mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 17 de gener del 2016

BOLETES DE COCO I XOCOLATA

Amb la meva filla petita Bet, compartim el gust pel coco.
Vam veure aquesta possibilitat de fer un postre divertit i ens hi vam posar. La Bet les va decorar al final amb fils de xocolata tot i que la idea inicial era fer-les cobertes completament de xocolata. A la propera ho farem aixi.

INGREDIENTS:
50 gr de sucre
100 gr de coco ratllat
80 gr de llet
75 gr de xocolata per fondre

SOM-HI:
-Barregem tots els ingredients amb la xocolata fosa i deixem reposar una estona a la nevera per poder treballar millor.
-Fem les boletes i les deixem refredar.
-Fonem una mica de xocolata fondant i fem els filets, o bé les cobrim completament, o hi afegim virutes al damunt...Cadascú com més li agradi la presentació.

*Nosaltres les vam deixar al congelador un cop fetes les boletes sense decorar amb xocolata perquè eren per a la nit de cap d'any i les haviem fet amb antel.lació, de manera que les vam treure, posar la xocolata i en uns minutets ja es podien menjar.


6 comentaris:

  1. Segur que solament amb el filet eren boníssimes!

    ResponElimina
  2. Però quina cosa més bona, ara mateix ten'agafaria una.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ja sé perquè aprofitaré el coco ratllat que tinc.
    Molt bona idea.
    Gràcies Mercè.
    Petons

    ResponElimina
  4. el coco no es el que mes m'agrada, però aquestes boletes fan una pinta que diuen....menja'm!!
    Petons guapa

    ResponElimina