Molt sovint us explico com m'agraden els carbassons. Enguany he pogut gaudir dels carbassons que els meus cunyats tenen al seu hortet de Cunit i que curosament cuiden. En faig farcits, arrebossats, en crema, en samfaina, bullits, amanida... Doncs ara n'he fet uns embolcalls d'allò més fàcils i refrescants. A veure què us en semblen!
INGREDIENTS:
LLàmines de carbassó llargues tallades finetes.
tomàquet a daus
alvocat
tonyina
olives verdes
pebrot del piquillo
maionesa
oli,sal
oli,sal
SOM-HI:
Fem unes llàmines finetes de carbassó amb un ganivet i les escaldem uns minuts en aigua bullint.Reservem sobre paper absorvent.
Tallem ben petits els tomàquets,les olives, i afegim finalment la tonyina i l'alvocat.Salem i aboquem unes cullerades de maionesa.
Posem una mica del farcit al centre de la llàmina de carbassó i tanquem els dos extrems que unim amb una brotxeta.
Reguem amb un fil d'oli.
Mercé un bons embolcalls de carbasso y con este relleno muy buenos,queda tambien magnifico como un pincho
ResponEliminapeto
miquel
Un entrant ideal pels meus. Substitueixo la tonyina per cogombrets o tàperes i llestos! I així en mengem tots! La d'idees que agafo amb tots vosaltres! Petons Mercè i a seguir ideant amb verduretes!!
ResponEliminaMERCE:
ResponEliminaQUE ENTRANTE MAS RICO NOS HAS PUESTO HOY, LA VERDAD ES QUE NO HAY RECETA QUE PONGAS QUE NO ME DEJE BOQUIABIERTA.
ERES UN CRACK
BESOS
Ummm quins embolcalls més bons!!!!!!!!!!! És una bona idea de presentació i després es pot farcir del que més agradi a casa, perfecte!!!!!
ResponEliminaPetonets
Com diu en Miquel, un bon pinxo d'estiu.
ResponEliminaPetonets.
Si porta alvocat té totes les meves simpaties, benediccions i vots a favor. Molt fortament hehehe
ResponEliminaI tenir uns sogres que et donen carbasonets cultivats a casa és una cosa... impagable!! :)
Dons em semblen un aperitiu o un plat ben bo i nutritiu. L'alvocat cada vegada em xifla més, osigui que haurien d'estar de mort! M'apunto aquest farcit ;D
ResponEliminaPetonssss
Si us sobren carbassons estarem encantats de rebre'n, eh? jejeje
ResponEliminaAquests embolcalls em semblen perfectes!
Petonets
Sandra
Bona idea per ampliar el meu escàs receptari de tapetes-entrants per estiu. Salut..!.
ResponEliminaAlvocat i carbassó??? mai els he combinat.
ResponEliminaMaca bon estiu jo ja desconecto ordinadors.
Fins el septembre
Petons
em semblen deliciosos!! i molt saludables ...
ResponEliminauna abraçada
Quins entrants més bons, i fins i tot els pots farcir amb coses diferents per fer-ho més variat i divertit al moment de servir-ho a taula.
ResponEliminaMolt bona!
Tens una gràcia especial per combinar ingredients, aquests carbassons han de ser una delícia!
ResponEliminaUn embolcall molt refrescant per aquest temps, noia quina sort tenir uns cunyats tan generosos.
ResponEliminaPetons
Fantàstic Mercè! ens aniran molt bé perquè tenim un munt de carbassons i ja no sabem què més inventar!! petonets!
ResponEliminaUna molt bona idea!!! aquests embolcalls són un entrant magnífic!
ResponEliminaPetonets
Els carbassons donen molt de joc i aquesta és una bona proposta i ben refrescant, per als soparets d'estiu.
ResponElimina