mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 19 d’octubre de 2014

DEL BLOG AL PLAT- PASTIS MOUSSE DE NABIUS-(octubre-La cuina de casa)

Primera convocatòria   DEL BLOG AL PLAT!
No us imagineu quina il.lusió em fa posar en marxa aquesta proposta de joc culinari!.
Estic molt contenta de l'acollida que ben segur tindrà, a jutjar per comentaris que m'heu fet.

Un inici ben dolç....començar per LA CUINA DE CASA és una de les propostes més dolces que la xarxa ens ofereix.
Espero que demà publiqueu la vostra recepta i em deixeu l'enllaç aquí, en aquesta entrada. Per això la publico ara, per als més matiners!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Us confesso, que si bé la recepta que us presento és la primera que se'm va acudir fer, també n'he fet 2 més... I és que quan entres al blog de la Gemma, és difícil que no et vinguin ganes de fer-ho tot...Gràcies al seu blog, vaig fer realitat un tipus de pastís que és el meu preferit: les mousses. Amb la Gemma he après a fer la mousse de llimona, de maduixa, avellanes, nutella...i més tard a "inventar-ne" d'aloe vera, de pera... seguint la seva base. Per això m'he decidit a fer un altre pastís mousse, que a casa ha volat literalment. També li dec al seu blog els meus primers bunyols de vent!, entre d'altres postres dolços.

He seguit la base de la seva recepta però amb 2 canvis: la base del pastís que ella fa amb una planxa de pa de pessic l'he canviat per la base de galeta, i és que a casa no me la perdonen!. El segon canvi és que en el farcit la Gemma empra un puré de nabius que vaig substituïr per iogurts de nabius que vaig trobar al supermercat Condis i que és més fàcil de trobar per tothom.

Així doncs us presento el  PASTÍS  MOUSSE DE NABIUS



INGREDIENTS:

BASE: 
150 gr de galetes maria + 80 gr de mantega + 2 cullerades de sucre

MOUSSE:
3 iogurts Danio de nabius de 150 gr(Condis)
100 gr de sucre
100 ml de suc de nabius (Mercadona)
1 capsa de Gelatina de LLimona (amb 2 sobres) (Mercadona)
400 gr de nata per a muntar

COBERTURA:
200 gr de melmelada de nabius (Mercadona)
150 ml de suc de nabius
4 fulls de gelatina

SOM-HI

Fem la base de galeta trinxant les galetes i barrejant-les amb la mantega pomada i el sucre.
Folrem la base del motlle i deixem a la nevera mentra fem la mousse.

Escalfem en un cassó els iogurts, el sucre i el suc de nabius.
Quan just arrenqui el bull apartem del foc i hi anem posant la gelatina de llimona.
Deixem atemperar una mica.
Batem la nata i la semimuntem.
Anem afegint el preparat anterior cuidadosament a la nata procurant no es baixi. Amb moviments suaus d'abaix a adalt.
Aboquem la mousse sobre la base de galeta i deixem refredar fins que sigui quallat.

Fem la cobertura escalfant el suc en un cassó. Afegim els fulls de gelatina prèviament hidratats en aigua i hi afegim la melmelada. Colem i quan no sigui massa calenta aboquem amb mooooolta cura sobre el pastís.

Quan hagi quallat el decorem amb gerds o amb fruits del bosc (Mercadona tenen un pot amb fruits del bosc i suc de raïm).

LLESTOS!, el seu color violat i la cobertura extra-brillant el fan molt atractiu!!!
Gràcies Gemma!!!





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Seguidament us deixo amb un altre pastís que m'ha fet arribar l' Anna Forrellat Nicolau , que no té blog però és gran aficionada a la cuina i volia també participar.
                                                   PASTIS MOUSSE DE NUTELLA


55 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Tenia la primera aportació a l'entrada anterior, així que passo aquí la recepta del Josep:
    Aqui teniu l'aportació del blog MENJA DE BACALLÀ
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/10/coca-de-iogurt-zebra-repta-del-blog-al.html

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la iniciativa.
    Ací et deixe la recepta:
    http://juliaalacuina.blogspot.com.es/2014/10/del-blog-al-plat-crema-catalana-de.html
    Júlia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la teva aportació Julia!, ara vaig cap al teu blog!.

