mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 24 de gener del 2016

COCA DE COCO I GERDS

Una bona corona per a qui li agradi el coco!
La base és la que tothom coneix de iogurt però rebaixant una mica la quantitat de farina i afegint 100 gr de coco ratllat. Els gerds, posats amb cura just abans de coure aguarten perfectament a la superfície.

INGREDIENTS:

1 Iogurt
3 ous
mig got d'oli de girasol
200 gr de sucre
250 gr de farina
1 sobre de llevat
75 gr de coco ratllat
un grapat de gerds

SOM-HI:

Barregem el sucre ams els ous que anirem afegint d'un en un i a marxa ràpida.
Afegim el iogurt, l'oli de girasol a poc a poc,
Finalment tamisem la farina amb el llevat i l'incorporem.
Aboquem poc a poc el coco i ho posem al motlle untat amb mantega.
just al moment de coure hi posem els gerds i enfornem a 180º uns 45 minuts.





7 comentaris:

  1. Què flonja que t´ha quedat! aquesta és de les meves. M'encanta el coco.

    ResponElimina
  2. Dons jo, sense coco crec que m'agradara mes...jeje
    Petons

    ResponElimina
  3. molt bona combinació la del coco i els gerds! la veritat és que té una `pinta que tornaria a esmorzar si m'arribés un tros! petons

    ResponElimina
  4. M'encanten les coques!! I aquesta combinació de coco i gerds fa salivar! Una recepta fantàstica Mercè!
    Petons

    ResponElimina