Sembla un miracle però finalment puc participar de la fantàstica iniciativa de LA RECEPTA DEL 15!,gràcies al Josep i la Gloria. No deixaré d'insistir i queixar-me. Ja fa 20 dies que estem sense internet i començo a estar molt cansada.Haig de traginar l'ordinador amunt i aball cap a la biblioteca o a casa els amics per consultar el correu, coses de la feina...La meva filla gran ha de buscar informació a internet i ens ho hem de fer venir bé i deixar coses a mig fer...
Pel que tots comenteu, canviar de companyia suposa aquest tall a l'internet sigui quina sigui la que es deixa i la que es contracta. Està clar que quan una cosa funciona més val no tocar-la. Serveixi aquest escrit per avisar a qui pensi fer-ho perquè s'ho pensi bé. Només espero no arribar als 2 mesos com m'ha dit algú. No continúo perquè en el meu cas em sento personalment afectada per una situació molt injusta que desde casa no hem buscat en cap moment. Deixem-ho aquí.
Perdoneu... vaig a la recepta que ens ocupa: LES MADUIXES!
Us proposo un postre de maduixes refrescant, acolorit, de cullera, que passa suau i gustós.Espero us agradi!
MADUIXES 4 TEXTURES: MOUSSE, GELATINA, NATURAL I MELMELADA.
INGREDIENTS:per a 6-8 copes
MOUSSE:
200 gr de maduixes
200 de llet condensada
1 i mig briks de nata per muntar
200 gr de maduixes
200 de llet condensada
1 i mig briks de nata per muntar
suc de 1/2 llimona
GELATINA DE MADUIXA:
1/2 sobre de gelatina de maduixes (royal o altres)
125 ml d'aigua calenta + 125 ml d'aigua freda
MADUIXES NATURALS (unes 25 aprox.-3 per persona)
MELMELADA DE MADUIXES
----------------------------------------------------------------
SOM-HI:
Netegem i treiem les fulletes de les maduixes, les tallem a bocins i les triturem amb el suc de llimona i la llet condensada.
Muntem la nata i l'afegim amb cura amb una llengua.
Repartim la mousse en copes i posem a la nevera unes 3 o 4 hores.
Preparem la gelatina escalfant 125 ml d'aigua i quan arrenca el bull apartem i hi afegim el mig sobre de gelatina de maduixes fins que es disolgui bé. Aleshores hi posem els 125 ml d'aigua freda. Esperem que es refredi una mica i amb molta cura l'anirem abocant a cullerades sobre la mousse fent una capa fineta (sinó,pesa massa i acaba anant al fons de la copa).
Tallem les maduixes que tenim reservades a dauets i algunes a llàmines, o senceres...al gust de cadascú i les posem a sobre.
Finalment fem un fil de melmelada de maduixes per sobre (jo amb el decopén).
BON PROFIT!
GELATINA DE MADUIXA:
1/2 sobre de gelatina de maduixes (royal o altres)
125 ml d'aigua calenta + 125 ml d'aigua freda
MADUIXES NATURALS (unes 25 aprox.-3 per persona)
MELMELADA DE MADUIXES
----------------------------------------------------------------
SOM-HI:
Netegem i treiem les fulletes de les maduixes, les tallem a bocins i les triturem amb el suc de llimona i la llet condensada.
Muntem la nata i l'afegim amb cura amb una llengua.
Repartim la mousse en copes i posem a la nevera unes 3 o 4 hores.
Preparem la gelatina escalfant 125 ml d'aigua i quan arrenca el bull apartem i hi afegim el mig sobre de gelatina de maduixes fins que es disolgui bé. Aleshores hi posem els 125 ml d'aigua freda. Esperem que es refredi una mica i amb molta cura l'anirem abocant a cullerades sobre la mousse fent una capa fineta (sinó,pesa massa i acaba anant al fons de la copa).
Tallem les maduixes que tenim reservades a dauets i algunes a llàmines, o senceres...al gust de cadascú i les posem a sobre.
Finalment fem un fil de melmelada de maduixes per sobre (jo amb el decopén).
BON PROFIT!
Ostres, quin rotllo q encara estiguis aixi amb la linea...
ResponEliminala mousse me l'emporto, q aixo de les 4 textures m'ha agradat molt...
