tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post71774536421427938..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: BACALLÀ AMB SALSA D'AMETLLESmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-16133687887759766572010-08-04T15:19:57.324-07:002010-08-04T15:19:57.324-07:00Este bacalao se queda en favoritos,para cuando ven...Este bacalao se queda en favoritos,para cuando venga el padrino de mi hijo,siempre le hago bacalao,le encanta...la verdad es que tienen un aspecto estupendo....que rico es el bacalao ;))Silviahttps://www.blogger.com/profile/07995582834879229566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-4419266483416843702010-07-30T14:11:37.849-07:002010-07-30T14:11:37.849-07:00Joan i sara, moltes gràcies!, segur que vosaltres ...Joan i sara, moltes gràcies!, segur que vosaltres coneixeu moltíssimes versions!a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-34298404138071469632010-07-30T12:20:57.072-07:002010-07-30T12:20:57.072-07:00¡ Amb lo que ens agrada el bacallá i aixi preparat...¡ Amb lo que ens agrada el bacallá i aixi preparat encara més !.<br />Una abraçada<br />Joan i SaraCAN JOAN I SARAhttps://www.blogger.com/profile/01755112880591499521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-48363866695317092262010-07-29T15:33:25.888-07:002010-07-29T15:33:25.888-07:00Angelica, si no has provat el bacallà ho has de fe...Angelica, si no has provat el bacallà ho has de fer, és molt versàtil i a Catalunya el fem de 1000 formes!<br /><br />Marylou,en tinc unes quantes de receptes teves per fer, ja saps que la teva cuina també és una de les que més m'agraden!<br /><br />Visc, una salseta fantàstica.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-72317311530140865072010-07-29T11:17:53.461-07:002010-07-29T11:17:53.461-07:00Aquest bacallà té una pinta espectacular, quin col...Aquest bacallà té una pinta espectacular, quin color la salseta!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-15115729688398335242010-07-29T09:34:12.562-07:002010-07-29T09:34:12.562-07:00M'agrada que us hagi agradat! és ben senzill i...M'agrada que us hagi agradat! és ben senzill i ben bó!<br />Petonets, guapa!MaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-32879013702036080342010-07-29T06:22:54.242-07:002010-07-29T06:22:54.242-07:00Con esas recetas de bacalao me dan muchas ganas de...Con esas recetas de bacalao me dan muchas ganas de aprender a cocinar este tipo de pescado <br />quiero dártelas gracias por dejarme un mensaje mientras estaba mi compu en reparaciones <br />ya esta en casa y funciona muy bien <br />besoshttp://www.chilenacocina.com/https://www.blogger.com/profile/08240746982731086386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-62515474620083478662010-07-28T15:18:35.390-07:002010-07-28T15:18:35.390-07:00Manel, és veritat, el peix és boníssim fins i tot ...Manel, és veritat, el peix és boníssim fins i tot sense salses, però una salsa prudent i bona com aquesta fa el plat completíssim!gràcies per estar per aqui!<br /><br />Starbase, visca!<br /><br />Petita cuina,aquesta salseta és de les millors que he provat.Boníssima amb qualsevol peix.<br /><br />Josep, doncs no sé com ens ho farem perquè ja ens l'hem cruspit!!!petonets ja saps.<br /><br />Vermells,je,je, és veritat, una de les millors salsetes que he provat!una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-33656214347660471292010-07-28T13:44:48.327-07:002010-07-28T13:44:48.327-07:00Fa caure les llàgrimes de gust, aquesta salseta no...Fa caure les llàgrimes de gust, aquesta salseta no té desperdici. un petonarro!!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-84080801931675574882010-07-28T11:49:34.602-07:002010-07-28T11:49:34.602-07:00Mercè,
La foto parla per si sola. Està dient: menj...Mercè,<br />La foto parla per si sola. Està dient: menja'm, que ho he sentit (o així m'ho sembla).<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-52927298515436167622010-07-28T11:05:47.026-07:002010-07-28T11:05:47.026-07:00Ep! que bo.
A més em penso que tinc tots els ingre...Ep! que bo.<br />A més em penso que tinc tots els ingredients.<br />La salsa d'atmelles m'agrada especialment.<br />Amb tot el peix blancB).<br />Petonets.<br />Núria.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-35642637206801267972010-07-28T08:47:16.767-07:002010-07-28T08:47:16.767-07:00Visca el bacallà!! i visca la MaryLou també, es c...Visca el bacallà!! i visca la MaryLou també, es clar!!<br /><br />:-)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-68732907896053503952010-07-28T08:15:08.573-07:002010-07-28T08:15:08.573-07:00Mercè,
Una bona salsa és el tot per a la majoria ...Mercè,<br /><br />Una bona salsa és el tot per a la majoria de plats. Aquí ens ho demostres. Tan senzill com un peix fet al vapor i la salsa.<br /><br />Magnífic.<br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com