tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post5014781288340851365..comments2023-11-03T02:02:14.873-07:00Comments on Destapant Cassoles: BACALLÀ AMB MEL I AMETLLESmercèhttp://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-5536602022335121482010-06-08T14:50:09.801-07:002010-06-08T14:50:09.801-07:00Marta, i tant que n'és de bo el bacallà!,gràci...Marta, i tant que n'és de bo el bacallà!,gràcies marta, (veig que ets noctambula com jo,,,je,je)a reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-58862258292272712592010-06-08T14:14:18.457-07:002010-06-08T14:14:18.457-07:00Ostres Mercè aquest bacallà té una pinta excel.len...Ostres Mercè aquest bacallà té una pinta excel.lent!!! I que n'és de bo el bacallà!<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-54481040477950733972010-06-08T08:58:37.065-07:002010-06-08T08:58:37.065-07:00Ricard, doncs cap problema, ben fregidet està tamb...Ricard, doncs cap problema, ben fregidet està també boníssim!, cadascú es fa la cuina a la seva manera i gust!, a reveurE!<br /><br />Fem un mos, doncs apa, ja tens feina...ja em diràs si us ha agradat!<br /><br />Xisca, penso que si el que et crida l'atenció és la salseta però el bacallà no et va gaire, el pots substituïr per algun altre peix!, així et vindrà més de gust!a reveure xisca!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-56950284899251909702010-06-08T07:26:24.550-07:002010-06-08T07:26:24.550-07:00Això és un plat ben confitat i el bacallà déu ser ...Això és un plat ben confitat i el bacallà déu ser ben mel....ós. Jo també som dels rars a qui no li agrada massa el bacallà però , encara que sigui perquè el teu m'ha cridat l'atenció amb el toc de la mel el provaré de fer.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-16351575994980034292010-06-08T04:44:44.127-07:002010-06-08T04:44:44.127-07:00El bacallà ens agrada de qualsevol manera, la prop...El bacallà ens agrada de qualsevol manera, la propera provaré la teva amb la miqueta de mel, ja et diré.<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-18125051719301192152010-06-08T01:01:34.461-07:002010-06-08T01:01:34.461-07:00Comparteixo el que dius, de que la mel tampoc es l...Comparteixo el que dius, de que la mel tampoc es la meva devoció. Però les poques vegades que he provat bacallà amb mel, m'ha agradat... però sempre ha estat fora de casa.<br />En canvi el tema de confitar, a casa no té massa exit... i mira que fins i tot vigilava amb un termometre que l'oli no passes de temperatura.. Prefereixen un fregit breu, previament enfarinat..Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-46715987551630852392010-06-07T13:11:34.787-07:002010-06-07T13:11:34.787-07:00Gemma, a veure si ara el teu home no em podrà veur...Gemma, a veure si ara el teu home no em podrà veure...si no li agrada jo no en sé res, eh?!!!je,je, a reveure!<br /><br />Hilmar, gracies, la veritat és que queda molt bo!,a reveure!<br /><br />Manel, era el primer cop que feia el bacallà així, confitat, i la veritat és que queda amb una esponjositat increible.La mel, si és la justeta, perfecte, però si et passes...malament!, gràcies manel, (ja m'ho pensava que a tú t'agradaria!, esperava el teu comentari!je,je.)<br /><br />Lídia, la majoria de receptes les tinc amb el nom de l'autor, però en tinc de quan era joveneta i les retallava aquí i allà o les escrivia sense posar el cuiner...QUINA ERRADA!!!,que em perdonin...La mel tampoc és sant de la meva devoció, però amb el bacallà lliga molt bé!a reveure guapa,mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-58928727559843633072010-06-07T11:51:13.397-07:002010-06-07T11:51:13.397-07:00et passa com a mi, que guardem receptes fa molt de...et passa com a mi, que guardem receptes fa molt de temps i no saben ni d'on les hem tret....<br />jo no soc molt amant de la mel, però reconeguet que amb alguns plats queda molt bé<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-81310626790545823542010-06-07T09:10:39.210-07:002010-06-07T09:10:39.210-07:00Mercè, el bacallà amb mel és una recepta que ve de...Mercè, el bacallà amb mel és una recepta que ve de molt antic i malgrat semblar una mica agosarada a mi m'encanta. El fet de confitar el bacallà, sense que arribi a fregir, és una òptima manera de gaudir-ne de tots els seus sabors, <br />Felicitats pel plat.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-21773392418177988812010-06-07T07:14:38.144-07:002010-06-07T07:14:38.144-07:00Excelente plato! Se ve riquísimo.
