Hola a tothom!
El proper dia 22 el Bloc farà ja 4 anys... Quan una cosa t'agrada, la fas amb satisfacció i amb il.lusió, el temps passa volant,,,oi?
Com ja sabeu, de tant en tant m'agrada fer entrades participatives, on tothom digui la seva, o algún petit joc. Doncs si.... tornem-hi!. Ja que arriba l'aniversari del bloc, se m'ha acudit que podriem omplir els blocs de color VERMELL!. M'explico: es tracta que feu un plat on TOT sigui vermell, o com a mínim a la vista (aperitiu, pinxo, gotet, entrant, primer, segon, postre, dolç...), Ho publiqueu al vostre bloc i jo n'agafaré una fotografía. Per tant, m'haurieu de deixar un comentari en aquesta entrada dient que ho heu fet. Intentaré publicar totes les fotos. També ho he fet extensiu al FB. A cadascú li adjudicaré un Nº i el dia 22 en farem a casa el "sorteig"!.
ANEU DEIXANT JA LES VOSTRES RECEPTES!, NO HO DEIXEU TOT PEL 21!!!!
Ara no us espereu un premi grandiós eh?...jaja, seran uns detalls culinaris com motlles per a fer piruletes de xocolata, uns motlles de galeta de 3 mides, alguna coseta més..... i una coseta dolça!.
La intenció és clarament passar uns dies divertits veient l'enginy de tots plegats i fer una recepta 100% D.I.C. : Divertida, Imaginativa i Creativa!!!...i...VERMELLA!
Apa, us repto a cuinar en vermell!, m'agradaria moltíssim que hi participessiu!!!
Van arribant unes receptes VERMELLETES i precioses!, us deixo amb unes floretes...Dissabte,totes les fotos!
Aquest és el petit obsequi per a qui guanyi al sorteig del dia 22. Es senzill però dóna per molt!
AQUÍ US DEIXO L'ENLLAÇ AMB TOTES LES RECEPTES REBUDES!!!
http://destapantcassoles.blogspot.com.es/2014/02/recull-receptes-vermelles-gracies-tots.html
enhorabona per l'aniversari del bloc. Pensaré en fer alguna coseta doncs ;)
ResponEliminaM'agradarà molt veure la teva idea!, merci!
EliminaPer mooooolts anys. Això de fer anys sempre fa il·lusió. ;)
ResponEliminaMoltes gràcies!
EliminaFelicitats per l'aniversari !! A veure si puc fer alguna coseta.
ResponEliminapetons
Síiiiiii !!!!!, pensa alguna coseta que tú en saps un munt!, segur trobes una bona idea!
EliminaD'entrada el que faig ja mateix és portar-ho al facebook de Gastroblocaires!! i em poso a pensar vermellament! :)
ResponEliminaSabia que podria comptar amb tu!, gràcies maco!
EliminaMoltes felicitats!! És una sort tenir-te entre els bloguers!!
ResponEliminaEts molt amable Sara Maria!, a veure si t'animes!
EliminaQuina bona idea!!!
ResponEliminaFelicitats per aquests 4 anys.
Ja em poso a pensar..
tomàquets, maduixes, poma vermella, pebrots......
Alguna cosa surtirà
Així m'agrada, moltes gràcies guapa!, a veure què ens fas!
EliminaEnhorabona per aquests 4 anys!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Eva!
Eliminamoltes felicitats per aquets 4 anys¡¡
ResponEliminaIntentare hacer algo si me da tiempo
Siiiiiiiiiiiiiiii, por favooooooooooooor!!!!!. Moltes gràcies Miquel!
EliminaHayyy Mecè, hoy no puedo leerte!!
ResponEliminaEl traductor no funciona y no comprendo.... Algo de aniversario creo entender. Bueno...ya volveré.
Un besazo.
Gràcias guapa. Ahora voy y te cuento... jjaja
EliminaUn joc molt divertit!
ResponEliminaVa Marta, anima't!, moltes gràcies!
EliminaMercè, Felicitats per l’aniversari i que en siguin molts més i poder-te seguir.
