Vinga!, un coc més!, mai n'hi ha prous per anar provant i tastant gustos i matisos diferents,oi?. Avui us presento un coc amb gustet a cafè, ideal per a fer amb un tallat, un cafè amb llet, a mitja tarda o de bon matí...
INGREDIENTS:
100 gr de mantega
100 gr de sucre
100 gr de farina
1 cafè curt
2 ous sencers
1 culleradeta petita de llevat
*opcional-(2 cullerades de brandi)
SOM-HI:
Batem en un bol el sucre, el cafè, la mantega (i el brandi), afegim els ous i finalment la farina amb el llevat barrejats (tamisant).
Engreixem un motlle amb una mica de mantega i hi aboquem la mescla.
Enfornem a 180º. He fet uns 30 minuts per sota i uns 8 per sobre.
AIXÍ DE SENZILL!, BON PROFIT!
Tú sempre fent experiments...jeje
ResponEliminaEm sembla que aquest motlle es dels pocs que no tinc...
Petonets.
Mercè aquests Estels de cafè t'han quedat molt be.
ResponEliminaBoníssim amb el gustet de cafè, m'encanta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Amb lo que a mi m'agrada el café!!
ResponEliminaHum.. molt bó.
Petons
Quina bona idea, puc sentir l'olor del cafè des d'aquí!
ResponEliminaRàpid, senzill i bo...m'agrada!
ResponEliminacuinaigaudeix.blogspot.com
Molt ràpid i fàcil de preparar, molt bo, un trosset ara per prendre el cafè seria fantàstic Ummm
ResponEliminaPetons
Te quedaró muy rico!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Ohhh a mi m'encantaria amb el gustet del cafè!!! i acompanyat d'un trosset de xocolata...
ResponEliminaUn tros de cel, Mercè!!
:)
La vaig provar un dia que vaig tenir convidats i va triomfar! :) Només que el primer dia tenia poc gust de cafè! Després, però, ja va anar apareixent. El pròxim cop ho intento amb un cafè més fort.
ResponEliminaMooooltes gràcies per la recepta!
Una abraçada.