      Elimina
  4. Mercè aquí tens la meva aportació http://crijoarmael.blogspot.com.es/2014/10/tatin-de-pera-i-xocolata.html
    Felicitats per la iniciativa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cristina!, aquí et volia veuyre!, jaja

      Elimina
  5. Veus com si que he participat...jeje
    Espero que, tal com ja t'he dit al meu blog, tinguis molt èxit amb aquesta iniciativa !!!
    Molts petons a tota la família...(que segur que també si han implicat...)
    http://caprofiti.blogspot.com.es/2014/10/flam-pastisser-del-blog-al-plat.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Gemma!, realment tens raó, les nenes i l'Albert s'hi han implicat..de fet, sobretot tastant la mousse...jajaja, però sí que és veritat que m'hi donen tot el suport i il.lusió!. Gràcies per participar!

      Elimina
  6. ue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Que matiners! :)
    Ostres, tinc la pell de gallina, els pèls de punta!!!
    Mercè, ets una CRACK :)
    Saps què??? Que llegir totes aquestes receptes em fan recordar quan les vaig fer, el moment, la gent, la celebració... i això és doblement emocionant. Moltes gràcies a tots!!!!!!
    Amb l'Anna Forrellat som amigues del FB, i sempre fa pastissos molt xulos. Entre tots l'hauríem d'animar que comencés el seu propi blog, je je je...
    Em sembla que Del blog al plat tindrà una llarga vida, perquè ha començat amb molt èxit. Ja tinc ganes que sigui novembre per poder participar jo!!!
    Per cert, algun dia posaràs el teu blog com a protagonista, oi????????? :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma!, em fa molta il.lusió començar aquest joc. En aquest mon dels blogs culinaris tothom és molt actiu, s'involucra molt en qualsevol iniciativa i son molt creatius, així que és una garantia i un èxit, només veure les ganes que m'han demostrat molts blogaires. Així que animo l'Anna Forrellat a que comenci el seu, i tant!
      Això de posar el meu propi blog no quedaria massa elegant no?....jajajaja
      Una abraçada preciosa!!!!, i gaudeix dels records de les teves receptes fetes pels amics i coneguts!

      Elimina
  7. Bon dia!!! et deixo la meva aportació ! gràcies per organitzar-lo!!! esperem el proper blog a remenar...
    http://comacasa-res.blogspot.com.es/2014/10/creps-amb-gelat-de-vainilla-i-toffee.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Teresa, sabia que podia comptar amb tú!, com sempre!, ua abraçada.

      Elimina
  8. Hola Mercè, enhorabona per la proposta d´aquest nou repte mensual. Intentaré no faltar. Petons.
    http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2014/10/trufas-de-mascarpone.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joaquina!, estic molt contenta de conèixe't i de que t'hagis animat a participar!, moltes gràcies!

      Elimina
  9. ondia!!........ ja veig que això té pinta d'exitàs, sembla una convocatoria de l'ANC....
    aquesta és la meva proposta...
    http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/2014/10/pastis-de-mato-i-confitura-de-codony.html#comment-form
    felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja, doncs jo no m'assemblo a la Forcadell ni a la Muriel...però si això té una milèssima part del seu èxit de convocatòria estic més que satisfeta!, jajaja. Moltes gracies Alfons!

      Elimina
  10. Bon dia! Quin èxit! Quanta gent que som ja aquí! A veure si al final no hi cabrem tots... :P Felicitats per la iniciativa Mercè.

    És el primer cop que participem, us deixo la nostra proposta de pastissets. Espero que us agradin tant com a nosaltres.
    http://www.retallsdecuina.cat/2014/10/pastissets-de-benifallet.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi!, encantada que hagis passat per aquí i t'hagis animat a participar!, moltes gràcies!!!

      Elimina
  11. Buenas!!!! aquí teniu la meva aportació!
    http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2014/10/pastis-de-formatge-del-blog-al-plat.html
    Molts petonets a tots i totes!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prfecte!, moltes gràcies per contribuir!!!

      Elimina
  12. Hola Mercè, m’agrada molt això del repte mensual, aquí et deixo la meva aportació
    http://femunmos.blogspot.com.es/2014/10/brac-de-gitano-amb-crema-de-llimona.html
    Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Sión!, moltíssimes gràcies per participar!, ara mateix volo cap al teu bloc!

      Elimina
  13. Aquí va la meva.....
    http://cuinantacanet.blogspot.com.es/2014/10/bunuelos-de-calabaza.html

    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. perfecte!, ja t'esperava!!!, aquests bunyols els haig de fer algun dia!. Gracies per entrar al joc!

      Elimina
  14. Bones!!! aqui estic...www.bufetdepostres.blogspot.com.es/2014/10/pastis-mousse-de-pressec.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina, molte gracies!, sabia que podia comptar amb tu!, una abrçada

      Elimina
  15. Bon vespre a tots!
    Sóc la Bel i no fa gaire que estic de manera activa a la blogosfera gastronómica, el meu projecte és Bel&Idea'm. M'ha agradat molt la proposta i m'he atrevit a participar!
    La meva aportació a la convocatòria la trobareu a http://belandideam.wordpress.com
    B&I

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bel!, em satisfà molt que hagis volgut participar!, espero veure't per aqui també al novembre!. Ara mateix vaig cap al teu blog!

      Elimina
    2. Ostres m'han encantat les galetes!, tens un blog poc convencional i ple de bones idees. No he sabut on deixar el comentari, per això te'l deixo aqui. A reveure!

      Elimina
  16. Hola! Sóc en Jordi i m'afegeixo a la convocatòria! Moltes gràcies Mercè i Gemma per la vostra bona feina!
    http://momentsgourmets.blogspot.com.es/2014/10/del-blog-al-plat-1a-edicio-bavaresa-de.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Jordi!, de feina res!, quan una cosa es fa amb il.lusió tot és fàcil!. Ara mateix vaig també a veure d'aprop la teva aportació!

      Elimina
  17. Hola Mercè! M'encanta participar en aquesta proposta, és una molt bona iniciativa per conèixer diferents blogs!! Intentaré no fallar ;) aquí deixo la meva aportació a aquesta primera convocatòria.
    http://xicuina.blogspot.com.es/2014/10/crumble-de-pera-den-jordi-roca.html

    Ptons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin il.lusió!, segur que aquesta crumble serà espectacular. Ara mateix vaig a buscar-la!. Moltes gràcies i t'espero al novembre!

      Elimina
  18. Ostres, hem deixat el comentari a l'altre entrada, te'l tornem a copiar aquí per si acas :)

    Hem preparat els gotets de crema de galeta maría que es fan en només 10 minuts i han quedat bonisisims!!

    http://www.galeteria.cat/2014/10/vasitos-de-galleta/

    Petons a tots!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carme i Marta!, vaig volant cap el vostre blog!, espero us ho hagueu passat bé remenant entre receptes!, fins al Novembre!!!

      Elimina
  19. Acabo de descobrir aquest blog gràcies a l'èxit d'aquest joc que em sembla d'allò més interessant, llàstima q sóc participant de Desafio en la cocina i també publiquem el dia 20, ja és casualitat, d totes maneres us aniré seguint segur. Es trobava a faltar un joc d'aquest després e la recpta del 15.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ostres!, doncs ara que ho saps, et farem treballar amb dies d'antel.lació!, jajaja, perquè al Novembre et vull per aquí eh?, que ja t'he visitat!. No ens fallis ok?. Moltes gràcies per entrar per aquí i t'espero!

      Elimina
  20. APORTACIÓ DE: LA CUINA DE LA ISABEL:
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2014/10/pastis-de-formatge-mega-facil-del-blog.html?showComment=1413837626690#c823161714889335794

    ResponElimina
  21. Aquí us deixem el nostre granet de sorra en aquesta aventura. Us deixem la intro a la recepta .
    Comencem el joc “del blog al plat” amb la primera recepta. En aquest cas havíem de triar entre les molts i espectaculars receptes de postres del blog LA CUINA DE CASA de la Gemma Clofent i nosaltres hem triat els canelons de mel i mató . Però ho hem versionat donant-li un toc diferent.
    Hem volgut fusionar dos postres típics com son el “mel i mató” i el “músic”. Nosaltres li hem donat forma de flam i al cor del mató li hem afegit una avellana, tot això regat amb una reducció de moscatell.