Hola Mercè,
ResponEliminaSembla mentida que encara passin coses com aquestes.. i altera tant la vida, emprenya tant.. vinga ànims i a veure si aviat ho tens solucionat.
A mi també m'ha agradat molt això de les 4 textures. Una copa ben refrescant i bona! Petons
Quina llauna, aquestes històries amb les companyies telèfoniques... brrrrrrrrrrr!
ResponEliminaAquestas copetes t'han quedad meravelloses!m'emporto la recepta amb el teu permís!!!
Petonets
Ànims, que segur que tot s'arreglarà aviat!
ResponEliminaI mentrestant, et pots fer passar el mal humor amb una copa d'aquestes postres tan refrescants, amb maduixes per partida quàdruple!
Ostres Mercè quina ràbia. Jo no fa molt vaig canviar però tot va anar molt ràpid. De fet no vaig estar ni un dia sense internet. Però coneixo molts casos de gent que ha tingut problemes. Ànims!!
ResponEliminaLes copes que ens portes es veuen delicioses, m'agraden molt aquests tipus de postres!
Molts petonets!
Oh Mercè, ja esperàvem la teva amb ganes... i com sempre t'has lluit! jejeje Ens encanta aquesta copa, maduixes x 4! Me'n demano una!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per fer l'esforç i ànims amb internet!!!!
Petonarros!
Sandra
Que original aquesta mousse amb les 4 textures! La presentació és molt maca!! :)
ResponEliminaUn petó!
Ara mateix posaria la cullera fins al fons de la copa, per assaborir les quatre textures a l'hora!. Fantàstica proposta, vistosa, acolorida i refrescant!.
ResponEliminaAquesta copa de quatre textures té una pinta sensacional, la trobo molt original. Les maduixes permet moltes variacions. Una abraçada.
ResponEliminaQuina bona pinta que fa aquesta copa, segur que ajuda a passar l'enrrabiada d'internet.
ResponEliminaAnims que segur aviat es solucionará...
Petonets.
Mira por lo menos te has desahogado aquí. Porque es verdad que a veces como te hacen la puñeta estas compañias.
ResponEliminaAhora vamos a las fresas. Se ve delicioso ese copa con toda la gama de texturas. Rico, rico.
Besets
Per fí, ja et trobaba en falta.
ResponEliminaQuina copeta mes bona....
Petonets
HOla Mercè acabo de sopar i ara em menjaria una copa per postres...quina combinació de textures més saboroses...
ResponEliminaPD.Et conec però tu a mi no...pregunta´-l´hi a l´Isabel de "La cuina de l'Isabel".
Paciencia, les grans companyies telefóniques i d'internet son uns gegants i nosaltres uns nans.
ResponEliminaM'agraden molt aquestes copes que has fet, molt bones.
Petons.
A veure si us ho arreglen aviat! ;)
ResponEliminaQue boniques i bones aquestes copes!! :)
Petons!
Aquesta mousse té una pinta fabulosa. Ha de ser ben delicada. I amb 4 textures! No podem demanar més, eh?
ResponEliminaGràcies per participar.
Petons!
Merce, quin pal ¡¡¡ el meu fill s'hi va trobar l'any passat quan estaba a barna estudiant i al final van haber de tornar a la companyia que tenian, i ja va dir que mai més canviaria de companyia .
ResponEliminaLes postres t'han quedat de luxe i la presentació excel.lent.
Petons i que t'ho arreglin aviat:
Sembla mentida que després de tants dies encara estigueu igual, no tenen vergonya, per unes coses tenen molta pressa i després per altres no fan més que donar llargues i retards.
ResponEliminaEm sembla una mousse fantàstica, les 4 textures m'encanten!!!!
Petonets
Al menys podem veure't una miqueta, com et trobem a faltar.
ResponEliminaPetonets maca
Ay! Pero que mal rato estas pasando!
ResponEliminaBueno, se ve que tienes iniciativas y alternativas para seguir adelante, y esos bons amics, que? Que majos!!
Animo, que lo de internet al cambiar de compañia se haga leve, y se te solucione todo rapido.
Ahora si, si luego estas insatisfecha, vuelvete a cambiar.. mas vale esperar unos meses pero tener mejor servicio.
