mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 19 d’octubre de 2015

FINANCIERS DE XOCOLATA- DEL BLOG AL PLAT-OCTUBRE 2015

Ja hi som!, DEL BLOG AL PLAT ja és aquí, puntual, en el meu cas unes hores abans per tal que demà ja hi pogueu penjar l'enllaç de les vostres receptes.

M'ho he passat molt be´remenant entre les receptes de PEBRE I XOCOLATA. Em vaig centrar en les receptes dolces, ja que en té moltes i molt ben il.lustrades. Entre elles, vaig veure un dolç que tenia pendent de fer: FINANCIERS DE XOCOLATA!, quina pinta més bonica!. Dit i fet, els he fet fil per randa tal i com ens explica. Només he reduït les quantitats a la meitat i per primer cop he utilitzat les clares d'ou pasteuritzades de Roig, que ja venen en ampolletes.

Finalment m'he imaginat un acabat amb fils de xocolata i uns festucs a granets.

Haig de dir que l'intens sabor a xocolata és només per a autèntics addictes!!!

INGREDIENTS: (Per a uns 12 financiers)

110 gr de xocolata per fondre, negre
137 gr de nata líquida
59 gr de sucre glaç
37 gr de farina normal
35 gr de farina d'ametlla
4 gr de llevat
100 gr de clara d'ou (3/4 ous)
55 gr de mantega


SOM-HI:

Escalfem la nata i la xocolata trocejada amb cura no es cremi fins obtenir una crema.

Batem les clares, el sucre, les farines i el llevat.

Afegim la crema de xocolata i la mantega pomada.

Deixem refredar una estona a la nevera (30 min)

Posem en els motlles i enfornem a 220º entre 8 i 10 minuts.

*fonem una mica de xocolata i en fem uns fils. Hi podem afegir festucs, granet d'ametlla,fruits vermells...




26 comentaris:

  1. ISABEL: LA CUINA DE CASA: pastis de llimona-
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/10/tiramisu.html

    ResponElimina
  2. Mercè! Jo també m'he decidit per una recepta dolça! He fet una versió ebrenca del bundt cake de iogurt i Baileys; jo, amb lo nostre licor d'arròs! A veure què us sembla.....
    Una abraçada,
    Olga
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2015/10/bundt-cake-de-licor-darros-x2.html

    ResponElimina
  3. Mare meva, quina pinta aquests financiers! Realment les receptes dolces són irresistibles, però m'he decidit per una salada:
    http://www.retallsdecuina.cat/2015/10/pastis-de-carxofa.html
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Bon dia Mercè, us deixo la meva aportació per aquest mes. He fet unes Natilles de xocolata, ben fàcils,ràpides i ben bones. A la tarda faré una passejada per la resta de blocs. Una abraçada i bon dia.!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2015/10/natillas-de-chocolate.html#comment-form

      Elimina
    2. Gracies Mercè!!! M´he deixat de ficar l´enllaç. Molt amable!!!

      Elimina
  5. Aquí la meva!
    http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/10/20/pastissets-en-popsicle/

    ResponElimina
  6. Bon dia! la meva també dolça, ens ha encantat:
    http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2015/10/coca-de-forner-del-blog-al-plat.html
    Petonets

    ResponElimina
  7. Isabel, Olga, Anna, Joaquima, Gemma, Marilou, ara mateix vaig a passejar pels vostres blocs. Moltes gràcies per participar un cop més!!!

    ResponElimina
  8. Quines receptes!, chapêau!
    En vull més!, ;)

    ResponElimina
  9. Què bons!!! et deixo la meva aportació! bona setmana! http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/10/crema-de-carbasso.html

    ResponElimina
  10. Quins financiers més espectaculars!! És xocolata pura!! ;)
    Aquí et deixo la meva aportació: http://xicuina.blogspot.com.es/2015/10/quiche-despinacs.html

    Fins a la propera!! ;)

    ResponElimina
  11. Teresa i anna, moltes gràcies per les vostres receptes!

    ResponElimina
  12. Ostres Mercè, això ho hauré de provar, t'han quedat espectaculars.
    Et deixo el meu pastís de formatge i llimona http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/10/pastis-de-formatge-i-llimona.html

    ResponElimina
  13. http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/10/unes-postres-rapides-millor-dit-super.html
    Unes postres d'emergència... ben bones!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Hello!!! demano moratòria fins finde, puc? Vaig petada...

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja i tant!, només faltaria Cristina!

      Elimina
  15. Els financiers mouen diners, però aquest mouen el sucs gàstrics.
    Boníssims.
    Petons

    ResponElimina
  16. Isabel, aquesta és bona!, jajaja.
    Gràcies Cris, i Gloria.

    ResponElimina
  17. La meva recepta...
    http://caprofiti.blogspot.com.es/2015/10/pastissets-de-platan-i-xocolata.html
    Petons

    ResponElimina
  18. A l'últim moment us faig arribar la meva senzilla aportació. Una coca de pa. Senzilla però molt bona.
    Salutacions
    Conxita

    ResponElimina
  19. Havia oblidat afegir l'enllaç
    Coca de pa
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/10/coca-de-pa-de-forner-o-de-sucre-els.html

    ResponElimina
  20. Jo també, quina errada, vaig publicar la recepta i em vaig deixar d'enllaçar-la aquí!!
    http://aracuina.blogspot.com.es/2015/10/magdalenes-de-gerds.html

    ResponElimina
  21. Quina meravella, quantes receptes!! Us han quedat súper bé, moltes gràcies per participar, i en especial, gràcies a la Mercè per pensar en el meu blog :) M'ha fet molta il·lusió!!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a tu per deixar-nos entrar al teu blog!

      Elimina
  22. GEMMA, CONXITA I sUSSI!, moltes gràcies també a vosaltres!

    ResponElimina