INGREDIENTS: per a coca rectangurar d'uns 28 cm x 21 cm
480 Gr de farina
240 gr de sucre
6 ous
200 gr de margarina
2 sobres de llevat
2 taronges
un grapat de cireres (unes 25)
SOM-HI:
Barregem la margarina amb el sucre, incorporem els rovells fins a fer-ne una una crema espumosa.
Afegim la farina tamisada amb el llevat i anem barrejant.
A continuació posem el suc de la taronja i la seva ratlladura.
Muntem les clares i les afegim poc a poc.
Untem un motlle amb mantega i aboquem la barreja.
Treiem el pinyol a les cireres obrint-les pel mig. Les col.loquem amb cura al damunt procurant no s'enfonsin.
Enfornem a 180º uns 45 minuts (jo faig uns 30 minuts per sota i 15 per sobre)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ha d'estar boníssim! Ara en tinc un al forn amb albercocs, a veure si em sortirà tan bé com el teu.
ResponEliminaoh que bo!!
ResponEliminaFantàstica! Un bon recurs per esmorzar o berenar, no?
ResponEliminaGràcies!
Una proposta excel.lent.. M' enduc la recepta!
ResponElimina