mousse de coco

mousse de coco

dijous, 29 d’abril del 2010

ALVOCATS FARCITS



Us presento una de les receptes que faig des de fa més temps. Es tracta d'un entrant o primer fresc i que normalment agrada a tots els paladars, però el que fa més atractiu el plat és que admet molts altres ingredients i combinacions. Jo els acostumo a fer així però la imaginació dóna per molt!!









INGREDIENTS: per a unes 6 meitats (3 alvocats)

3 alvocats

8 palets de "cranc"

olives farcides

1 llauna de tonyina

un grapat de gamba pelada petita

maionesa i/o salsa rosa



SOM-HI:

Obrim els alvocats pel mig amb un ganivet procurant quedin 2 meitats iguals, treiem la polpa amb una cullereta i la xafem amb una forquilla en un bol. Salem una mica i hi afegim les olives a bocins,la tonyina, els palets trocejats i la meitat de les gambes que haurem saltat en una paella. Ho barregem tot junt amb unes cullerades de maionesa i omplim amb aquesta farsa les meitats d'alvocat. Decorem amb una tira de salsa rosa i les gambetes reservades.



Podem posar només maionesa, només salsa rosa, ou dur ratllat per sobre, al farcit posar-hi pebrot del piquillo, anxoves, tàperes...

17 comentaris:

  1. Ei Mercè que bons!!! Gràcies per penjar la recepta. Jo també provaré de fer-los. Tenen molt bona pinta. Només falta provar-los. Mercè V.

    ResponElimina
  2. Hola Mercè , a mi també m'agraden molt i tens tota la raó es pot fer en molts d'ingredients. Els teus segur que estan molt bons.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Ja tenia ganes de començar a veure receptes fresquetes, que després d'un hivern tan llarg em vénen molt de gust :)
    A casa aquesta recepta segur que triomfaria, la barreja d'ingredients ens encanta!

    ResponElimina
  4. Un entrant fantàstic i que dóna per molt, perquè depèn el que tens a la nevera.
    Gràcies per la recepta. Petonets

    ResponElimina
  5. Si, es nota que comença la primavera també a la taula. Un plat deliciós Mercé!
    Una forta abraçada i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta,,,es veritat que a la cuina ja es nota el canvi de temps..
    petons

    ResponElimina
  7. Es una recepta per al bon temps i molt refrescant, si pot posar molt be el fons de nevera
    Petons

    ResponElimina
  8. Uep, ara que ve la caloreta, aquests alvocats són ideals, eh?

    Fan venir salivera! Exceŀlents!

    ResponElimina
  9. Una recepta tan deliciosa com refrescant.
    Molt apropiada pels propers mesos.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Eiii, quina recepta més bona, dom tothom diu, ja tenim ganes d'aquest menjar fresquest oi?
    Un petó wapa,

    ResponElimina
  11. Gràcies atots!, sí que vénen de gust ara que comença el bon temps...tot i que sembla que aquesta setmana vinent tornarà la pluja i baixen les temperatures...A reveure a tots!

    ResponElimina
  12. I tant que vénen de gust aquestes receptes!!! L'alvocat m'agrada molt però als de casa no tant, així que quan ho faig és per a mí solament.
    Copio la teva barreja d'ingredients!
    Ah, no crec que em compri el sifó, esperaré que m'el portin els reis!! gastar-me tans diners per a un caprici...
    Petonets!!

    ResponElimina
  13. Uns entreteniments que a taula llueixen molt, sobretot ara que ja comença el bon temps...
    Una abrçada

    ResponElimina
  14. MariLou: doncs per a tú noia!,en quant al sifò t'entenc perfectament...

    StHilari: sí que llueixen!,sense gaire esforç tens un entrant que té molt bon aspecte!

    ResponElimina
  15. M' apunto la recepta, que els alvocats m' encanten...

    ResponElimina
  16. Anna: si t'agraden els alvocats és una bona mamera perquè el principal element del farcit és el propi alvocat...a reveure anna!

    ResponElimina
  17. Això és un clàssic d'estiu a ca la sogra :-)

    ResponElimina