Qui diu que les cremes només són per a l'hivern?...Personalment m'agraden a totes hores i a totes les estacions... Avui us presento una de molt gustosa que es pot passar pel xinès si us agrada ben fina o sense passar-la, tenint en compte que aleshores queda grumullosa. El toc de la menta la fa encara més especial, i el color del pèsol...un verd espectacular!
INGREDIENTS: (4 persones aprox)
400 gr de pèsols congelats
1 ceba tendre mitjana
50 ml de nata líquida
1 got de caldo vegetal
un manadet de menta
sal i oli.
SOM-HI:
En una paella, amb un rajolí d'oli fem la ceba ben tallada fins que s'estovi.
Aleshores afegim els pèsols, les fulletes de menta i el caldo.
Deixem que es faci uns 10 minuts a foc lent.
Retirem i hi afegim la nata líquida (o no...això depèn de cadascú).
Triturem bé, i si ho preferiu passeu pel xinès.
Podem decorar amb un fil d'oli de menta, unes fulletes de menta fresca i/o unes gotetes de nata per sobre.
Això em recorda que fa temps que no n'he menjat. Bona idea posar-hi la ceba tendra, és un ingredient que hi va molt bé.
ResponEliminaPetons
A mi també m'agraden ls cremes durant tot l'any, fredes, tèbies i ben calentones a l'hivern!! A casa en mengem molts dies, són tan fàcils i versàtils... i a la vegada tan i tan bones! Però de pèsols amb menta no n'he provat mai, a pendents directa!
ResponEliminaMercè, confesso que trobem a faltar els teus comentaris! Sé que vas atrafegada, però se t'enyora! jeje
Petons maca!
Sandra
Mercè que buena cremita. Como a ti, no me importa hacerlas en cualquier estación.
ResponEliminaY el color llama la atención.
Besets
A casa només m'agraden a mi, les cremas. Son una mica rarets, ara que no henm senten, jaja
ResponEliminaPetonets.
GEMMA-CAPROFITI.
Bona proposta, Mercè! Aquest color verd és senzillament saborós, per ficar-hi la cullera JA!
ResponEliminaJo també sóc molt de cremes i aquesta de pèssols i menta m'ha resultat sorprenent i atractiva. I m'ha deixat el dubte de qué passaria si també hi afegís una mica de cansalada ben rostadeta al conjunt :)
ResponEliminaamb el punt de la menta ha d'estar... deliciosa!!
ResponEliminaLes cremes de verdures son bones tant a l'estiu com al hivern.
ResponEliminaMai he tastat la de pèsols, però es veu amb un color molt maco.
Petons.
Sabrosa,sana y con un color precioso,me encantan las cremas y sopas.
ResponEliminaBesets.
Que bones son les cremes amb tot temps, tant si fa fred o caloreta.
ResponEliminaUna bona proposta i fàcil de fer.
M'agrada el toc de menta.
Petonets
ha d'estar molt bona!!
ResponEliminaJo també sóc fan de les cremes de verdures i a casa en fem tot l'any, a l'hivern més calentes i, ara que encara fa calor, en preparo de fredes o temperades. Aquesta de pèsols té molt bona pinta. M'anoto això del toc de menta!
ResponEliminaPetons!
Anna
M´agraden molt les cremes de verdures i t' he de confessar que la de pèsols no l´he tastada mai.
ResponEliminaCremes de verdures a totes les èpoques, l'única variant és la temperatura!
ResponEliminaBoníssima la de pèsols amb un toc de menta!
PTNTS
Dolça
M'agraden les cremes de verdures, però la de pèsols no l'he provat mai... almenys pel color ja em crida l'atenció, és preciós! i amb el toc de menta ha de quedar molt bona. Petonets!! :)
ResponEliminaLa crema de pèsols ens agrada molt, però no he posat mai menta, la propera provaré
ResponEliminaPetons
Hola Mercè a mi també m'agraden les cremes a totes hores. Aquesta teva fa molt bona pinta.
ResponEliminaEl toc de la menta esta genial...
ResponEliminaun petonet maca
Que buena, es perfecta, a mi me gustan las cremitas en cualquier momento, verano o invierno. Son muy saludables.
ResponEliminaAhora... con el mousse de coco, me has dejado salivando, espectacularrrrr.
Te invito a participar en el concurso que estamos celebrando en mi cocina, con motivo de mi cuarto cumpleblog, ven a verlo.
Será divertido.
Un besazo.