Primer he fet uns entrants variats: canapè de salmó amb maionesa/ torradeta amb sobrassada i melmelada de gerds/ torradeta amb olivada/ croquetes de bolets/ magdalena de sobrassada i aquestes galetes que us mostro avui. De primer una crama de xampinyons i de segon llom amb salsa d'anxoves. Mousse de torró de postres i torró d'arròs inflat fet a casa.
Aquestes galetes estan inspirades en les que fa pocs dies va publicar la Gemma (parmesà,dàtils i nous), però com que els dàtils no són la meva "devoció", ho he canviat per cansalada i l'he adaptat una mica. La veritat és que en surten unes galetes molt i molt potents de gust. Han agradat moltíssim!
Així que si voleu fer un snak per començar un àpat us les recomano!. Jo els he donat forma d'arbre per al plat, però la resta les he fet quadradetes.
INGREDIENTS:
100 de formatge parmesà ratllat
300 de farina
250 de mantega
120 de cansalada a tires petites
uns 100 gr de nous
SOM-HI:
Saltegem la cansalada amb un fil d'oli a la paella i reservem.
Barregem la mantega pomada amb l'oli de la cansalada, el formatge, les nous picadetes i la cansalada tallada ben petitona.
Finalment anem afegint la farina fins que lligui.
Aplanem una mica la massa sobre paper de forn i posem uns 30 minuts a la nevera.
Acabem d'estirar la massa amb un corró i sempre amb un altre paper de forn entre mig.
Fem les formes d'arbre o a quadrets o com ho volguem.
Enfornem a 180º uns 8 minuts.
una variant molt bona, també han de quedar de vici total.
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2013!
Dons em sembla que ja tinc una altre idea per l'aperitiu d'Ant Nou...!!!
ResponEliminaPetonets.
Molt bona idea aquestes galetes alades.
ResponEliminaPetons
Boníssimes Mercè, tothom deuria quedar encantat amb aquest super menú!
ResponEliminaBona entrada d'any guapa!
Petonets
Sandra
Ja ho he dit algun cop que no soc gaire de galetes... però aquestes em barrufen molt :)
ResponEliminaTot elque porti cansalada és de la meva devoció. Quin encert si a més porta formatge. Bon any nou.
ResponEliminaI tant que deuen ser bones Mercè! quin gust tenir tota la familia a casa oi? A mi m'encanta, i no em fa res passar unes quantes hores a la cuina! Vas fer un menú de luxe, deurien quedar ben contents.
ResponEliminaEpero que acabin d'anar molt bé les festes i que tingueu un any nou ple de felicitat, una abraçada guapa!!
Pd: li he recomanat els teus "pastís-mousse" a una amiga, a veure quin fa! ;)
Super galletas y bien gustosas con lo que llevan Merce
ResponEliminaBon any nou
Petons
Bones i gustoses segur. Mercè, que tinguis un molt bon any 2013!
ResponEliminaNani