mousse de coco

mousse de coco

divendres, 5 de juliol del 2013

COC DE TARONJA I CIRERES

Tenia ganes de fer una coca amb fruita fresca, i vaig pensar que les cireres era las fruita que en aquest moment tocava. Per acabar de donar-li un toc afruitat, li vaig posar suc de taronja i va quedar força gustós. A veure què us en sembla!

INGREDIENTS: per a coca rectangurar d'uns 28 cm x 21 cm

480 Gr de farina
240 gr de sucre
6 ous
200 gr de margarina
2 sobres de llevat
2 taronges
un grapat de cireres (unes 25)


SOM-HI:
Barregem la margarina amb el sucre, incorporem els rovells fins a fer-ne una una crema espumosa.
Afegim la farina tamisada amb el llevat i anem barrejant.
A continuació posem el suc de la taronja i la seva ratlladura.
Muntem les clares i les afegim poc a poc.
Untem un motlle amb mantega i aboquem la barreja.
Treiem el pinyol a les cireres obrint-les pel mig. Les col.loquem amb cura al damunt procurant no s'enfonsin.
Enfornem a 180º uns 45 minuts (jo faig uns 30 minuts per sota i 15 per sobre)

----------------------------------------------------------------------------------------------


 
 
 
 
 
 
 
 


4 comentaris:

  1. Ha d'estar boníssim! Ara en tinc un al forn amb albercocs, a veure si em sortirà tan bé com el teu.

    ResponElimina
  2. Fantàstica! Un bon recurs per esmorzar o berenar, no?
    Gràcies!

    ResponElimina
  3. Una proposta excel.lent.. M' enduc la recepta!

    ResponElimina