mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 19 de maig de 2015

PATATES AL PESTO- DEL BLOG AL PLAT/ MAIG

Demà dia 20, com sempre, una colla de blocaires ens trobarem fidels a la cita de DEL BLOG AL PLAT!.

Aquest mes de maig, vaig proposar entrar al blog de la Gemma: CUINANT A CANET

Els qui hi heu entrat en altres ocasions i els que l'hagueu conegut ara, estareu dacord amb mi que hi heu trobat de ben segur receptes de tot tipus: clàssiques, originals, modernes, senzilles, complicades... Una gran varietat de plats molt ben explicats, amb senzillesa i claredat.

Ja tinc ganes de veure quines receptes heu triat!, jo m'he decidit per aquestes patates al pesto, ja que la meva filla gran adora aquesta salsa...

INGREDIENTS:
3 patates
oli
1 ceba
3 alls
1/2 got de crema
alfàbrega
pebre,sal
suc d'un quart de llimona
pinyons
parmesà

SOM-HI:
Netegem les patates i les fem al forn a 200º. (jo a la papillotte ja partides pel mig)
Tallem a bocins la ceba i la fem. Després afegim l'all. Emulsionem amn la crema.
Apartem i afegim l'alfàbrega picadeta , la sal, el pebre i les gotes de llimona,
Barregem la polpa de patata ( que haurem tret un cop partides pel mig amb compte de deixar un cm per banda i fons aproximadament.), amb el farcit de ceba all i crema i amb la salsa pesto i els pinyons.
Farcim les meitats de patata, empolvorem amb el formatge i gratinem.
LLESTOS !!!


ESPERO LES VOSTRES RECEPTES DEL BLOG - CUINANT A CANET- I ESPERO HAGUEU GAUDIT MIRANT, TRIANT I CUINANT!!!


33 comentaris:

  1. http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2015/05/strudel-amb-pasta-philo.html. Aqui tens la meva aportació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Cristina, passaré pel teu buffet a veure aquest Strudel!

      Elimina
  2. Hola Mercè, una molt bona i econòmica recepta amb patata.Jo també m´he decidit per aquest ingredient amb una Amanida Alemanya. Et deixo l´enlllaç amb la meva proposta. Petons,
    http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2015/05/ensalada-alemana.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. MERCI Joaquina!, gracies per participar!, ara vaig a veure aquesta amanida.

      Elimina
  3. Les patates farcides m'encanten i amb aquest farcit les hem de probar si o si, una elecció perfecta!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  4. que bones aquestes patates, me les apunto!! aquí et deixo la meva aportació:
    http://aracuina.blogspot.com.es/2015/05/crostinis-de-formatge.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracies Sussi!, volo a visitar els teus crostinis!, gracies a tu per participar!

      Elimina
  5. Molt bona tria! Aquest mes hi he arribat a temps!
    Deixo aquí la meva aportació, una lasanya de verdures light molt bona:
    http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2015/05/lasanya-verdura-beixamel-light-thermomix.html
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Marta!, espero hagis gaudit d'aquesta proposta!, vaig a veure la teva lasanya!

      Elimina
  6. Ací et deixe la meva aportació del mes.
    http://juliaalacuina.blogspot.com.es/2015/05/casadielles-de-pasta-de-full.html
    Una abraçada,
    Júlia

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gracies Julia, per participar un cop més!, vaig a veure't al teu blog!

      Elimina
  7. GEMMA- LA CUINA DE CASA-
    http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/05/20/magdalenes-de-remolatxa/comment-page-1/#comment-58431

    ResponElimina
  8. ISABEL - LA CUINA DE LA ISABEL
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/05/timbal-de-verdures-amb-mozzarella.html

    ResponElimina
  9. Us deixo la meva aportació d'aquest mes. Ja veureu que és una recepta molt clàssica: Vedella al whisky, però amb dos tocs especials de Cuinant a Canet: el whisky i la caiena.
    Petonets
    Conxita
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/05/estofat-de-vedella-al-whisky-la-caiena.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Conxita, moltes gracies!, vaig a veure aquest estofat!

      Elimina
  10. Ara mateix vaig a tafanejar.... gràcies a tothom!!!

    Muassssssssssss!!!!

    ResponElimina
  11. Aquí deixo la meva aportació d'aquest mes!!
    http://xicuina.blogspot.com.es/2015/05/amanida-alemana.html

    Fins a la propera!!!

    ResponElimina
  12. Unes patates originals i super fàcils, em quedo amb la recepta.
    Petons

    ResponElimina
  13. Hola Mercè,
    aquest mes m'he engrescat i he fet dues receptes de la Gemma, aquíles tens!
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/05/amanida-de-maduixes-i-kiwi.html
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/05/galetes-de-canyella-napolitanas.htmlJa espero el mes de juny!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltíssimes gracies MGloria!, em sembla perfecte que n'hagis fet dues!, jo he vist l'amanida abans. Ara vaig a veure les galetones!

      Elimina
  14. Aquí et deixo les meves croquetes
    http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/05/croquetes-de-xampinyons-i-gorgonzola.html

    Aquestes patates han d'estar boníssimes, agafo la recepta!

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Cristina, vaig a veure aquestes croquetes!

      Elimina
  15. Que bones que són les patates! Es mereixen una recepta com aquesta, senzilla però saborosa! Quina bona tria! Una abraçada!

    ResponElimina
  16. Apa! Quina proposta més interessant això "del Bloc al plat" M'AGRADA!!! He arribar fins a aquí gràcies a l'entrada de la Marta de "pebre i xocolata" i també m'agrada molt el bloc!! Començant per aquestes patates!! Genials!! :) Però em quedo a mirar-m'ho tot amb calma!! :)
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels teus piropos!, em sento contenta que facis una ullada per aquí!, a veure quan tinc una estona per "coneixe't"!, a reveure!

      Elimina
  17. Hola nois i noies! Us deixo la meva particular visió de l'amanida de fesols! B&I
    https://belandideam.wordpress.com

    ResponElimina
  18. Moltes gracies!, t'han quedat uns potets preciosos!, molt originals. Espero tornar a veure't a la propera proposta!

    ResponElimina
  19. Mercè, ahir no vaig poder publicar la recepta, espero serveixi avui... ! et deixo l'enllaç http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/05/ous-al-niu-ous-sorpresa.html
    Gràcies! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. es clar que val!, jajaja, després em miro aquests ous!, moltes gracies per participar, com sempre!!!

      Elimina
  20. Se'm fa la boca aigua, a aquesta hora no es poden veure segons quins posts!! Molt bona tria!
    Marta

    ResponElimina