Aquesta mena de pastissos son una mena de recurs agraït i fàcil per aquestes situacions i també per a fer amb una colla d'amics. Hi pots posar els ingredients que hi vulguis que sempre queden be!.A veure què us en sembla aquesta versió.
INGREDIENTS:
4 ous
100 gr de formatge ratllat
75 ml de nata
3 cullerades soperes de tomàquet fregit
1/2 got de llet
60 gr de pernil dolç
un pessic de sal
uns 200 gr de gambeta pelada
SOM-HI:
Saltegem les gambetes en una paella amb un fil d'oli i una mica d'all trinxat.
Barregem els ous, la llet, la nata, la sal i el tomàquet.
Tallem el pernil dolç a bocins i els afegim.
Afegim també les gambes i finalment el formatge ratllat.
Aboquem tot plegat al motlle i ho enfornem a 180º fins que és quallat (normalment entre 30/45min)
Deixem refredar una mica abans de desmotllar perquè no es trenqui i a taula!!!
*Es pot servir tebi i fred i també es pot acompanyar per alguna salsa: maionesa, mostassa, salsa de tomàquet... AL GUS DE CADASCÚ!!!
el nom és total, PASTÍS PIM PAM jejejeje
ResponEliminaBen cert i sempre s'encerta!!
ResponEliminaMuas