INGREDIENTS:
100 gr de gelatina neutre
1 sobre de gelatina de gerds
200 ml d'aigua
300 gr de sucre
sucre glaç o Maizena
SOM-HI:
Preparem la gelatina neutra com indica la capsa.
Posem a escalfar l'aigua en un cassó i quan arrenqui el bull apartem i hi dissolem la gelatina neutra i el sucre tot barrejant sense parar, després hi posarem la gelatina de gerds.
Ho deixem refredar a temperatura ambient una estona.
* Si volem fer gominoles ho deixem refredar en motlles o en un recipient no massa alt i quan estigui quallada tallem a daus (o desmotllem) i passem per sucre blanc.
Quan ja està temperat batrem amb la batedora elèctrica com ho fariem per muntar la nata o unes clares. Veurem que el color vermell es va tornant un rosat preciós i que ens costa més de batre.
Aboquem la massa en un recipient d'alumini amb una mica de sucre fi a la base, o en un recipient folrat amb papaer film o de forn.
Deixem reposar fins que hagi quallat i tallem a bocins que anirem arrebosant en sucre fi o Maizena en el moment de menjar (si ho fem abans l'absorveix i queden enganxosos).
Ja ho tenim!, posat en potets de vidre queda com un present especial i mooooooolt dolç!
Gominoles de maduixa
Però què és això tan bonic que heu preparat? Podríeu-ho fer una paradeta ara que ve Nadal!!!
ResponEliminaA casa en vam fer per servir a les acaballes d'un sopar i van volar! Queden molt més bons que els industrials (que mai m'han agradat!) i a més els pots saboritzar com algun còctel i et fan la ola! jajaja
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina entrada més dolça Mercè. A mi m'agraden molt aquest tipus de xuxes, no les faig gaire per la quantitat de sucre que porten, ja que es difícil parar quan comences a menjar-les.
ResponEliminaPetons.
Qué boniques!!!! aquestes llaminadures no les he fetas mai, encara que sempre tinc ganes de fer-les!! m'emporto la teva recepte!!! Felicitats a les teves "pinches"
ResponEliminaPetonets
Qué bones les xuxes casolanes!
ResponEliminaM´has acabat de convèncer! Ara he vist que no són difícils de fer.
ResponEliminaEn vaig fer per primer cop fa uns mesos i és súper divertit fer gominoles!! Veig que convides als petitons, que s'ho passen de conya fent-ne!! Molt bones, molt!
ResponEliminaGominoles n'he fet, però núvols i veig que queden autèntic!! bona castanyada!
ResponEliminaJo també vaig veure fa temps la deria dels núvols! Ostres et feien venir ganes de provar-ho, i veient la foto on talleu amb tant de compte fan pinta de desfer-se a la boca.
ResponEliminaMira que de petita en menjava eh, mare de déu...
Petó!
Però que es aixó.......
ResponEliminaQuina passada!!!!!!!
Un detall deliciós.
No se,si les faré, però m'apunto la recepta.
Petonets
Nosaltres també ens vam sorpendre de lo bones que quedaven les gominoles cassolanes!
ResponEliminai a més si tens canalla q t'ajudin, ha de ser molt divertit!!
ptns!!
Vaya receta tan buena! Tienen que estar deliciosas!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
fantasticas estas gominolas¡¡
ResponEliminapeto
De núvols, no n'he fet mai, però veig que no és massa diferent de les gominoles.
ResponEliminaUna vegada vam fer un monogràfic de llaminadures amb canalleta i vaig fer uns 5 o 6 kg de gominoles. N'hi va haver per a tothom (per als pares en vaig fer de mojito, van triomfar absolutament) :-)