mousse de coco

mousse de coco

divendres, 26 de desembre del 2014

DINAR DE SANT ESTEVE 2014

Avui és el dia que tinc part de la familia a casa i que em passo una bona estona fent cuinetes.
Haig de dir que enguany les meves filles m'hi han ajudat moltíssim!, es nota que es fan grans... Desde pelar cebetes del platillo, a fer "mossegades" de pesto amb formatge, de maionesa amb salmó, bombons de pernil i formatge arrebossats amb ametlla granet, piruletes de formatge...i parar la taula!. El primer i segon han estat feina meva, i hem optat per un postre senzill i que ha estat molt lleuger i apropiat. Crec que tots han gaudit de l'àpat i ara us el presento!

PIRULETES DE 4 FORMATGES I PARMESÀ AMB ORENGA: posem 4o5 brotxetes sobre paper de forn a la safata. Fem una muntanyeta de 4 formatges (paquet preparat ratllat del súper) i al mig un polsim de parmesà en pols. Empolvorem una mica amb orenga i enfornem a 180º uns 5 minuts fins que estorrin lleugerament. Esperem que es refredin, treiem amb cura i posem en un got, gerra...

BOMBONS DE PERNIL SALAT I FORMATGE ARREBOSSATS AMB AMETLLA: barregem mantega pomada amb formatge ratllat (el que més us agradi: emmental, cabra, 4 formatges...), dauets de pernil salat i fem boletes. Passem bé per ametlla granet (si la torrem una mica, molt més gustós!)

              MOSSEGADES DE PESTO AMB FORMATGE I DE MAIONESA AMB SALMÓ

                 MOUSSE DE PEIX I GAMBES(amb maionesa. L'enllaç és fet amb salsa de gambes) http://destapantcassoles.blogspot.com.es/2010/06/mousse-de-rap-amb-salsa-de-gambes-premi.html

MANDONGUILLES DE VEDELLA-PORC-POLLASTRE AMB CEBES DEL PLATILLO, BARREJA DE BOLETS I SALSA AL VI RANCI. (Us deixaré la recepta en una entrada propera)

                          GELAT CREMÓS DE LLET MERENGADA AMB CANYELLA : Vam agafar unes terrines de gelat de llet merengada de Consum que ens agrada molt, i l'hem deixat una estona fora la nevera, ja que de seguida es posa cremós. Hem omplert uns bols i hi hem afegit canyella i pels nens perletes de xocolata de colors. MOLT REFRESCANT!!!

EVIDENTMENT NO HAN  FALTAT ELS TORRONS, LA FRUITA SECA, BOMBONS...

Espero hagueu tingut un dia ben ple de "bons aliments", i una bona digestió!, jajaja.


4 comentaris:

  1. Un dinar esplèndid amb el que tothom deu haver gaudit tant com tu mentre el preparaves!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Una comida muy buena y con buena ayuda de tus hijas se lleva mejor el trabajo de la cocina.
    Bona entrada de Any Nou
    Petons

    ResponElimina
  3. Quin tiberi, Mercè!! Segur que han gaudit d'allò més! Una abraçada!

    ResponElimina