ResponEliminaAra toca pensar abeura que es pot fer amb vermell !!
Petons
Gràcies Sión!, estic esperant en candeletes la teva recepta!
EliminaFelicitaaaaats per aquest blog taaan genial!!
ResponEliminaSegueix així!
Petons
Moltes gràcies Nuria!, el temps passa ràpid!. Anima't a participar!, gràcies!
EliminaMuchisimas felicidades Mercé!!!!...A ver si me da tiempo de preparar alguna cosa.
ResponEliminaBesets.
Gracies Mesilda, em faria molta il.lusió!
EliminaPer molts anys més de blog! No puc faltar a la teva petició, tu has estat la instigadora del meu blog, la que sempre has estat aquí donant-me suport...així que faré una cosa ben vermella i ben bonica com l'ocasió s'ho mereix...(o ho procuraré, és clar!). Petonets i a seguir tan genial com sempre!
ResponEliminaMontse!, bonica!, espero que trobis el temps i la inspiració, perquè tú no pots fallar,eh? !!!
EliminaGràcies!!!
A veure si tinc temps i participo, que la idea m'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies Gemma!, m'agradaria moltíssim que participessis!
EliminaHola guapa, una idea amb molt de color. A pensar en vermell. S'ha de publicar abans del 22, el 22?? i pasar te la foto??
ResponEliminaMuas
Gràcies Gemma!, m'agradaria moltíssim veure la teva recepta!, si, s'ha de publicar fins el 21 perquè el 22 faria el sorteig i penjaré totes les fotos. Publica-ho al teu bloc però fes-m'ho saber perque no se'm passi i pugui buscar una foto i posar-te nº !
EliminaHola api! publico dia 17. Per cert o és el teu mail???? No l'he trobat et volia enviar foto
EliminaMuas
Que bé!, ja ho espero... sé que molta gent està pensant receptes i tinc unes ganes de veure-les totes!
EliminaLa foto ja l'agafaré jo del teu bloc quan la publiquis, ok?, merci guapa!
Hoy si funciona el traductor!!! Biennnnnnnn!!!
ResponEliminaFelicidades por estos fantásticos 4 años blogueros, en los que has compartido tantas cosas ricas con nosotr@s, espero que sean muuuuuuchos más.
A ver si tengo un hueco y te hago algún plato muy rico. l
Los regalitos son muy tentadores. Gracias!!
Un besazo.
gracias isabel!, a ver si te animas!
EliminaPer molt anys!!! bona manera de celebrar-ho i fer-nos partícips d'aquest 4 anys! a veure si fem algun plat vermell!!
ResponEliminaSiiiiiiiiiii !!!!, VINGA TERESA, ANIMA'T A PARTICIPAR!, moltes gràcies!
EliminaMercé la meva aportació espero que te agradi
ResponEliminaBon cap de setmana
petons
http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com.es/2014/02/mousse-de-chocolate-rojo.html
EL PRIMER!!!!, preciósa copa miquel!, moltes gràcies!
EliminaMercè, acabo de publicar la meva recepta, feliç dia.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Isabel
Moltes gràcies guapíssima!. quina il.lusió m'ha fet veure tan VERMELL dedicat a mi!!!, jajaja, una abraçada!
ResponEliminaGemma- Cuinant a Canet: ja he trobat la teva recepta!, un risotto preciós!, moltes gràcies guapa!, sabia que podia comptar amb tú!
ResponEliminaMercè aquí tens la meva crema de remolatxa i tomàquet.
ResponEliminahttp://crijoarmael.blogspot.com.es/2014/02/crema-de-remolatxa-i-tomaquet.html
Per molts anys pel blog i felicitats per la iniciativa!! Un petó
La teva recepta no podia faltar!, moltíssimes gràcies per participar-hi, has fet una cremeta preciosa!
EliminaCuinaré vermell per a tu. Ja tinc la recepta, ara només em cal fer-la.
ResponEliminaHi ha data límit???
Ah! i felicitats pel bloganiversari ;-D
PTNTS
Dolça
Ja he vist que si... m'hauré de posar les piles ja que el 22 és a la cantonada!
