mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 1 d’agost del 2011

ESTEL DE SOBRASSADA
















Avui us presento un plat que tant us pot servir d'entrant com de segon si voleu un àpet lleuger. Fa temps vaig entrar unes magdalenes salades de tonyina, de sobrassada i de salmó. En aquell cas la textura és la del farcit d'una quiche en petites porcions, molt tou i suau al paladar. La versió que avui us proposo és la mateixa però afegint una mica de farina per tal d'aconseguir una textura més semblant a un panet o una coca. Ja em direu què us sembla!, la vaig fer en un motlle de silicona en forma d'estel, pèrò aquí, la imaginació de cadascú és ben lliure!



INGREDIENTS:



100 gr de sobrassada


50 gr de tomàquet fregit (unes 2 cullerades)


60 gr de nata líquida


4 ous


100 gr de formatge ratllat


un grapadet d'olives farcides tallades pel mig
pebrot del piquillo tallat a bocins


2 cullerades soperes de farina


1 culleradeta de llevat


sal, orenga



SOM-HI:




Batem els ous, afegim la nata, el tomàquet, la sal, orenga i la sobrassada fins que es disolgui més o menys.Afegim les olives i el pebrot.


Ara anirem afegint la farina (2 cullerades) mica en mica perquè es vagi integrant bé a la barreja, hi sumem la culleradeta de llevat i finalment el formatge ratllat (mozzarela o emmental).


Aboquem la barreja en el motlle que haurem untat amb una mica de mantega i enfornem a 180º uns 20 minuts aproximadament.



VAGI DE GUST!

13 comentaris:

  1. Que dius que porta sobrassada i que te n'ha sobrat un tros? Jo en vuuuuuuuuull! M'encanta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Eh! Pensava que estaveu de vacances, pero veig que encara et mous per la cuina. M'encanta la sobrassada i menjar aquest estel et deu fer sentir al cel... jaja.
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Aquí hi ha un tercer fan de la sobrassada disposat a consumir-la com sigui i quan sigui. I si té forma d'estel doncs encara millor, amb un puntet de poesia! :))

    ResponElimina
  4. Boníssim!!! i tan maco...jo també voldria un trosset...
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quina estrella tan original, aquesta sí que és una gran roja! A casa ens agrada moltíssim la sobrassada així que un dia o altre la faré.

    ResponElimina
  6. Qué maco t'ha quedat amb forma d'estel i la sobrassada l'ha de fer molt gustós.
    Petons.

    ResponElimina
  7. A mi la sobrassada, curiosament, m'agrada moltíssim sempre que sigui calenta!, freda no em barrufa gaire...Aquest estel amb o sense farina ens dóna una manera més de gaudir-ne!, gràcies per passar per aquí!

    ResponElimina
  8. Tenen molt bona pinta, però jo no puc amb la sobrassada, encara que es pot fer sense
    Petons

    ResponElimina
  9. Em sembla una proposta fantàstica i molt vistosa, ideal per a un sopar informal d'estiu.
    Ara que he acabat l'stage ja me'n vaig de vacances, així que vinc a acomiadar-me fins el setembre. Que passis un bon estiu i descansisi molt!

    ResponElimina
  10. Mercè, aquest estel me l'anoto perquè a casa aquests pastissos salats a l'estiu triomfen!! I de sobrassada deu ser tan bo!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Un estel com aquest a casa volaria literalment pel cel enrogit de sobrassada, aquesta me l'apunto... també!

    ResponElimina
  12. Un estel de sobrasada amb una pinta sensacional!.
    Una abraçada i bones vacances

    ResponElimina
  13. A d'estar bonissim i quina bona pinta!.
    M'els copio am el teu permis.
    Petons i bones vacances.

    ResponElimina