Us presento una de les receptes que faig des de fa més temps. Es tracta d'un entrant o primer fresc i que normalment agrada a tots els paladars, però el que fa més atractiu el plat és que admet molts altres ingredients i combinacions. Jo els acostumo a fer així però la imaginació dóna per molt!!
INGREDIENTS: per a unes 6 meitats (3 alvocats)
3 alvocats
8 palets de "cranc"
olives farcides
1 llauna de tonyina
un grapat de gamba pelada petita
maionesa i/o salsa rosa
SOM-HI:
Obrim els alvocats pel mig amb un ganivet procurant quedin 2 meitats iguals, treiem la polpa amb una cullereta i la xafem amb una forquilla en un bol. Salem una mica i hi afegim les olives a bocins,la tonyina, els palets trocejats i la meitat de les gambes que haurem saltat en una paella. Ho barregem tot junt amb unes cullerades de maionesa i omplim amb aquesta farsa les meitats d'alvocat. Decorem amb una tira de salsa rosa i les gambetes reservades.
Podem posar només maionesa, només salsa rosa, ou dur ratllat per sobre, al farcit posar-hi pebrot del piquillo, anxoves, tàperes...
Ei Mercè que bons!!! Gràcies per penjar la recepta. Jo també provaré de fer-los. Tenen molt bona pinta. Només falta provar-los. Mercè V.
ResponEliminaHola Mercè , a mi també m'agraden molt i tens tota la raó es pot fer en molts d'ingredients. Els teus segur que estan molt bons.
ResponEliminaUna abraçada
Ja tenia ganes de començar a veure receptes fresquetes, que després d'un hivern tan llarg em vénen molt de gust :)
ResponEliminaA casa aquesta recepta segur que triomfaria, la barreja d'ingredients ens encanta!
Un entrant fantàstic i que dóna per molt, perquè depèn el que tens a la nevera.
ResponEliminaGràcies per la recepta. Petonets
Si, es nota que comença la primavera també a la taula. Un plat deliciós Mercé!
ResponEliminaUna forta abraçada i bon cap de setmana.
Quina bona pinta,,,es veritat que a la cuina ja es nota el canvi de temps..
ResponEliminapetons
Es una recepta per al bon temps i molt refrescant, si pot posar molt be el fons de nevera
ResponEliminaPetons
Uep, ara que ve la caloreta, aquests alvocats són ideals, eh?
ResponEliminaFan venir salivera! Exceŀlents!
Una recepta tan deliciosa com refrescant.
ResponEliminaMolt apropiada pels propers mesos.
Una abraçada
Eiii, quina recepta més bona, dom tothom diu, ja tenim ganes d'aquest menjar fresquest oi?
ResponEliminaUn petó wapa,
Gràcies atots!, sí que vénen de gust ara que comença el bon temps...tot i que sembla que aquesta setmana vinent tornarà la pluja i baixen les temperatures...A reveure a tots!
ResponEliminaI tant que vénen de gust aquestes receptes!!! L'alvocat m'agrada molt però als de casa no tant, així que quan ho faig és per a mí solament.
ResponEliminaCopio la teva barreja d'ingredients!
Ah, no crec que em compri el sifó, esperaré que m'el portin els reis!! gastar-me tans diners per a un caprici...
Petonets!!
Uns entreteniments que a taula llueixen molt, sobretot ara que ja comença el bon temps...
ResponEliminaUna abrçada
MariLou: doncs per a tú noia!,en quant al sifò t'entenc perfectament...
ResponEliminaStHilari: sí que llueixen!,sense gaire esforç tens un entrant que té molt bon aspecte!
M' apunto la recepta, que els alvocats m' encanten...
ResponEliminaAnna: si t'agraden els alvocats és una bona mamera perquè el principal element del farcit és el propi alvocat...a reveure anna!
ResponEliminaAixò és un clàssic d'estiu a ca la sogra :-)
ResponElimina