mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 5 de desembre de 2016

PASTIS MOUSSE DE CREMA CATALANA

Una altra mousse.... serà que éselmeu pastís preferit...Segur que si.
Mirant i remenant per fet un pastís diferent per laniversari de la meva filla gran a l agost,vaig trobar aquesta mousse que va quedar molt i molt bona. Suau però amb el característic sabor de la tradició catalana. Un postre que bé us pot endolcir un final de festa!

INGREDIENTS I SOM-HI!

BASE: 2 ous, 40 gr de farina, i 40 gr de sucre.
             Batem elsous i el sucre i afegim la farina tamisada.
             Aboquem al motlle uns 10 minuts a 180º.
*Un altre cop faré la base amb Napolitanes, ja que crec li anirà molt bé.

MOUSSE:
1 litre de llet
8 rovells d ou
125 de sucre
50 gr de midó (Maizena)
1 branca de canyella
1 pell de llimona
5 fulls de gelatina

Hidratem la gelatina en aigua freda.
Bullim la llet amb la canyella i la pell de llimona.Deixem refredar i colem.
Separem la crema en dues parts.
En un cassó posem la meitat amb el sucre i el midó ben dissolt.
Fora del foc aboquem laltra part de la llet. Afegim els rovells i passem pel túrmix.
Tornem a posar al foc fins que espesseixi .
Afegim la gelatina.
Posem al motlle sobre el pa de pessic i deixem refredar fins lendemà.
Just abans de servir empolsinem amb sucre i cremem amb un bufador ràpidament.

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari