Com esteu després de festes?, espero que amb les mateixes ganes de cuinar però sense les presses ni les cues ni les quantitats que durant aquests dies, oi?.
Us proposo començar amb un clàssic, però que podeu adaptar al vostre gust. De fet el famós CARROT CAKE porta una cobertura (frosting) de formatge que a mi m'empalaga molt. Per això he fet una mostra amb la cobertura, però a casa ens ha agradat més amb una mica de sucre fi al damunt i prou. El que sí li he afegit perquè m'agrada moltíssim són un grapat de nous.
A veure què us en sembla!
INGREDIENTS:
400 gr de sucre
350 ml d'oli de girasol
3 ous
400 gr de pastanaga ratllada
240 de farina
1/2 sobre de llevat en pols
1 culleradeta de canyella en pols
un grapat de nous a bocins petits.
*frosting o cobertura: 240 de formatge cremós, 60 gr de nantega, 2 culleradetes d'extracte de
vainilla, 450 gr de sucre fi ( jo, en comptes de mantega vaig emprar nata)
* Hi ha moltes versions d'aquesta cobertura!
SOM-HI:
Barregem en un bol tots els ingredients secs excepte el sucre.
En un altre bol barregem el sucre i l'oli.
Anem afegint els ous un a un mentre anem remenant.
Ara incorporem la pastanaga ratllada.
Afegim els ingredients del primer bol i barregem bé.
Finalment posem les nous trocejades.
Enfornem a 180º uns 50 minuts.
* cobertura: batem la crema de formatge amb la mantega i la vainilla. Incorporem el sucre poc a poc fins que tingui la textura que volguem.
M'agrada que hagis penjat aquesta recepta. L'altre dia la meva filla va comprar un pastis de pastanaga amb un frosting a sobre I vaig deduir que debia portar formatge: Me la guardo.
ResponEliminapetons
Que bons son els pastissos de pastanaga....
ResponEliminaAra fa temps que no el faig.
M' has fet memòria i properamen caurà.
Petonets
El pastís de pastanaga i nous és una delicia! Encara que no puguis penjar les fotografíes sé que va ser un èxit i et va quedar genial! Petonets
ResponEliminaTinc pendent fer un pastís d'aquests de pastanaga i aquest fa molt bona pinta! :)
ResponElimina