Por compañias entiendo algo, valga para todos.
La mejor, si duda alguna ONO.
Siempre y cuando sea linea de fibra, porque la linea de telefono es igual que telefonica)
Despues TELEFONICA, ya no tiene tan buen servicio como ONO.
Despues las demas, todas las demas.. que arrendan la linea de telefonica para su uso empresarial y estan sujetos a condiciones.
Las mousse le abren el apetito a cualquiera, menuda presentacion!! y ademas se me hace la boca agua, seguro que estan sabrosisimas!!
Animo amb la internet!!
Por cierto, me encantan las bandejas!
Me han recordado unas fotos que queria subir, asi que ya no tengo excusa para no elegirlas!!
Una abraçada mercè!
Un saludo a tots.
Mercè paciencia este pais funciona asi yo por si acaso no me cambio .Me gusta este propuesta de las tres texturas y a esta hora me las llevaba a la mesa ahora mismo.
ResponEliminapeto
miquel
Quina murga Mercè, és per escanyar-los!
ResponEliminaDe tota manera aquestes copes t'han de fer recuperar el bon humor, quina cosa tan bona!
Les mousse em xiflen, i la de maduixa ni t'explico. Aquestes textures diferents li donen un puntàs boníssim.
ResponEliminaÀnims i paciència, que les compaynies de tel i internet poden fer enrrabiar molt. Tu segueix fent receptes que així t'animaràs una micona, petons! ;)
Ondia!, que macos sou tots!, amb els vostres comentaris a una se li passa una estona l'emprenyada...Pel que fa a la copa a casa van volar a mans de les nenes i una amiga!, només en vaig tastar una cullerada per donar fe que era suau i refrescant!. Estic veient totes les vostres propostes i son realment imaginatives, creatives i plenes de sorpreses!, això de la recepta del 15 és un pou de bones idees! A reveure!
ResponEliminaEntenc perfectament la teva enrabiada, no hi ha dret ens tenen agafats pels....
ResponEliminaLes teves copes són fantàstiques, una bona combinació de textures que donen molt color i alegria.
Home, doncs jo em vaig estar mes i mig... (i no es per desanimar) tenia un mono que em moria, també es cert, que lo meu era per la mudança.
ResponEliminaCanviant de tema...
Les textures de maduixes molt be.
Un petónarro que feia dies que no et venia a veure.
Requetesmuas!
Sort que t'alegres la vida amb aquestes maduixetes tan ben cuinades, i això de canviar de companyia jo m'hi resisteixo!!!
ResponEliminaUnes maduixes amb diferents sabors i textures, un bon postra per treure’t el mal sabor de boca per el canvi de companyia
ResponEliminaMolts petons
Solidaritat total amb el tema de la conexió, també hi hem pasat.... m'encata la recepta.
ResponEliminapetons gastronòmics
Merce, per motius professionals hem hagut de barallar-nos amb les telefòniques varies que patim en aquest pais. ES LAMENTABLE el tracte i servei que donen.
ResponEliminaI depens de l'atzar en no tenir una incidència perque si te la han de resoldre durant un trasllat et passa el que a tú: la que deixes es desentèn i l'altre no te capacitat per arreglar-ho perque encara no li han passat la línia.
Una merda.
Molts ànims i espero que es resolgui aviat, que aquests ioputches no es mereixen ensombrir-nos el somriure ni un minut!!
Gràcies altre cop a tots!, si puc, cada 2 dies passo una estona a la biblioteca i així segueixo "estant"...Una abraçada, m'agraden molt els vostres comentaris.
ResponEliminaHas provat d'insistir i insistir?
ResponEliminaUna proposta molt bona Mercè, gràcies per la recepta
Mercèèèè! Se'm fa la boca aigua!
ResponEliminaQuina delícia de postres!
Una besada! Enguany t'has presentat al concurs del Bonpreu?
és indignant el poc respecte que tenen cap als usuaris ... qualsevol problema amb un d'aquests prepotents de la comunicació és sempre un maldecap .... sort
ResponEliminaUna abraçada
Mmmmm! A la vista són espectaculars i en boca han de ser fantàstiques: el sabor intens de la maduixa i les diferents textures... Una autèntica delícia!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat