Fa ja molt que vaig fer aquest pastís i no sé perquè s'anava quedant al racó...Es un pastisset ben senzill i bo. He vist moltes versions i la diferència bàsica que he trobat és que en alguns casos s'enforna una estoneta la crema i en altres no. Jo la vaig quallar una mica ja que la crema em va sortir clareta, però això va a gustos. Un pastisset que a mitja tarda entra molt bé.
INGREDIENTS:
1 pasta de full (en el meu cas rectangular pel motlle que volia emprar)
crema pastissera
fruita a bocins (jo vaig comprar un potet de coctel de fruitetes en almívar al súper)
ou per pinzellar la massa
SOM-HI:
Extenem la massa de full en el motlle que tinguem previst procurant que baixi una mica per les vores ja que al coure's s'encongeix. Punxem la base amb una forquilla i hi posem un pes al damunt (llegums per exemple).
Batem un ou i pinzellem la massa.
Enfornem a 180º uns 10 minuts i retirem.
Treiem els llegums o el pes que hi hem posat.
Preparem la crema com tinguem costum o la comprem feta i omplim la base .
Al damunt hi afegim les fruitetes i tornem a enfornar a 180º uns minuts més fins que veiem que la crema ha quallat.
Retirem del forn i esperem que es refredi. També podem decorar al darrer moment amb sucre fi.
Senzill, però boníssim i preciós!!!!!
ResponEliminaPetonets
Bonissimmmmmmmmmmmm .......hem convides a berenar ?????????????
ResponEliminaPetons
A mi m'agrada molt aquest tipus de pastisset. En faig sovint i acabo de veure que no en tinc cap posat al bloc....si ha de posar remei,no?...jeje
ResponEliminaPetonets.
Aquests pastissos mai fallen!! Són tan bons, fàcils i a sobre et fan quedar com un rei!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Aquests pastissos són una delicia, a casa meva sempre que hi ha celebració me'l demanen. Jo per variar els demano que intentin variar una mica... però és que la cremeta lliga tan bé amn tot tipus de fruita de temporada...
ResponEliminaPetons! :)
Deliciós! Me n'has fet venir ganes
ResponEliminaFruita i crema no falla mai!
ResponEliminaCarai! i ben farcit de crema, eh? T'ha quedat molt bé. També el guardo a pendents.
ResponEliminaUna abraçada!!!
Que bo, i molt refrescant, amb aquestes temperatures tan bonetes que ens ha fet aquests dies, aquest pastisset ha d'entrar superbé!
ResponEliminamuy bueno la combinacion hojaldre-crema-frutas queda divina,me encanta como te ha quedado
ResponEliminapetons
Aquest pastisset és ideal, com dius, per a mitja tarda... o fins i tot per esmorzar! En faig de tant en tant perquè és molt fàcil, oi? Jo sí que cremo un xic la crema, trobo que li dóna un punt torrat interessant. Molt bona proposta! A veure si m'hi animo! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaMolt a favor de la pastisseria simple i bona com aquesta!! :)
ResponEliminaTot un clàssic sensacional que sempre triomfa. La combinació de crema pastissera amb fruites queda sensacional. M'encanta! I el format rectangular i allargat queda molt xulo ;)
ResponEliminaA mitja tarda... i a qualsevol hora me'l menjaria. Fa molt de goig. Petons
ResponElimina