mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 19 de setembre de 2015

TORRE MULTICOLOR I GOTET DE BRANDADA I CREMA DE PIQUILLOS / DEL BLOG AL PLAT- SETEMBRE 2015

Si senyors i senyores!, Després de l'agost comencem de nou la convocatoria de DEL BLOG AL PLAT amb un blog boníssim, complet, amb bon gust i presentació:  FEM UN MOS.

Com sempre, presento la meva recepta un dia abans per tal que els més matiners ja podeu demà anar posant les vostres propostes!

Em va costar tot un matí decidir per una recepta de la Sión, i com que no ho vaig aconseguir,,,n'he fet dues!, jajaja, bones, senzilles i que repetiré ben segur!

TORRE MULTICOLOR
 INGREDIENTS:
1 patata gran
1 ou
filets d'anxova
tonyina
olivada
pebrot vermell del piquillo
oli,sal
amanida variada

SOM-HI:
Bullim la patata i en fem un puré espesset.
Fem l'ou dur i el ratllem i el barregem amb la tonyina.
Dividim el puré en tres parts. A una li afegim unes cullerades d'olivada. a l'altre els pebrots del piquillo que haurem escorregut i triturat (jo amb un rajolinet de nata líquida). La darrera part bdel puré la barregem amb la tonyina i l'ou dur.
Agafem un aro (o no ) i fem les tres capes de purés.
Finalment decorem amb les anxoves i acompanyem amb amanida verda.
*He afegit una mica de maionesa d'orenga que li dóna un punt interessant al plat.




GOTET DE BRANDADA I CREMA DE PIQUILLOS

INGREDIENTS:
2OO de bacallà dessalat
200 oli d'oliva
1/2 pot de pebrot piquillo
2 grans d'all
pebre negre (jo no)

SOM-HI:
Confitem els alls en oli calent (55º) I fora del foc confitem el bacallà sense pell uns minuts.
Triturem el bacallà posant una mica del mateix oli per tal que adquireixi la textura desitjada.
Escorrem els pebrots i els passem lleugerament per una paella amb una mica de sal. Triturem.
Muntem el gotet posant una capa de brandada i sbre la de piquillos.
He decorat amb una mica d'olivada.



ESPERO VEURE LES VOSTRES PROPOSTES! POSEU AQUÍ L'ENLLAÇ, NO US OBLIDEU!!!

27 comentaris:

  1. Les 00.00- Ni fet expressament!!!
    Aqui tens la meva recepta del blog Fem un Most.
    Ja veus que no he faltat,eh!
    Petons a tots.
    http://caprofiti.blogspot.com.es/2015/09/truita-de-mongetes-de-santa-pau-i-pernil.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets fidel i fantastica Gemma. Moltes gracies!

      Elimina
  2. Bon dia!
    Aquí tens la meva! http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/09/20/figues-amb-iogurt-i-xocolata-blanca/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies gemma!, despres entrare al blog. Ja tinc ganes de fer coses amb figues!!
      Gracies com sempre per participar!

      Elimina
  3. http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2015/09/tulipes-amb-mato-i-raim.html...Aquí la meva!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies cristina!, un postre precios i bonissim!, en una estona viatjo al teu blog!
      Merci per la teva proposta!

      Elimina
  4. Bon dia, aquí tens la meva aportació. Molts petonets!!
    http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2015/09/arros-de-muntanya-del-blog-al-plat.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per participar un cop mes Maria!, mirare aquest arrosset!

      Elimina
  5. Quin lluïment Mercè! La brandanda m'agrada moltíssim!!! i el la torre és una proposta molt interessant per un sopar d' estiu. Sempre ve de gust un plat com aquest.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Cristina, s'agraeix moltíssim el comentari!!!

      Elimina
  6. Aquí teniu uns rotllets de conill, una magnífica recepta de la Sion cuinada a la manera ganxeta... amb vermut de Reus heheh.
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/09/rotllets-de-conill.html

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Gloria!, ara voy cap al teu blog!, mervi per psrticipar!

      Elimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Hola Mercè, aquí tens el meu braç d'espinacs http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/09/brac-despinacs-farcit.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig a veure el teu braç!, merci per la teva fidelitat!

      Elimina
  9. Per uns minutets no he arribat a temps, però encara que sigui fora de temps us deixo la meva aportació: Mos de mozzarella i anxoves. Una amanida ben bona i refrescant.
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/09/mos-de-mozzarella-i-anxoves-la.html
    Fins a la propera
    Conxita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fora de temps res!, moltes gravies per participar!, ara et visito!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  10. Un plat super bo!! em sap greu però no he pogut participar...encara vaig a mig gas... al proper sens falta!!

    ResponElimina
  11. Mercè he tingut problemes amb internet.
    No te enviat l'enllaç.
    Aquí el tens
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/09/mos-de-farcells-despinacs.html

    ResponElimina
  12. MENJA DE BACALLÀ: http://menjadebacalla.blogspot.com/2015/09/crema-de-pastanaga-amb-calamars.html

    ResponElimina
  13. SONIA PANO: PASTÍS DE FORMATGE I LLIMONA (AFEGIRÉ LA FOTOGRAFÍA )

    ResponElimina
  14. Aquest mes casi que no he trepitjat la cuina!! A la següent a veure si m'hi poso ;)

    ResponElimina
  15. Gracies escollir el FEM UN MOS, pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
    Una presentació fantàstica de les dues receptes.
    Moltes gracies Mercè, Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. GRACIES A TU PER DEIXAR-NOS GAUDIR DEL TEU BLOC!

      Elimina