.805-08:00Hola guapa tu
es com dius un plat de 10, jo li ag...Hola guapa tu<br /><br />es com dius un plat de 10, jo li agafeixo al final unas patates tallades a quadrets que he fregit abans...es com agrada a casa<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.com