un abracito,Excelente plato! Se ve riquísimo.<br />un abracito,Hilmarhttps://www.blogger.com/profile/02740105675170702777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65916666379622045432010-06-07T03:45:45.431-07:002010-06-07T03:45:45.431-07:00Al meu home el bacallà no li agrada gaire però aqu...Al meu home el bacallà no li agrada gaire però aquest l'haurà de provar, penso que si.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-463022639152882972010-06-07T01:58:46.470-07:002010-06-07T01:58:46.470-07:00Sonia,jo el compro ja dessalat.Espero t'agradi...Sonia,jo el compro ja dessalat.Espero t'agradi!, a mi la mel la justeta, és important no passar-se, sinó, plat desgraciat!<br /><br />Starbase, m'ha quedat clar...el bacallà t'agrada.A mi també, sobretot amb una bona salseta.<br /><br />Mercè, a disposar, moltes gràcies!<br /><br />Anna, si el fas digue'm com t'ha anat!.Sobretot la mel la justa!, si en poses massa potser no t'agrada...a reveure!<br /><br />Gloria, tú ho has dit,ell s'ho perd...a veure si t'agrada!<br /><br />Mªàngels, ametlles o pinyons...la fruita seca a la cuina sempre queda bé!<br /><br />Vermells, gràcies macos, a mi el bacallà m'agrada molt però sobretot amb una bona salseta...dolça o salada...<br /><br />Gemma, la mel m'agrada però poqueta.Si en poso més del compte em desgracia el plat!, cal reconèixer que li dóna un toc molt especial!gràcies.<br /><br />Marta, a veure si t'animes a fer-lo. Jo estic esperant tinguin llet de coco al davant de casa per fer el teu pollastre!<br /><br />Maria, crec que el bacallà ens agrada a la gran majoria...si el fas digues com t'ha anat,eh?<br /><br />Carmen,la cuina del bacallà és de les més extenses i variades, això diu molt d'aquest peix!a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-46657001966066599982010-06-07T00:26:43.945-07:002010-06-07T00:26:43.945-07:00M'agrada el bacallà de totes les maneres y amb...M'agrada el bacallà de totes les maneres y amb el punt dolç queda boníssim. <br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-24326639489081671562010-06-07T00:08:59.785-07:002010-06-07T00:08:59.785-07:00Segur que ho faig!!! el bacallà m'agrada moltí...Segur que ho faig!!! el bacallà m'agrada moltíssim<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-14994298692509672332010-06-06T23:48:14.975-07:002010-06-06T23:48:14.975-07:00Ostres que bo!!! M'encanta el bacallà, i amb c...Ostres que bo!!! M'encanta el bacallà, i amb coses dolces encara més! el contrast dolç-salat és fantàstic!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-91224130663161791862010-06-06T23:08:37.884-07:002010-06-06T23:08:37.884-07:00Tan amb ametlles com amb pinyons, les dues salses ...Tan amb ametlles com amb pinyons, les dues salses han de ser ben bones! La mel a les salses hi queda molt bé, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-72535496682125551812010-06-06T23:00:08.923-07:002010-06-06T23:00:08.923-07:00Ostres tu, el toc de granet de l'ametlla ha de...Ostres tu, el toc de granet de l'ametlla ha de fer que aquest bacallà encara sigui més sublim.Enhorabona.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-87062392167260536622010-06-06T14:28:11.086-07:002010-06-06T14:28:11.086-07:00Oh nena, quin bacallà més saborós, m'apunto a ...Oh nena, quin bacallà més saborós, m'apunto a provar el granet d'ametlla en comptes dels pinyons: ha de ser bo per força!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-85646732311993812402010-06-06T13:50:55.486-07:002010-06-06T13:50:55.486-07:00Aquí una "fan convicta i confessa" del b...Aquí una "fan convicta i confessa" del bacallà. M'agrada molt i aquesta me la faig segur!. Al Josep no li agrada gaire el bacallà, ell s'ho perd!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-13009463559362704572010-06-06T11:15:38.482-07:002010-06-06T11:15:38.482-07:00Em tinc al congelador de lloms de bacallà. Ja sabr...Em tinc al congelador de lloms de bacallà. Ja sabré com fer-lo de manera diferent de la que faig normalment..ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-228790527061755592010-06-06T10:39:51.773-07:002010-06-06T10:39:51.773-07:00A mi m'agrada molt el bacallà. Tindré en compt...A mi m'agrada molt el bacallà. Tindré en compta aquesta recepta. Gràcies per penjar-la. Mercè VEl plat blanchttps://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-65602726584205175802010-06-06T10:39:20.124-07:002010-06-06T10:39:20.124-07:00Bacallà forever. Bacallà power. Bacallà gate.
Aqu...Bacallà forever. Bacallà power. Bacallà gate.<br /><br />Aqui un fan del bacallà hehe.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3620801074684832268.post-47479008282936031992010-06-06T10:38:15.361-07:002010-06-06T10:38:15.361-07:00Ostres, m'ha encantat, Mercè! aquest toc de me...Ostres, m'ha encantat, Mercè! aquest toc de mel al bacallà....només una pregunta: bacallà fresc o desalat?<br /><br />Una abraçada,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.com