Després de provar diferents fòrmules per a coques de poma em vaig quedar amb aquesta. El més divertit és comprovar que queda igual de bona en forma de pastís, com de cake, com de magdalena... Realment queda molt suau i tendre.
INGREDIENTS:
1 llimona
3 ous
300 de farina
200 de sucre
1 iogurt
1 sobre de llevat
un raig de llet
1 o 2 pomes (golden)
SOM-HI:
Ratllem la pell de llimona. Pelem la poma i la tallem a dauets. En un bol barregem el iogurt, el raig de llet, el sucre, els rovells, la ratlladura i una mica del suc de la llimona i després afegirem la farina i el llevat tamisats. Finalment hi posem els dauets de poma i les clares muntades amb cura. Posem la massa al motlle `de pastís, de cake o de muffins prèviament untat amb mantega i enfornem uns 45 minuts a 180º. Heu de provar-ho!
Ting un excés de saliva. No em feu aixó......
ResponEliminaAcabo de veure les nous amb carmel de la Gemma i ara tú amb aquestes magdalenes......
Segur estan boníssimes¡¡¡
ISABEL
genials!... ara per l'esmorçar!!!
ResponEliminaUna abraçada
Deixant a banda la Tatín, el pastís de poma que més m'agrada és així, amb la poma a dauets per el mig.
ResponEliminaMolt i molt seductora, aquesta coca.
Això és un 3 en 1!! ;) Boníssima!
ResponEliminaPetons!
T'han quedat molt maques i que bones han de ser.
ResponEliminapetons
Mercè, no saps com m'agraden totes les postres fetes amb poma i els cakes són realment increïbles i sorprenents. T'ha quedat molt bé. M'ha agradat això que li poses un iogurt, em recorda a la coca de iogurt que sempre ha fet la meva mare, és la seva oficial.
ResponEliminaPetons i feliç dia de Sant Jordi.
M'he oblidat de fer-te una pregunta! A la teva llista de blocs als noms dels blocs hi surt el nom real de cadascu. Això ho has posat tu, perquè en el cas del meu si que l'hi he posat però la resta de la gent no i això està molt bé, perquè almenys saps com es diu cadascú i va molt bé a l'hora de contestar comentaris perquè dir a algú per ex. pa de nous, plat blanc,.... no ser...
ResponEliminaUna abraçada :-)
Hola bonica!! Doncs aquesta tarda que tinc temps, vull fer-ne uns muffins de poma, a veure que tal surten. Espero que tinguin tan bona pinta com els teus, quina feinada més bona que has fet!! petons.
ResponEliminaM'agrada!!! t'han quedat molt macos, tan el cake com les madalenes!!
ResponEliminaPetonets
A quina hora dius que berenem?
ResponEliminaAquestes madalenas per esmorzar ideals, i el cake de postres per dina, el dia complert.
ResponEliminaPetonets
ISABEL: je,je, la veritat és que n'estic molt saisfeta del resultat!esponjoooooooses!
ResponEliminaSt hilari: per esmorzar, per berenar, amb xocolata, sense, amb llet, amb cacaolat...
Starbase: estic d'acord, per molt que reconec que el pastís de poma amb els tallets per sobre queda fabulosament presentada, a mi m'agrada més "notar" la poma que "trobar-me-la"...
Mercè: je,je, aquí està la gràcia, que ho puguis presentar de formes diferents.
Guspires: feliç dia de Sant Jordi,de fet és pràcticament la coca de iogurt més la llet i alguna variació, però queda com més lligada.
Això del nom al costat del blog ho faig per personalitzar una mica el blog, m'agrada saber com es diu la persona que hi ha al darrera i els he anat trobant per comentaris, pel blog del Cafè de nit, per trobades a classes...A reveure GEMMA!!
Cuina vermella: gràcies parella! a veure si em dius com ha anat!
ResponEliminaMaria: gràcies!!! feliç Sant jordi!
Glòria: quan vulguis guapa!
Fem un mos: je,je,i entremig algún platet dels teus eh?...Feliç SANT JORDI!