mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 14 d’agost del 2012

BUNYOLS DE CARBASSÓ / LA RECEPTA DEL 15

INGREDIENTS:
2 carbassons mitjans
1 ceba tendra
1 granet d'all
1 o 2 ous
farina
sal i oli per fregir
SOM-HI:
Agafem un ratllador de forat groixut i ratllem els carbassons, la ceba tendra i afegim el granet d'all ben petitó. Salem i Barregem.
Batem un ou i l'afegim.
Anem posant farina a cullerades fins que veiem que la massa lliga.
Posem força oli en una paella i esperem que s'escalfi. Anem posant cullerades del farcit aplanades i girem quan veiem que s'ha daurat d'una banda.
Posem sobre paper absorvent i servim calentons!
BON PROFIT!

8 comentaris:

  1. Què bons aquests bunyolets de carabassó. A Mallorca en deim "raoles".

    ResponElimina
  2. Ja et puc dir que els tastaré ben i ben aviat. A casa ens ha encantat la teva proposta. es veuen deliciosos...
    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  3. Boníssims el bunyols de carbassó.
    Es poden fer tantes receptes amb carbassó....
    Petons i bon estiu

    ResponElimina
  4. Ens agraden molt els bunyols, però de carbassó no els hem provat!!
    a veure si ens animem!!
    Ptns!!

    ResponElimina
  5. Visca tu! Ja pots haver fet "trampa", que així ningú es perd aquest fantàstics carbassons que no trigarem massa a fer! Quina pinta!!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    PD: et podries treure la verificació de paraules? Es fa molt feixuc comentar perquè no s'entén res! jejeje Merci!

    ResponElimina
  6. Hola mercè!! Un bon aperitiu, sense masses complicacions i amb un gust excel·lent!!

    Bones vacances i una abraçada ben forta!

    (http://ingredientsiparaules.wordpress.com)

    ResponElimina
  7. I visca aquests bunyols!!! quina pinta mare meva! veus, una altra manera de fer carbassons!! Mira que en tenim a l'hort... i ja se'ns acabaven les idees! petons guapa!

    ResponElimina
  8. Quins bunyolets més deliciosos, a casa ens agradaran segur, visca el carbassó, sí senyora!

    ResponElimina