Amb aquesta recepta m'acomiado per uns dies, poquets... ja que anem a passar uns dies amb la familia a GRANADA!. Una ciutat i un entorn molt bonics que a l'Albert i a mi ens feia il.lusió tornar a visitar, ara amb les nenes. Tot i així, seguiré conectada per veure els vostres plats!. Em sap greu perquè aquest cop serà difícil participar a "la recepta del 15"... ho intentaré, si més no, puc publicar un pastís que ja vaig entrar, però no m'ho tindreu en compte,oi?...
Us deixo amb una recepta de cremeta be suau que a casa, fins i tot als que no són gaire amants d e les cremes els vaig posar 2 racions... Ja m'ho direu!
INGREDIENTS: 5-6 persones
1 col-i-flor gran
1 patata grossa
1 ceba tendra
4 gots de llet descremada
SOM-HI:
Bullim la col-i-flor i la patata i reservem.
En una cassola sofregim la ceba a foc suau i quan és tova afegim els 4 gots de llet.
Hi posem la col-i-flor i patata escorreguts juntament amb un cullerot o 2 (a gust) de l'aigua de cocció.
Deixem que cogui tot junt una estoneta i rectifiquem de sal.
Triturem ben fi i si ens agrada més líquid afegim més aigua de coure la verdura.
Servim tebi amb unes gotetes d'oli d'oliva i un polsim de julivert picat per donar color. (si ho volem fregim uns crostonets).
Queda molt suau aquesta crema.
ResponEliminaBones vacances, disfruteu-les.
Petons.
Soy una fan de la coliflor,así que para mi,eh!
ResponEliminaBuenas vacaciones,Granada es bellíisma ;))
Hasta la vuelta
Molt bona pinta, la cremeta.
ResponEliminaQue paseu unes bones vacances i bon viatge a Granada...
Jo tambe soc uns dies fora(no tan lluny com tú...) i havia preparat una entrada i no hi ha manera de publicar, en fi. Quan torni ho faig...
petonets
A mi també me'n pots posar dos plats, que m'encanten les cremes!!
ResponEliminaRes, vosaltres a gaudir de les vacances i de Granada i ni pensis en el 15 dona! jajajaja
Que us ho passeu la mar de bé guapos!!!!
Petonets
Sandra
Una crema boníssima!!!! Qué tingueu molt bon viatge i ho gaudiu moltíssim!!
ResponEliminaPetonets
A casa ens agrada molt la coliflor, i sobre lo de perdonar els dies i la recepta del 15... Mercè nosaltres t'ho perdonem TOT!! :DDD
ResponEliminaHola Merc, soc Vicent, de canço de cuina. Moltes gracies pel teu comentari al bloc. Sembla que de mica en mica vaig penjant coses i que esta vegada si que es la definitva.
ResponEliminaEl meu sentiment cap a la coliflor es d'amor-odi. M'encanta sobretot amb beixamel o en paella de coliflor (que es la meua preferida) pero no em senta molt be... Coses que tenen certes verdures
Passa-ho be a Granada! Aisss com ens cuidem!
Que gaudiu d'unes bones vacances! Provaré la crema a veure si a casa també se'n prenen dues racions, amb les cremes sempre rondinen!
ResponEliminaMercè que tingueu molt bones vacances!! jo no estic ben bé de vacances però no em puc conectar tant com voldria, així que ara feia uns dies que no havia passat a destapar les teves cassoles... Granada ha de ser una ciutat preciosa, fa molt temps que tinc en ment visitar-la! I què diré de la col-i-flor? M'agrada molt feta amb beixamel i gratinada, però en crema no l'he fet mai així que me l'apunto i a veure què tal!! una abraçada!!! :D
ResponElimina