mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 19 de novembre de 2014

CANELÓ DE PEBROT AMB BEIXAMEL DE SOBRASSADA / DEL BLOG AL PLAT-NOVEMBRE-

Som-hi!, avui faig l'entrada per a DEL BLOG AL PLAT, mostrant-vos una recepta del blog
 FAM DE CUINA    que em feia molta il.lusió fer, ja que quan el meu blog va fer 4 anys, vaig proposar que em féssiu plats VERMELLS. L'enginy de la gent va ser fantàstic, i Fam de Cuina va participar amb aquesta recepta que ara he fet jo.

La veritat és que he entrat un munt de cops al seu blog i m'han agradat moltes receptes. Internacionals, tradicionals... De fet n'he fet 2, de receptes, avui us presento aquesta, i l'altre la deixo per més endavant (Kabocha Korokke).

Per al caneló de pebrot amb beixamel de sobrassada vaig seguir la recepta original però no vaig posar formatge de cabra ja que a mi no m'agrada gaire (el trobo massa fort i que enmascara els gustos), però ben segur que als qui els agrada en posaràn... També vaig seguir la seva suggerencia d'emprar crema de llet en comptes de beixamel.

CANELÓ DE PEBROT AMB BEIXAMEL DE SOBRASSADA

INGREDIENTS:
 Pebrots vermells
250 gr carn de vedella
1/2 ceba dolça
salsa de tomàquet
100 gr de sobrassada
250 de beixamel o crema de llet (jo he utilitzat crema de llet)
sal,pebre,oli
crema vinagre de mòdena (vaig posar un rajolí sobre els pebrots després d fer la foto...)
*mongetes vermelles per decorar (jo no)
*formatge de cabra (jo no)

SOM-HI:
Untem amb oli el pebrot i l'escalivem. Li treiem la pell i el tallem amb cura en forma quadrada per a fer els canelons.

Sofregim la ceba fins que sigui tobeta.

Afegim la carn i salem. Anem fent fins que sigui cuita.

Posem unes cullerades de tomàquet fregit a gust.

En una paella escalfem la crema de llet (o beixamel) i afegim la sobrassada. Remenem fins que quedi ben lligada.

Farcim el pebrot amb la carn, enrotllem i el posem damunt la salsa de sobrassada que hem fet.

Per a l'acabament li he posat uns granets de sèsam als pebrots i una mica d'orenga al voltant del plat.

QUE APROFITI!, I GRÀCIES ELI I JOAN PER COMPARTIR TAN BONES RECEPTES!!!!





Gràcies des d'ara, a tots els qui participareu d'aquesta proposta de DEL BLOG AL PLAT aquest novembre. Gràcies per la il.lusió, creativitat i ganes que hi poseu, per passar una bona estona junts, compartint allò que tant ens agrada a tots.

No oblideu posar el vostre enllaç aquí a sota, als comentaris, per tal que tothom ho pugui veure!, gràcies!. Us espero al Desembre amb un blog molt adeqüat a les festes que s'apropen...

AQUÍ TENIU TOTES LES RECEPTES RECOLLIDES AMB FOTOGRAFÍES I ELS COMENTARIS QUE FAM DE CUINA HA FET AL SEU BLOG!, UN RECULL ESPLÈNDID!
RECULL DE TOTES LES RECEPTES PARTICIPANTS

54 comentaris:

  1. Aquí teniu la primera recepta que em va fer arribar en Josep de -MENJA DE BACALLÀ-
    Unes patates enmascarades que fan caure d'esquena...
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/11/patates-emmascarades-del-blog-al-plat.html

    ResponElimina
  2. Aquí teniu també l'aportació de la Isabel, amb un gelat de torró de xixona espectacular.
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2014/11/gelat-de-torro-de-xixona.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Isabel és del blog: -LA CUINA DE LA ISABEL-

      Elimina
  3. Cupcake de Kit kat....www.bufetdepostres.blogspot.com.es

    ResponElimina
  4. Bon dia,
    Aci et deixe la meva aportació al repte d'aquest mes. He fet el flam de Ferrero Rocher, boníssim. Una abraçada.
    http://juliaalacuina.blogspot.com.es/2014/11/flam-de-ferrero-rocher.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gracies Julia!, ja et veig que seràs de les "fixes" a DEL BLOG AL PLAT!,

      Elimina
  5. Bon dia, et deixo la meva proposta pel repte. Ben facilteta!!!! Un arros amb fredolics.http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2014/11/risotto-de-fredolics.html
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara mateix vaig cap al teu bloog!, moltes gràcies Joaquina!

      Elimina
  6. Molt bona la teva que has triat!! ha estat difícil, totes són molt bones... aquesta és la meva:
    http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2014/11/filet-de-porc-amb-salsa-de-pate-del.html
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Marylou!, contenta de veure't sempre per aquí!!!

      Elimina

  7. Bon dia Mercè
    Aquí et deixo la meva aportació al repte d’aquest més, una coca de camagrocs.
    http://femunmos.blogspot.com.es/2014/11/coca-de-camagrocs.html
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Sion!, ara vaig cap a casa teva! (AL BLOG...JAJAJA)

      Elimina
  8. Mercè.
    Em semblen uns "canalons" originals. La sobrassada hi ha d'aportar un gust molt interessant a la salsa.
    Enhorabona,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!, idea de Fam de Cuina!, realment molt bons!!!!

      Elimina
  9. Ohhh! al final no he pogut arribar, snif snif, però em posso les piles i segur que estaré a la propera o potser la publico una mica mes tard
    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. ooooooooooooh...quina llàstima Gemma!, no et preocupis, si no has pogut, ben segur que tens motius!, tú sempre participes en tot allò que se't proposa!!!. Fins Desembre doncs!

      Elimina
  10. Ei, je je je.. els has tornat la pilota amb aquesta recepta vermella! :)
    Aquí et deixo la meva aportació:
    http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2014/11/20/tartaleta-de-xocolata-i-galetes-oreo/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiiiiiii !!!, que bé veure't per aquí!, me'n alegro molt que hagis participat!, gràcies Gemma!

      Elimina
  11. Respostes
    1. Marta i Carme, moltíssimes gràcies per participar!, vaig a veure aquesta quiche!

      Elimina
  12. Aqui us deixo la meva aportació, ha casa ha estat un èxit!! una abraçada:
    Sussi
    http://aracuina.blogspot.com.es/2014/11/tastets-de-camembert-amb-melmelada-de.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaja recepta!, ara mateix et visito!, moltes gràcies per participar!

      Elimina
  13. Aquest cop si que puc participar a temps ;)
    Aquí la meva aportació:
    http://allijulivert.blogspot.com.es/2014/11/cupcakes-de-kitkat.html
    Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carme!, aquests cupcakes han de ser temptadors temptadors....

      Elimina
    2. Per cert, els teus canelons sí que han de ser deliciosos. Per sucar-hi pa.

      Elimina
  14. Hola tots!!
    Aquí teniu la proposta del Fogons del 1r 4a: Coca de carn i camagrocs. http://elsfogonsdel1r4a.blogspot.com.es/2014/11/coca-de-carn-i-camagrocs.html
    Txell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gracies per participar!, espero trobar-vos per aquí també al Desembre!, ara aniré cap al vostre blog amb molt de gust!

      Elimina
  15. Hola!!! Ja fa dies que la vaig fer i menjar, tenia ganes de posar-la!!! Un nou blog que he descobert! Gràcies!!!

    http://xicuina.blogspot.com.es/2014/11/filet-de-porc-amb-salsa-de-pate.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabo de veure la teva recepta!,molt bona!, gràcies per participat. T'espero novament al desembre!

      Elimina
  16. Hola! Us deixo la meva proposta, una recepta a la que no m'he pogut resistir, un flam de Ferrero Rocher.
    Us en deixo la meva versió, el Flam de Ferrero Rocher i Nutella. Espero que la gaudiu!

    http://www.retallsdecuina.cat/2014/11/flam-de-ferrero-rocher-i-nutella.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Impressionant la teva versió del fam de ferrero rocher tant com la delaJulia... Gràciesper participar!

      Elimina
  17. Participo per primera vegada al repte Del blog al plat i m'ha agradat molt. El plat que jo he triat ha estat Timbal de samfaina i ou. Espero que us agradi
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2014/11/timbal-de-samfaina-i-ou-la-conservacio.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabo de veure el teu timbal i m'han vingut ganes de probar-lo amb aquesta fotografía tan preciosa!...gràcies per participar!

      Elimina
  18. dia 20.... i dia de convocatoria i aquesta es la meva proposta
    http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per ser per aquí Alfons!, una molt bona aportació!

      Elimina
  19. Hola Mercè, aquí et deixo la meva proposta, aquesta vegada he conegut un nou blog gràcies a tu.
    http://crijoarmael.blogspot.com.es/2014/11/pollastre-la-parmesana.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre a punt pels reptes!, així m'agrada. Gràcies per participar guapa!, per a mi el de gorgonzola...

      Elimina
  20. Hola Mercè i a tota la resta. Us presento la meva proposta basada en el camembert amb melmelada de tomàquet. Espero que us inspiri. B&I
    https://belandideam.wordpress.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. ostres , jo també deixaria el plat ben net com el de la darrera foto!. Estic entrant i deixant comentaris als vostres blogs a tots els que heu participat, però no veig la manera de fer-ho al teu, perdona. Gràcies per participar i ara....a perr la proposta del desembre!

      Elimina
  21. amb aquest plat disfrutes més amb la salsa que res més!! un vici! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!, toto el plat és bo, però aquesta beixamel o salsa de sobrassada...BRUTAL!!!. moltes gràcies!

      Elimina
  22. Aquesta beixamel de sobrassada deu estar boníssima. A mi m´agrada molt la sobrassada...s´hauria de provar-

    ResponElimina
    Respostes
    1. Provalaaaaaaaaaaaaaaa!!!, jo la faré sovint per acompanyar altres plats, segur!

      Elimina
  23. Sembla ben bo aquest plat!! queda apuntat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. bonissim!, apunta apunta!, i prepara't per a la convocatoria de desembre!

      Elimina
  24. Han de ser boníssim!! Molt gustosos!! Mercè t'he deixat la participació avui, no he tingut gaire temps!bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. ok, araho busco i l'afegeixo!, gràcies Teresa!

      Elimina
  25. Ha de ser un plat deliciós, Mercè! Però no m'agrada la sobrassada, així que m'animaré a provar-lo sense, a veure com surt! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sense sobrassada!, crec que pots adaptar la salsa que vulguis, és un sabor molt versatil!

      Elimina
  26. Aquesta és la proposta de la Teresa, -COM A CASA RES-
    http://comacasa-res.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  27. Ara ja podeu veure una entrada amb totes les vostres participacions a Fam de Cuina http://famdecuina.blogspot.com.es/2014/11/participants-del-blog-al-plat.html

    ResponElimina
  28. Muy bueno este canelon y su bechamel¡¡
    peto

    ResponElimina