mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 13 de juliol del 2015

CANELONS ESTIUENCS

Ara a l'estiu s'han de fer coses que ajudin a passar la calor, però a vegades només cal "versionar"!

Aqui us presento aquests canelons freds que a casa van volar!

INGREDIENTS: (no poso quantitats perque depèn dels que volgueu fer i del vostre gust)

Plaques de canelons
tonyina
olives
pebrot del piquillo
ou dur ratllat
maionesa
pebrotets avinagrats
sal

SOM-HI:

Res més senzill que bullir les plaques en abundant aigua bullint i un raig d'oli fins que estiguin toves.
Les treiem amb cura i deixem sobre un drap de cuina net.
Fem una farsa amb tots els ingredients (tonyina,olives,pebrots,ou dur ratllat,sal i maionesa)
Omplim les plaques i enrotllem.
Disposem als plats els canelons i posem uns filets de maionesa al damunt.
He empolvorat una mica el plat amb orenga per donar color...

LLESTOS!, BON PROFIT!


5 comentaris:

  1. Un plat molt estiuenc!!!!!!!!!
    Amb aquest caloret, venen de gust plats freds.
    Petons

    ResponElimina
  2. jo també faig uns canelons freds semblants....motl bons

    ResponElimina
  3. Boníssims i sense fornt!! Amb aquestes temperatures s'agraeix molt que siguin sense! Bon estiu!

    ResponElimina
  4. Una versió molt estiuenca del clàssic i a més un sopar complert i boníssim.
    Petons
    Palmira

    ResponElimina