EliminaM Gloria!, em faria molta il.lusió!, ja em tens aquí pendent de la teva recepta... un petonet!
EliminaEm faria molta il.lusió, així que aquí estic pendent de la teva recepta!, una abraçada!
EliminaMoltes felicitats Mercè!!
ResponEliminaM'agradarà molt participiar-hi, tenía un risotto amb remolatxa per publicar aquesta setmana, però la Gemma ha sigut més ràpida que jo, ja miraré de publicar una recepta durant la setmana.
Petons.
Vaja!, ostres quina casualitat!, jaja, però segur segur que se t'acut alguna altra cosa vermella!, i em farà molta il.lusió que hi participis.
EliminaHolaaaaaa....acabo de publiar una recepta moooolt vermella que espero que t'agradi molt!!!!
ResponEliminaGràcies per deixar-me gaudir de la teva amistat, guapa!
Feliç aniversari!!!
http://caprofiti.blogspot.com.es/2014/02/mousse-de-maduixes.html
Petonets.
Hola, pot ser una recepta ja publicada?? No em dóna temps de fer-ne una de nova.
ResponEliminai tant!, moltes gràcies Cristina!
EliminaAqui tens la recepta: www.bufetdepostres.blogspot.com.es/2012/04/pastis-mousse-de-formatge.html
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Cristina!, em fa molta il.lusió que hagis participat, de debò!. UNA ABRAÇADA!
ResponEliminaHola Mercè! Més receptes vermelles: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2014/02/18/maduixes-amb-mascarpone-i-escuma-d%E2%80%99hibisc/
ResponEliminaEspero que t'agradi :)
Moltes però moltes gràcies Gemma!, el bloc és una mica "culpa teva", ja ho saps, tú em vas inspirar els meus primers pastissos, mousses, bunyols de vent... i la Gloria i el Josep em van donar l'empenta definitiva!. Moltes gràcies per participar!, m'has fet una copa preciosa!. Una abraçada!
EliminaHola Mercè guapa tu
ResponEliminaPer molts i molts anys volem seguir gaudin de les teves receptes, consells i simpatia pura
mil petonets Susanna
Hola Mercè guapa tu
ResponEliminaHola Mercè guapa tu
Aqui la meva aportació a la festa, o es cap pastís, però si es una recepta practica, sana i que va molt bé de tenir sempre en el rebost
mil petonets vermells, Susanna
És una aportació boníssima!, vermella, pràctica, gustosa i bona!, moltíssimes gràcies per participar del joc!, m'ha fet molta il.lusió!
EliminaUn red velvet cake per als teus 4 anys!!!
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com.es/2014/02/red-velvet-cake-72.html
PTNTS
Dolça
Fantàstica i vermellissima aportació al joc!, em sembla fantàstic que hagis fet coincidir un aniversari i els meus 4 anys de bloc amb un pastís tan xulo i bonic!, moltes gràcies Glòria!
EliminaAcabo d'aterrar per aqui clicant a l'enllaç del blog No tot son postres... i primer de tot Moltes Felicitats per aquests 4 anys!!!! He fet una ullada i m'ha agradat molt el blog. Amb el teu permís vindré a gaudir-ne.
ResponEliminaFins aviat!
Moltes gràcies Pilar!, benvinguda a "casa". estaré encantada que passis per aquí empre que vuguis!
EliminaMercè felicitats per aquests quatre anys, i que en siguin molts més. Aquesta es la meva aportació vermella.
ResponEliminahttp://femunmos.blogspot.com.es/2014/02/pastis-de-pernil-la-boina.html
Molts petons
Sión!, moltíssimes gràcies per estar sempre per aquí!, sabia que podia comptar amb tú. Una recepta original, divertida i vermella!. Una abraçada!
