mousse de coco

mousse de coco

divendres, 19 d’agost del 2011

SOPAR A GRANADA!, CASA TORCUATO- ALBAYZÍN















Ja sóm aquí, amb ressaca a gaspatxo, sol, alhambra, càmping, calç... Ens ho hem passat d'allò més bé!. Hem comprovat l'aire "fresc" d'una ciutat que tot i estar a 37-40º,té una alegria i una gràcia especial que es respira a cada placeta, a cada carreró, amb l'amabilitat de la seva gent. Les nenes han gaudit moltíssim de l'Alhambra, de Pampaneira (un poblet preciós de Las Alpujarras), de l'Albaycín, la catedral i nombrosos racons.
La darrera nit vam voler acomiadar-nos amb un bon soparet, coincidint amb l'aniversari de la Bet (8 anys).Ens van aconsellar que anessim a casa Torcuato, en ple centre d'Albayzín. Vam sopar molt a gust i amb una atenció fantàstica. Aquí us en deixo un tastet!
SALMOREJO
GAZPACHO
HABITAS CON JAMÓN
CHIPIRONES FRITOS
BERENJENAS CON MIEL DE CAÑA
PASTEL DE CASTAÑAS
I...UNS GELATS DE CAMPEONAT!

14 comentaris:

  1. Ben tornats!!!! Granada preciòs!!!...i la gent....
    Ptnts

    ResponElimina
  2. Benvinguts a casa!! Ja veig que vau gaudir del viatge, no m'estranya, aquesta zona és genial... i es menja de meravella!!
    Per molts anys a la Bet!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Quina sort!!! Granada, és una ciutat preciosa!!!
    S'han acabat les vacances?
    Petonets

    ResponElimina
  4. Benvinguts !!!!!
    Ja veig que les vacances, fantástiques. Jo no conec aquella zona pero diuen que es preciosa.
    Felicitats a la Beth!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Benvinguts novament, ja es veu, per la cara de la tropa, que el sopar estava d'allò més bo. La Laia i la Bet sembla que estiguin una mica cansades oi?, en canvi l'Ona aguanta el tipuus (al menys de cara a la galeria, je, je).
    Una abraçada a tota la family i fins dimarts!

    ResponElimina
  6. Marta,Sandra-Xavi, veig que ho coneixeu!, realment una ciutat i un entorn que val la pena conèixer.Gràcies per felicitar la Bet!
    Marylou, i tant si n'és de bonica!.Vacances...fins dimecres...
    Gemma, si en tens l'oportunitat és una escapada fantàstica. Gràcies per la felicitació a la Bet!
    Josep i Gloria,boníssim!, elles es van atipar de xipirons (van repetir) i jo de favetes...que bones!.Cansades però han estat ben a l'alçada de les visites i sortides!Aquest viatge el recordaràn segur!Una abraçada i fins dimarts!

    ResponElimina
  7. He visitaso tu blog por casualidad. El corazón me ha saltado de alegría. Soy de Granada¡¡ La llevo en mi corazón. Vivo fuera.Todas esas comidas tan fantásticas, las suelo hacer en casa. Me ha encantado que reflejes tan bién el sentir de la gente de allí y el caracter amable que tienen. Gracias Te seguiré de cerca pues me gusta tu blog.

    ResponElimina
  8. Això eS un sopar Mercè i no les "deconstruccions" de que parlavem al meu bloc.....Una abraçada.....

    ResponElimina
  9. Hola Mercè! quina il·lusió tornar-te a tenir per aquí!! Per Granada no hi he estat mai, és un lloc que sempre m'ha cridat l'atenció, i llegint el que expliques encara tinc més ganes d'anar-hi! Les fotos són molt boniques i també fan agafar gana ;)
    I sobretot... moltes i moltes felicitats a la Bet!! :D

    ResponElimina
  10. Manoi quin sopar. Fa anys, molt anys, que hi vàrem anar i del que vàrem menjar encara en parlem ara. Potser seria hora de tornar-hi.
    Mercè. celebro que ho hagueu passat tan bé.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. S'han acabat ja les vacances!!!!Hooooooo
    Però veig que ho have-ho passat d'alló mes be.
    La cara de l'Ona, la Laia i la Bet ho diuen tot.
    Bentornats.
    Fins aviat, petons

    ResponElimina
  12. Bet guapíssima, per mols ANYS!!!!!!
    Quan et veigi et faré l'estirada de orelles.
    Un petó molt fort


    ISABEL

    ResponElimina
  13. Granada és una ciutat ben especial, jo tan sols hi he estat una vegada i hi tornaria cada any amb els ulls tancats! Felicitats a la Bet, pel que es veu ho vàreu ben celebrar!

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies un cop més per entrar a casa nostra. Aquest estiu ha estat molt ben profitat amb excursions, activitats, visites... La setmana a Granada ha estat la cirereta del pastís. Us recomano de tot cor visiteu la ciutat, l'Alhambra i si podeu també el poble de Pampaneira a Las Alpujarras.

    ResponElimina