    Gran, gran,gran,…. descobriment de blogs gastronòmics gràcies a la Mercè de DESTAPANT CASSOLES, moltes gràcies!!
    http://www.cuinateca.com/musical-de-flams-de-mel-mato/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres moltes gràcies Jordi i Silvia!, vaig pitant a veure els postres que heu fet!, espero tornar a comptar amb vosaltres al novembre!, una abraçada!

      Elimina
  22. Ep! espero que no sigui massa tard, se m'ha passat la data, i això que tenia el post fet des de fa dies!!
    Aquí la meva aportació, brownie de xocolata blanca amb gerds
    http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2014/10/brownie-de-xocolata-blanca-gerds-blondie.html
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que no és tard!, podeu seguir enviant receptes durant uns dies!, i em fa molt contenta!, ARA CORRO CAP AL TEU BLOG!

      Elimina
  23. quina recepta més bona!! no coneixia aquesta proposta! a veure si em puc unir a la seguent!! quina delicia de postre! la Gemma és un crack! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. i TANT QUE ÉS UNA CRAC LA GEMMA...CREC QUE LA GRAN MAJORIA DE BLOGUERS HEM APRÈS A FER LA MAJORIA DE POSTRES A TRAVÉS D'ELLA...T'ESPERO EL 20 DE NOVEMBRE!!!

      Elimina
  24. La cobertura és genial, i dóna un acabat impressionant a la mousse. M´has convençut per animar-me a fer mousse a casa. Una abraçada! retallsdecuina.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-la!, i tant!, la cobertura queda preciosa, pel color i pel gust. I molt brillant. El color de la mousse d'aquest morat suau és preciós... Espero veure publicat el resultat ben aviat!

      Elimina
  25. Te ha quedado genial y divino,eres tambien una gran cocinera.Las recetas de la Gemma son siempre sinonimo de exito.
    Merce te deje el enlace en la entrada del blog al plats,pero te lo vuelvo a dejar aqui
    http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com.es/2014/10/canelones-de-miel-y-mato.html?utm_source=bp_recent&utm-medium=gadget&utm_campaign=bp_recent
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Miquel, ets un crack i no em falles mai!, t'espero al novembre!, un petó!

      Elimina
  26. La xarxa s'ha omplert de dolços impressionants!!! Nosaltres no hi hem arribat a temps, anem literalment de cul i estem cuinant per sobreviure aquests dies! Espero que al novembre ens hi podrem apuntar!
    felicitats per l'èxit!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres... suposo que no us extranyarà que us hagi trrobat a faltar oi?.... M'ha sabut greu... però com falleu al Novembre me l'apunto eh????, vinga, una abraçada macos.

      Elimina
  27. Mercé; NO EM RENYIS SI US PLAU. peró no he pogut resistir aquest repta tant impressionant que has fet, i he posat una segona recepta del blog de la Gemma. Pastís de formatge a la vainílla.
    Prometo que no ho faré mes, fora de temps.
    Salutacions Mercé¡¡ :O)
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/10/es-la-meva-segona-aportacio-del-repta.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, però si només et puc donar les gràcies!!!!. Estic contentíssima que hagis gaudit de la proposta. D'això es tracta no?. T'espero a la proposta de Novembre!!!

      Elimina
  28. Buff se m'ha girat feina! M,han vingut unes ganes bojes de visitar tots els participants, m'encanta el blog de la Gemma a mes de que ella es un encant així que tinc curiositat per veire les diferents versions. La teva mousse ha quedat esplendida, donen ganes de ficar la cullera,llàstima que no s'ha inventat la degustació virtual! Una abraçada!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. JAJAJA, d'això es tracta!, que ho passem tots molt be!, t'espero a la convocatòria de Novembre!!!

      Elimina