mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 29 de març de 2016

WHOOPIES

Feia molt de temps que tenia ganes de fer aquests dolços. Son una mena de sandwitxos de galeta-coca farcits del que més ens agradi: crema de xocolata, crema de formatge, butter cream de gustos, melmelada, trufa...

Les bases es poden fer de moltes maneres. Aquesta vegada he triat una de cacau.
Resulta molt curiós que la textura de la base és una barreja entre galeta i coca.
Per al farciment només en vaig fer de dues menes: de crema de formatge amb un xic de colorant lila i rosa, i amb ganache de xocolata.
Es poden decorar les vores com més ens agradi: amb virutes, perletes de colors, crocant, festucs trocejats...

Queden realment atractius i temptadors per a qui els agradi el dolç!

..........................................................................................................................................................






INGREDIENTS: (amb aquesta quantitat surten uns 36 whoopies!)

*Base de galeta:
125 de mantega
1 ou
150 de sucre
250 de farina
1 culleradeta de llevat
50 gr de iogurt
100 gr de llet
50 gr de cacau en pols

*Per al farcit: crema de formatge, crema de xocolata, ganache feta amb xocolata i nata...


SOM-HI:

Barregem la mantega pomada amb el sucre i l'ou.
Afegim el cacau. Obtenim una crema.
En un bol tindrem  la farina i el llevat tamisats.
En un altre bol barrejarem el iogurt amb la llet.
Anirem alternant la  barreja de farina i llevat  amb la barreja de iogurt i llet a la crema.
Anem fent pocions amb una cullereta sobre paper de forn a la plata (una mica separades que s'eixamplen).No cal quedin perfectes, agafaran la forma fàcilment.
Enfornem a 180º uns 8 minuts (feu una primera plata i veureu quan temps necessiteu).
Treiem i deixem refredar.

Farcirem una de les galetes amb la crema, ganache...i tapem amb l'altra galeta.
Si volem podem decorar les vores amb perletes, virutes, crocant, festucs...

Jo m'he ajudat d'una mànega pastissera, però si els hem de decorar als costats, potser no val la pena i ho fem amb una cullera....

US ANIMO A FER-LOS!

7 comentaris:

  1. Han de ser ben bones Mercè!!! I així de xocolata... molt perilloses!! 😊

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs d'això es tracta!, jajaja, que siguin perillosos!

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Les expliques tan bé les receptes, que semblen tan fàcils de fer, que, a veure qui es pot resistir a fer-les ! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anna, ets molt amable. Realment és senzill. El meu problema son els farcits...no se m'acudeixen idees originals, i els butter cream no m'agraden gaire...

      Elimina
  4. Què boniques farcides amb colorins! i bones segur!! petó

    ResponElimina
  5. Què boniques farcides amb colorins! i bones segur!! petó

    ResponElimina