Ja tenim aquí dijous gras!, butifarra d'ou, truites a dojo i...coca de llardons!
A mi i a les meves filles no és que ens agradi massa la coca de llardons, però a l'Albert no li pot mancar!, li encanta. Així, per a ell la coca, i per nosaltres la butifarra i la truita!
Us deixo amb una recepta d'allò més senzilla. La mateixa que us poso per Sant Joan i que ja he publicat altres cops.
BON PROFIT I BON DIA DE LA TRUITA!!!
INGREDIENTS:
2 paquets de pasta de full rectangulars (Lidl)- (o bé amb una i partida pel mig)
100 gr de llardons (si pot ser: pasta de llardons i sinó la pastem nosaltres treient els bocins més secs)
100 gr de sucre
ametlles llaminades (de fet serien pinyons, però l'ametlla és menys cara i també queda molt bé!)
1 ou
SOM-HI:
Obrim un paquet de pasta de full i l'estenem sobre el mateix paper a la safata del forn. La punxem amb una forquilla.
Omplim amb la pasta de llardons extenent-la bé però deixant un dit de marge al voltant.
Empolvorem amb part del sucre per sobre i tapem amb l'altre massa de full.
Segellem amb una forquilla apretant les 2 masses per tota la vora i la punxem.
Pintem amb l'ou batut i hi aboquem les ametlles ben repartides i finalment el sucre reservat.
Enfornem a 180º uns 20 minuts, fins que la veiem ben torradeta.
Boníssima!!!! Petonets
ResponEliminaTot un clàssic que no pot fallar aquests dies. Fàcil i boníssima!
ResponEliminaFestival llardoner! :)
ResponEliminauna delícia, la coca de llardons. T'ha quedat bonica de debò! Bon carnaval!! Petons
ResponEliminaHola Mecè guapa tu
ResponEliminaI que bona,...hum a casa la farem demá, dons si la preparo avui, en tindria que fer-ne dues
mil petonets dolços, Susanna
Des que em van explicar com fer-la que sempre la faig jo!, a gust del consumidor ! (perquè... a vegades en cau una de xocolata...)
ResponEliminaUn clàssic de demà!!! Bon dijous gras o llarder!
ResponEliminaPetons
Aquesta coca te una pinta boníssima!!!
ResponEliminaa mi m'encanta la coca de llardons, me'n porto un troç
ResponEliminafeliç dijous llarder
Que passeu un bon Dijous Gras¡¡¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaUna abraçada
Isabel
La meva primera coca de llardons va ser teva, m'ha fet gràcia veure la ara per aquí
ResponEliminaMuas
Bon cap de setmana