mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 13 de desembre de 2015

NADAL: 2 ENTRANTS I 1 POSTRE de MIREIA CARBÓ/ GOTET DE SALMÓ I KIWI AMB SALSA MOSTASSA

Fa uns dies vaig anar al nou espai de cuina de MIREIA CARBÓ.  Un luxe assistir al seu taller, al seu espai, tan nou, tan clar, tan acollidor...com ella, clara, senzilla, familiar.

Els meus amics Josep i Gloria em van fer aquest regal per al meu aniversari i el vaig aprofitar al màxim. No dubteu a fer una ullada a la seva pàgina, mireu el calendari de tallers i penseu en aquestes festes!, pot ser un molt bon regal de Reis, de Tió o de Pare Noel!. Aquí teniu l'enllaç:

ESCOLA DE CUINA MIREIA CARBÓ

Vam fer un munt de plats, que després ens vam cruspir...
Us vull parlar de tres. Tot i que tots eren molt bons, sempre hi ha algún que pel que sigui et crida més l'atenció, el veus més factible pels gustos de casa... i aquests son els tres que més em van agradar: GOTET DE SALMÓ I KIWI/TAPETA DE GAMBA I MOZZARELLA AMB SALSA D'ARANYONS/MOUSSE DE CIGALÓ. Avui us presento el primer, i de seguida presentaré les altres en les properes entrades. Quedaràn inclosos en el recull de receptes de Nadal que hi ha sota.

GOTET DE SALMÓ I KIWI (Per a 6-8 gots)

4 kiwis
125 gr de salmó
50 gr de nous pelades
1 polsim d'anet
amanida variada
un polsim de sal.
............................................................
*Salseta:  1/2 iogurt natural
1/2 llimona
1 culleradeta de mostassa
sal i pebre
............................................................

Pelem i tallem el kiwi i el salmó a dauets regulars.
Barregem el kiwi amb el salmó, un pessic de sal i un pessic d'anet.
Per a la salsa barregem el iogurt amb el suc de mitja llimona una culleradeta de mostassa, un pessic de sal i de pebre.
Barregem la salsa (en reservem una mica per sobre de tot) amb el salmó i deixem refredar a la nevera.
Agafem un gotet (tipus zurito va molt be), i hi posem una quantitat d'amanida generós, ben talladet.
Al moment de servir hi posem unes nous trocejades amb l'amanida, i al damunt hi posem la barreja de salmó i kiwi.
Afegim unes cullerades de salsa a sobre i llestos!



.........................................................................................................................................................

TALLER D'APERITIUS DE NADAL AMB MIREIA CARBÓ:




2 comentaris:

  1. wooww quina bona pinta té aquest vaset! i super fresc que va molt bé després dels àpats pesadets que tenim que aguantar!! m'encanta!!! petons

    ResponSuprimeix