EliminaPer molts anys, Gemma! quatre anys ja són anys destapant cassoles!!! no tinc temps de fer res especial, però entre les receptes que tinc publicades, aquesta és ben vermella!!! http://comacasa-res.blogspot.com.es/search/label/CONSERVES
ResponEliminaQuina gràcia Teresa!, em fa molta il.lusió que hagis participat!, em semblen unes receptes vermellíssimes!, de fet n'hi ha una colla a l'enllaç!, n'agafo les del chutney i la confitura de pebrots. Una abraçada i moltíssimes gràcies!
EliminaHola Mercè,
ResponEliminaPer molts anys puguis disfrutar del blog!!!! Aquí et passem el link de la recepta vermella que hem preparat: http://famdecuina.blogspot.com.es/2014/02/canelo-de-pebrot-amb-beixamel-de.HTML Esperem que t'agradi.
Una abraçada,
Eli i Joan
Ahir la vaig veure!, he deixat comentari al vostre bloc!, m'ha fet moltíssima il.lusió!, i el plat és preciós i ha d'estar gustosíssim!
EliminaGràcies per estar per aquí!, una abraçada macos!
Bon dia Mercè, et deixo el enllaç de la meva recepta, espero que t'agradi:
ResponEliminahttp://cocinabetulo.blogspot.com.es/2014/02/crema-de-remolacha.html
Per molts anys!!!
Moltíssimes gràcies Anna!, és tot un detall haver pensat en mi!. Aquesta recepta és vistosa i ha de ser molt gustosa!.Reb una abraçada sincera guapa!, merci per participar!
EliminaMercè, t'he fet treballar més del compte, eh? per descomptat que em sembla bé la que has triat! gràcies i de nou per molts anys!!petó
ResponEliminaFelicitats, guapa!! Aquí tens la meva proposta vermella, que esperò que t'agradi!! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2014/02/gambes-al-pesto.html
ResponEliminaEts un solet!, moltes gràcies per particiopar i fer una recepta ben vermella!, em fa molta il.lusió que em dediqueu aquest "joc".
ResponEliminaUna abraçada!
Per molts anys destapant cassoles!. Et deixo l'enllaç d'una recepta del Cafè de Nit que em sembla que pot encaixar en aquest joc:
ResponEliminahttp://elcafedenit.blogspot.com.es/2008/08/gaspatxo-de-sndria.html
Petonets
Gloria!, em va perfecte!, moltíssimes gràcies guapa!, no hi pot haver aniversari del bloc sense la seva "instigadora"!
EliminaCom sempre, vas tenir una idea fantàstica per a mi: fer el meu propi bloc!, per tant 365x4 petonarros!!!
Hola guapa!!! moltes felicitats pel teu aniversari bloguero i aquí et deixo la meva participación, en vermell!!!
ResponEliminahttp://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2014/02/chutney-de-gerds-i-maduixots.html
Una forta abraçada!
Moltes gràcies Marylou!, com podies no fer-me una recepta vermella?, sabia que estaries per aquí!, i amb una recepta espectacular!, gràcies de nou guapa!
EliminaMercè emsembla que no hi serem a temps... Pero per mooooolts anys!!!! M encanta el vermell!!!!
ResponEliminaMoltes gràcies guapa, em fa il.lusió que hagis passat per aquí igualment i tenir aquest detall!. A reveure!!!
EliminaHola maca! Aquí tens la meva proposta:
ResponEliminahttp://abellbulto.blogspot.com.es/2014/02/dip-de-pebrot-vermell-amb-xips-de.html
M'encanta el nou look del teu blog! Per molts anys!! Petonets
Ara si!, ja et tinc!, faltaves tú!!, jaja, moltíssimes gràcies per passar-te per aquí abans i després de tenir el teu bloc. Em sembla una recepta guapa guapa!!!, una abraçada guapa!
EliminaMoltes fellicitats!!! ja saps que ets el meu referent culinàri!! Malegro molt del teu 4rt aniversari, no parís mai!
ResponEliminahttp://www.dolcissims.blogspot.com.es/2011/12/mousse-de-iogurt-i-formatge-amb.html
Sabia que podia comptar amb tú!, moltíssimes gràcies guapa, és una recepta que et copiaré abiat!, suau i molt atractiva a la vista!
Elimina