mousse de coco

mousse de coco

dijous, 25 de setembre del 2014

TRIO DE PASTISSOS PER A LES MEVES FILLES

A l'agost fan anys dues de les meves filles (ONA:14 I BET:11), l'altra a finals d'octubre (LAIA:13). Fa un parell d'anys vam decidir que per a la familia els celebraríem junts. Després cadascuna té la seva festeta particular. Avui volia compartir amb vosaltres els tres pastissos. Tenien molt clar què volien:

*ONA: TIRAMISÚ SENSE ALCOHOL
*LAIA: MOUSSE DE LLIMONA AMB COBERTURA DE MANGO
*BET: PASTÍS DE XOCOLATA AMB COBERTURA DE XOCO NEGRA I AMETLLES     TROCEJADES PEL VOLTANT




Si voleu les receptes, el pastís de xocolata el teniu aquí al requadre del costat, la mousse i el tiramisú estan publicats anteriorment.
VAM TENIR UN DIA FANTÀSTIC!, UNA ABRAÇADA A TOTS!


9 comentaris:

  1. Ja recordo que cada agost tens una feinada de por amb aquesta celebració... triple preparació de pastissos! I llavors ja us els podeu acabar tots??? jejeje... Jo segur que en tastaria un tallet de cada ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tant si ens els acabem,!, som molts i tothom fa això que dius: en tasta una mica de cada...jajaja

      Elimina
  2. Quina feinada !! Ara el tres espectaculars, jo com la Gemma, en tastaria un trosset de cada.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això això!, per aquest motiu intento sempre fer-los ben diferents!, perquèsé que tothom en vol de tots!

      Elimina
  3. Quina preciositat de pastissos! Jo tambe tataria un trosset de cada un. ! Us els mengeu el mateix dia?. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si!, som una bona colla de gent!, no en queda res!. Gràcies!

      Elimina
  4. Felicitats a les nenes i a la pastissera.
    Quina feinada¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Però....... i que maques son!!!!!!!!!!!!!!
    Petonets a les quatre i per si te gelos, també al amo de casa. jejejejeje

    ResponElimina
  5. Per molts anys a totes, cuinera inclosa, quina festassa!

    ResponElimina
  6. Mmmmm que bons! No sabria quin triar! Una abraçada i per molts anys per la part que et toca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina