mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 19 de desembre de 2015

POLVORO D'AMETLLA- BEL BLOG AL PLAT DESEMBRE 2015

Acaben de donar les 12 i ja és oficialment dia 20, així que us presento la meva aportació a DEL BLOG AL PLAT amb una de les receptes del fantàstic blog de la Carmen: DULCES BOCADOS.

Vaig tenir clar que aprofitaria per fer alguna cosa típica de festes, així que em vaig decidir per aquests polvorons que en origen son d'avellana i que jo he fet d'ametlla. Les úniques coses que he canviat de l'original és que jo no vaig coure al forn el dia abans la farina (m'ha fet molt respecte que es cremés) i que les ametlles ja les he agafat torrades.
No obstant us donaré la recepta tal i com ens la dóna la Carmen.

Espero hagueu gaudit tots d'aquest blog i que deixeu aquí els vostres enllaços. MOLTES GRÀCIES!

POLVORONS D'AMETLLA

INGREDIENTS:
100 gr d'ametlles pelades i torrades
200 gr de farina
100 gr de sucre
100 gr de saïm (llard, manteca)

SOM-HI:
El dia abans torrem la farina al forn a 130º uns 20 minuts tot removent.
Torrem les ametlles i triturem (jo vaig deixar es notés el granet).
Barregem les ametlles,el sucre i el saïm.
Mesclem amb les mans i fem una bola.
L'estirem entre 2 papers de forn, fem formes i refredem una hora.(han de ser una mica groixudetes)
Enfornem uns 10 minuts a 180º i després una miqueta al grill.
Deixem refredar i empolvorem amb força sucre fi.
Els podem guardar en un pot hermètic i envolicar amb paper de seda.






18 comentaris:

  1. Aquests polvorons deuen d'estar molt bons.
    Hola Mercè, he fet l’entrada al blog per participar aquest més a Del blog al plat, doncs dema em serà impossible.
    http://femunmos.blogspot.com.es/2015/12/mini-donuts-de-provolone-amb-melmelada.html
    Que tingueu molt bones festes, una abraçada

    ResponElimina
  2. Bon dia Mercè, el bloc de la Carme està ple de receptes dolces extraordinàries, però amb una carabassa espectacular que m´havien regalat els meus pares, m´he decidit per un "despiste salado" dels publicats en el seu blog. Així que et deixo la meva proposta de Carabassa amb curry. Feliç diumenge.
    http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2015/12/crema-de-calabaza-con-curry.html

    ResponElimina
  3. Aquest mes ha estat molt difícil l'elecció, Mercè! Jo he elegit el que diríem una recepta "de fons d'armari de cuina",ha,ha!, aquesta http://www.retallsdecuina.cat/2015/12/pannacotta-de-mato-amb-gelea-de-petals.html . Molt bones festes i esperem que hi han molt més reptes l'any vinent! Una forta abraçada!

    ResponElimina
  4. Bon día Mercè no es complicado hacer una receta de Carmen son fáciles, buenas y seguras. Fantástica tu aportación son unos polvorones divinos.
    Te dejo mi aportación y aprovecho para desearte unas Bones Festas.
    Petons
    http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com.es/2015/12/cheesecake-de-pina-y-coco-sin-horno.html

    ResponElimina
  5. Bon dia Mercè, aquí us l'enllaço:
    http://padenous.blogspot.com.es/2015/12/un-de-tiramisu.html

    Bones festes a tots!!!

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Hola, ja torna a ser dia 20, ja torno a ser aquí. Aquest mes he tingut una feinada per triar una recepta... les hagués fet totes!!!!
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/12/barreta-de-torro-de-xocolata-amb.html
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
  8. APORTACIÓ DEL BLOG : COM A CASA RES- ROSCOS DE VI
    http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/12/roscos-de-vi.html

    ResponElimina
  9. Ara mateix vaig a veure totes aquestes receptes!, moltes gracies als que heu participat un cop mes!

    ResponElimina
  10. APORTACIÓ DE LA NEUS DEL BLOG: COCINANDO CON NEUS-BROWNIU AMB CERVESA
    http://cocinandoconneus.blogspot.com.es/2015/12/brownie-con-cerveza-leffe-blond.html

    ResponElimina
  11. Mercè, aquí et deixo la meva gelatina de mandarina amb mousse de xocolata http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/12/gelatina-de-mandarina-amb-mousse-de.html

    ResponElimina
  12. Uffff Mercè, moltíssimes gràcies per tot, estic al.lucinant amb la gent que ha participat, ara mateix vaig a veure totes les receptes i comparteixo al FB
    Un petonas ben fort, una abraçada i et desitjo un bon Nadal <3 <3

    ResponElimina
  13. un any en vaig fer, sóc facilets i molt bons! els polvorons són una delícia! petons i molt bones festes!!

    ResponElimina
  14. Mercè, aquest mes ha sigut mogut i no he pogut publicar res.
    Espero poder participar el proper "Del Blog al plat"
    Una abraçada i Bones Festes a tothom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tranquil.la Isabel!, pobre, si tu no falles mai!
      T'espero al gener!, una abraçada i BONES FESTES!

      Elimina
  15. Aquest any també em vull animar a fer-ne, a veure si me'n surto tan bé com tu!! Petons i bones festes!

    ResponElimina
  16. Molt bons i absolutament de temporada! :) Jo tampoc no n'he fet mai i algún dia hauria de començar.
    Bones Festes guapa.

    ResponElimina