mousse de coco

mousse de coco

divendres, 9 d’octubre del 2015

BOMBONS DE MELMELADA I DE GANACHE AMB CANYELLA O GINGEBRE

No és el primer cop que faig bombons, però sí el primer cop que en faig amb ganache dins.
L'experiencia de fer bombons sempre és molt gratificant quan te'l poses a la boca i després del CRACk de la xocolata de cobertura notes una cosa dolça i tobeta. Us els recomano fer quan tingueu convidats o per fer un present!, i sempre els podeu fer amb la xocolata que més us agradi. Jo vaig utilitzar només xocolata negre que és la que més m'agrada i una mica de blanca perquè em vaig quedar curta...jajaja

Podeu omplir els vostres bombons amb pastes ja preparades de mojito,llimona,menta...que podeu trobar a Gadget's cuina, o afegir a la vostra crema de xocolata i espècies com canyella, gingebre, curry, cardamom...O bé emprar la melmelada que més us agradi (amb xocolata recomano la de gerds,maduixa o taronja).

INGREDIENTS;

xocolata per fondre negre 70%
nata líquida
canyella en pols
gingebre en pols
melmelada de gerds


SOM-HI:

Fonem una mica de xocolata al microones a poc  poc,

Omplim els motlles per a bombons que en el meu cas son de silicona. Al omplir-los hem d'intentar que la xocolata recobreixi tota la base i els costats del motlle. Reservem a la nevera.

Mentretant fem la ganache escalfant una mica de xocolata amb un rajolí de nata. La suficient per veure que agafa una consistència cremosa. Dividim en dos bols .Afegiu un polsim de canyella en un dels bols (a gust), i un polsim de gingebre a l'altre. Aparteu ràpid del foc.

Deixeu refredar una mica abans de posar dins el bombó.

Treieu el motlle de la nevera i ompliu amb la crema de xocolata i canyella, la crema de xocolata i gingebre i la melmelada de gerds. Deixeu una micona d'espai per cobrir amb la xocolata i acabar de formar el bombó.

Poseu un momentet a la nevera mentre torneu a fondre una mica de xocolata per posar al damunt i fer la "tapa" del bombó. Torneu s deixar refredar a la nevera i en uns moments ja haurà endurit i els podreu desenmotllar.

LLESTOS!




5 comentaris:

  1. Que bons, moro per un bombo d'aquest.
    Ha començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. totalment dacord. La tardor desvetlla unes sensacions especials. En quan pugui entro en aquests post!, una abraçada!

      Elimina
    2. (posa Ona però soc merce!, jajaja)

      Elimina
  2. Boníssims, tot el que dugui xocolata em pirra.
    T'han sortit molt macos.
    Petons

    ResponElimina
  3. Espectaculars! Quan fas la mossegadeta i surt el farcit... són senzillets de fer però sempre em fa mandra. Ara que el resultat sembla que val la pena!
    Marta

    ResponElimina