mousse de coco

mousse de coco

dijous, 25 de novembre del 2010

MEDALLONS DE TRES XOCOLATES






Quan veig aquests medallons a les pastisseries, fires... em vé una salivera!... total, que els havia de fer. A més a més aquests dies, entre els bombons de macadàmia de la Isabel,-la cuina de la isabel- els bombons de la judith,-la cuina de l'estany- i els de la carmen,-dulces bocados-, la xocolata m'ha cridat...He mirat bé les seves receptes i n'he agafat consells. Més endavant intentaré farcir-los com elles. Ara però volia fer-ne aquesta versió que tan bé queden per dur a casa uns amics o familiars,oi?



INGREDIENTS: (uns 5 medallons grans de cada tipus de xocolata, o 6-7 més petits)

150 gr de xocolata fondant negra

150 gr de xocolata amb llet

150 gr de xocolata blanca

fruits secs: festucs, ametlles, panses, nous...

unes gotes d'oli de gira-sol


SOM-HI:

Tenim preparats els fruits secs que voldrem emprar.

Untem amb els dits mullats amb oli de gira-sol els motlles que utilitzarem.

Fonem en un bol la xocolata negra al microones a mitja potencia uns segons. Ha de sortir mig fosa i l'acabem de fondre barrejant bé els bocins amb una cullera.(si ens passem de temps al microones es crema i ja no ens serveix).

Repartim la xocolata als motlles i hi anem posant els fruits secs.

Posem al congelador (o nevera) fins que quedi ferm. Desmotllem.

Fem el mateix amb les altres xocolates.



21 comentaris:

  1. Mare meva... a mi la xocolata em perd!! T'han quedat fantàstics!
    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  2. t'han quedat preciosos, i són fàcils de fer, però un perill per als que no tenim autocontrol :)

    ResponElimina
  3. Em quedo els de xocolata blanca!
    Són uns bombonets ideals i em penso que aquest any estalviaré fent regals d'aquests, jejeje
    Fins aviat guapa! ;)

    ResponElimina
  4. Ep!!...
    MMMmmm... que bons... M'agrada moltíssim la xocolata i si es amb fruits secs molt millor.
    M'emporto una medalla jaja.

    ResponElimina
  5. M'encanten, jo també els faig i són vist i no vist.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Jo opino com en Manel... peligro peligro peligrooooo XDDD

    Molt guapos :)

    ResponElimina
  7. Doncs t'han quedat de pastisseria!! Fan molt de goig! Jo em quedo amb els de xocolata amb llet tot i que no faria un lleig a cap, jij!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  8. Lucen divinos! y quedaron preciosos...
    feliz fin de semana,
    besitos,

    ResponElimina
  9. Jo!!! a estas horas ver esto es una lujuria, de buena gana me los comeria.Te han quedado muy bien
    Bon cap de setmana
    petons
    miquel

    ResponElimina
  10. ¡qué deliciosos!, te han quedado fantásticos.
    besos

    ResponElimina
  11. A mi també em criden molt l'atenció :)
    I ara que s'acosta Nadal, està molt bé començar a practicar amb receptes de bombons ;)

    ResponElimina
  12. Quines postres m,és sencilles i tan bones...
    Quin tipus de motlle has fet servir???
    un petonet
    i disfruta moolt aquest cap de setmana

    ResponElimina
  13. Que cosa mas buenaaa!!Te han quedado chulisimos,a mi reservame el de chocolate negro que voy....ñam,ñam!
    Besets.

    ResponElimina
  14. Jo en vull uns quants de tots, t'han quedat de pastisseria!!!

    ResponElimina
  15. Rico, rico y que buena presentación.
    Me encaaaaanta el chocolate.

    Un saludo y buen finde.

    ResponElimina
  16. Mercèeeeeee!!! Que he de vigilar amb el sucre, i amb les teves receptes no puuuuuuuccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!
    Petonets
    QUIMA

    ResponElimina
  17. Jo me'n demano un de xocolata fondant!! (el de xocolata blanca el deixo per l'Ona).
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Quin perill!!!!! estàn boníssims!!!! i t'han quedat preciosos!! jo els faig i volen... ara m'he de portar be i no els puc fer!
    Petonets

    ResponElimina
  19. A TOTS:com podeu veure és ben senzill, de fet és fondre la xocolata per reconvertir-la en la forma que volem i afegint els fruits que volem.Ho faré també amb fruita dessecada per sobre... Aquests Nadals ja tinc un detall per oferir als amics en bossetes boniques o safates.Animeu-vos a fer-los!.Gràcies a tots pels vostres comentaris tan encoratjadors!

    ResponElimina
  20. Mercè, en faré per Nadal, jo sempre m'havia pensat que era tan difícil de fer i pel que veig només cal fondre la xocolata i ja està!!

    ResponElimina