INGREDIENTS:
arròs inflat blanc (Lidl)
xocolata fondant (amb llet, negra...jo vaig emprar una rajoleta de cada)
paper per a magdalenes
SOM-HI:
Fonem la xocolata (la barreja de les 2 xocolates negra i amb llet o com la preferim), al microones.
Ho fem en un bol prou gran per poder anar afegint mica a mica l'arròs inflat que anirem abocant poc a poc mentre anem remenant amb cura.
Seguim afegint l'arròs fins que absorveixi la xocolata i en poguem fer cullerades.
Posem els paperets en una safata i els anem omplint els paperets amb 2 culleres.
Deixem la safata a la nevera una estona perquè la xocolata s'endureixi aglutinant l'arròs i fent-ne una peça.
Si volem podem fer uns paperets amb el nom de cada nen i amb un escuradents el clavem.
APA!, BONA BOMBA DOLÇA!!!
oh, que bones! La Bet apunta maneres, se la veu molt concentrada fent les bombes!!!
ResponEliminaque artistas que tienes de hijas te sigen muy bien los pasos en la cocina.Que buenas y crujientes que son asi.
ResponEliminapeto
Molt bona idea, així no son les galetes de sempre, segur que van gaudir-ne força
ResponEliminaPetons
Be jo els batg fer pero e d'etmetre que si que va ser una bona idea,si i una idea moooolt dolça i bona un pto moooolt fort mami!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaBoníssimes mmmmmmmmm!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Boníssimes mmmmmmmmm!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Boníssimes mmmmmmmmm!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça