mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 19 de gener de 2014

CARBASSONS FARCITS DE PASTA DE TONYINA

Aquestes festes vaig fer de primer, uns carbassons farcits que van tenir molt d'èxit, tant per la presentació com pel gust. És un plat ben senzill, i força ràpid de fer. Us animo a que els probeu!


INGREDIENTS:
(Em sap greu perquè no vaig apuntar quantitats, ho vaig fer a ull, però segur que sabreu calcular-ho tenint en compte els carbassons que volgueu fer, i si us sobra farcit el podeu guardar per a farcir patates, pebrots del piquillo...)


Carbassons groixuts
tonyina en llauna
tomàquet ratllat
ceba tendre
all
una mica de beixamel (opcional)
formatge ratllat per gratinar
sal i oli




SOM-HI:
Tallem la ceba ben menuda i l'anem fent amb un rajolí d'oli.
Quan comença a ser tova afegim l'all i el tomàquet. Salem i deixem coure.
Afegim la tonyina a gust i barregem bé. Salpebrem.
Si ho volem afegim unes cullerades de beixamel perquè lligui una mica més.
Triturem fins que ens quedi una pasta.
Preparem els carbassons: després de netejar-los, els tallem en porcions d'uns 4 dits d'alt i amb cura els buidem sense arribar a foradar per sota. Ens queda com una cistella.
Amb un canalador o un ganivet podem pelar a ratlles la pell fent unes línies que quedaran molt boniques d'adalt a abaix.
Els coem al microones sense tombar-los una bona estona fins que estiguin cuïts però no excessivament tous, sinó no s'aguantaran drets.Salem per dins.
Omplim amb el farcit de tonyina, cobrim amb una mica de formatge ratllat i els posem a gratinar.


LLESTOS!








1 comentari:

  1. Hola, felicidades por tu blog. Es realmente agradable y cuántos hermosa receta. Me he unido a sus partidarios. Si te gusta la falta falta también. Francesca.

    ResponElimina