Com m'agraden les albergínies... farcides, arrebossades, al forn...
Us presento una formula ràpida i divertida de fer-les. De fet, se'm va fer tard per a preparar el sopar i vaig improvitzar una mica. A veure si us agraden.
INGREDIENTS:
2 albergínies
salsa de tomàquet
formatge ratllat
puntes d'espàrrec verd
SOM-HI:
Tallem a rodelles les albergínies i les passem lleugerament per la paella.Reservem.
Saltegem també els espàrrecs i reservem.
En una safata de forn posem les rodelles d'albergínia i al damunt una capa fina de tomàquet.
Hi afegim una mica de formatge ratllat i una punteta d'espàrrec al damunt de cadascuna.
Un polsim de sal i a gratinar fins que es fongui el formatge.
una bona manera de menjar albergínies, sí! Petons
ResponEliminaJa en som dues!!! m´encanten i cuinada de totes les maneres!...amb mi no hi tindries problemes si volguessis convidar-me.
ResponEliminaOstras Mercè...això si que es cuina ràpida!!!
ResponEliminaMolt bona idea!!
Petonets.
Mmmmm!!!! Que bones i facils!!
ResponEliminaNo soc massa d’albergínies, però preparades així ja es un altre cosa, semblem molt bones.
ResponEliminaPetons
A mi si que m'agraden, m'agraden molt! i aquesta manera de fer-les em sembla molt original i bona!!!!
ResponEliminaPetonets