mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 25 de setembre del 2013

PASTÍS BOMBA DE XOCOLATA- (ANIVERSARI LAIA, 12 A)

Hola a tots altre cop!, ja tinc ganes de presentar-vos el segon dels pastissos que vaig fer a la festa de les meves tres filles. La Laia és una apassionada de la xocolata, així que ho tenia molt clar: un pastís amb gust potent de xocolata i base de galeta que li agrada moltíssim!. La veritat és que ens va agradar molt, i que amb un bocí petit quedes ben tip i ben saciat de xocolata!. Si preferiu la xocolata més suau podeu fer el mateix pastís amb xocolata amb llet...

Aquest pastís és una versió "curta" del conegudissim pastís de tres xocolates que tant va circular pels blocs fa uns anys. Jo era el primer cop que el feia, perquè el pastís de tres xocolates que faig jo és una triple mousse, no el faig amb quallada.

Sincerament el repetiré sovint per molts motius: rapidesa màxima, gust, textura molt agradable, moltes possibles presentacions, varietat de xocolates a triar...

INGREDIENTS:
*BASE:  1 tub de galetes , 80 gr de mantega i una cullerada de sucre.
*FARCIT:
250 gr Xocolata negra per fondre (o amb llet, o blanca...segons el gust)
120 gr de sucre
375 gr de nata
375 gr de llet
2 sobres i mig (o 3) sobres de quallada pols (Per fer.Ho trobareu als supers amb els paquets per fer flams,gelatines...)
-------------------------------------------------------------------------------------
Decoració:  Xocolata fondant per fer figuretes (culleretes) i cacau pur.

SOM-HI:
Base de galeta: triturem les galetes amb la mantega fosa i el sucre. Folrem la base del motlle amb la barreja i enfornem 10 minuts. (hi ha qui no enforna i posa una estona a la nevera).

En un cassó posem la xocolata trocejada juntament amb el sucre, la llet, la nata i finalment la quallada.
Posem a foc suau i anem remenant amb cura fins que lligui i just arrenqui el bull apartem! (important que NO BULLI).
Aboquem sobre la base de galeta.
Deixem a la nevera quan està temperat d'un dia per l'altre o com a mínim del matí a la tarda.
A l'hora de servir empolvorem amb cacau pur, fem fils amb xocolata fosa, el nom...

LLESTOS!, QUE SÍ QUE SÍ, JA ESTÀ FET!!!, FÀCIL EH?, ANIMEU-VOS A FER-LO!!!

 


5 comentaris:

  1. Aquests sobres de quallada són un bon recurs, super ràpids i amb un gran resultat.
    Segur que la Laia va quedar encantada amb el pastís ;)

    ResponElimina
  2. oh que bonic! I segur que era deliciós! Intentaré funcionar amb això de la cuallada, ja que sempre tendeixo a la gelatina i tampoc no cal! petons i felicitats a la Laia!

    ResponElimina
  3. Primer felicitats a la Laia! i aixó de la cuallada m'ha cridat l'atenció no l'he fet servir mai així, s'haurà de probar.

    Muas!

    ResponElimina
  4. Aixó si que es una bomba, sobre tot per els com jo, ens agrada tant la xocolata.
    Espero que a la Laia l'hi hagi encantat, feicitats bonica!!!!!!!
    Petones per a tots

    ResponElimina
  5. tremendo¡¡ y que regalo mas bueno para la Laia,estoy seguro que le encanto.
    peto

    ResponElimina