Oi que son boniques les coques marbrades i les que tenen ben definides 2 capes en blanc i en negre?, doncs aquí us presento la que vaig fer en forma de cake. Ideal per a un berenar a mitja tarda, faci sol faci fresca, plogui o nevi...ja ho tenen això les coques i els pans de pessic , no tenen època...
INGREDIENTS:
250 de mantega
250 de sucre
325 de farina
4 ous
175 de llet
uns 25 gr de cacau pur
2 culleradetes de cafè, de llevat
*opcional:ratlladura de llimona,taronja,canyella...
SOM-HI:
Agafem el sucre i la mantega que estarà a temperatura ambient i ho barregem amb les varilles elèctriques de forma que quedi ben cremós.
Afegim la llet i els rovells poc a poc.
Incorporem la farina i el llevat barrejats a través d'un colador fí sense deixar de batre.
Afegim les clares fins que estiguin integrades a la massa.
Dividim la massa en dues parts i a una li incorporem el cacau (que podem barrejar prèviament amb un xic d'aigua).A l'altra part li donem el gust escollit: taronja,vainilla,canyella...
Untem el motlle amb mantega i hi aboquem primer una massa i després amb compte l'altra. Si volem que es barregin els colors anem fent capes i amb una cullera o estri que volguem les barregem.
Enfornem a 180º uns 45 minuts (cadascú sap com va el seu forn...).Deixem refredar abans de treure'l del motlle. LLESTOS!!
Mir q no n'he fet mai i ara mateix em cruspiria un trocet!
ResponEliminaQueden precioses :)
ResponEliminaPer berenar o per esmorzar amb un cafè amb llet, tot l'any vénen de gust...
Tens tota la raó, sempre queden bé! :) A pbanda de que són boníssimes!
ResponEliminaPetonets
Sandra
te ha quedado preciosa esta coca bicolor y va bien a cualquier momento
ResponEliminapeto
miquel
Ademas de muy buenas,tienen un corte precioso!
ResponEliminaBesets.
Que guai!!!! T'ha quedat preciosa i sembla que no sigui gaire difícil de fer. Me l'apunto. Ben pensat , em sembla que aqueta coca no aprima gaire, je, je....un petó
ResponEliminaA casa agraden molt, En tinc un posat al blog que s'asembla molt, ja que en faig sovint.
ResponEliminaPetonets.
Ah! la xoco groga m'ha quedat molt bé!
Aquestes coques agraden molt quan talles i surt de diferents formes.
ResponEliminaPetons.
Són delicioses i, quedes bé amb tothom quan la portes o la fas.
ResponEliminaEs una idea molt original. Ya he apuntat la recepta per a fer-ho perque deu de estar bonisim! Un bes. Mª Carmen de La libreta de recetas
ResponEliminaHola Mercè, et deixola meva adreça de correu i ja hem podrás escriure i jo contestar-te,ok?
ResponEliminagemmserrano@hotmail.com
Petonets.
Tens raó que són boniques. Encara recordo com de ben petit em semblava màgia que poguéssin fer aquelles formes i colors.
ResponEliminaAra ja no, que ja se com es fan. Però encara em fa il.lusió veure-les... i sobretot menjar-les!! :D
Com tu dius una coca molt vistosa ademés de gustosa.
ResponEliminaUn petonet
Aquesta coca és de les que més m'agraden, en menjaria cada dia!
ResponEliminaSempre m'han fet ganes de fer una coca d'aquestes.
ResponEliminaM'han fet sempre molta gràcia. No sabia que era tan fàcil...
Per cert, si tens albergínies, et recomane que faces la recepta del meu blog. És espectacular! :)
Una besada!
Uauuuuu...aquesta és una de les meves prefes. Tot m'agrada d'ella, però aquesta que has fet tu té la capa de sobre com a mi m'agrada, fineta, humida i gustosa...jo la pessigo abans de menjar-me-la! Deliciosa!! Petonets
ResponEliminaQuina molla més bonica.
ResponEliminaHola!!
ResponEliminaQue tal??
Me llevo tu receta, hace tiempo ya, que quiero hacer este bizcochito.
Un saludo.
Tens raó. Molt bonica i segur que molt bona.
ResponEliminaMercé; Una pessigada ben dolça... i de dos colors.
ResponEliminaQue vagi de gust Mercé¡¡ :-D
Et deixo l'adreça d'un bon blog de cuina.
El nom del blog; Terres de Ponent.
El nom de l'autora; Concepció.
L'adreça;
http://terresdeponent.posterous.com/
Cuina lleidetana, també ha publicat, ensaimades, una mona, carxofes farcides...
crec que val la pena donar-hi una passejada.
Molt bona, segur!!!
ResponEliminaAquestes coques sempre queden bé, a més són fàcils de preparar i queden molt lluides.