mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 12 de novembre del 2012

RECAPTA D'ALIMENTS 2012: 30 NOV I 1 DESEMBRE

El proper 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2012, es torna a celebrar a casa nostra el GRAN RECAPTE auspiciat per la Fundació del Banc d'Aliments.

 Aquesta campanya solidaria ja va tenir un gran èxit en edicions anteriors i serveix per a recollir aliments de caducitat llarga que el Banc d'Aliments pot distribuir entre persones necessitades.
 Tots sabem que ara és més necessari que mai, molta gent passa gana al nostre entorn.
Com l'any passat, un grup de blocaires hem volgut posar en marxa una modesta campanya de suport.

Aquesta campanya consisteix en que el màxim nombre de blogs culinaris i gastronòmics publiquin el proper dia 30 de Novembre -corresponent al primer dia del GRAN RECAPTE- una recepta el.laborada amb algun dels aliments de la següent llista:

  • Pasta
  • Llegums secs
  • Oli
  • Llet
  • Llaunes de conserva de peix
Per tot Catalunya hi haurà molts punts d'entrega d'aliments on podeu fer la vostra col.laboració (supermercats...), informeu-vos!

De fet l'objectiu és justament aquest: aprofitar el poder comunicatiu dels blogs per a animar a que el màxim de persones col.laborin i facin donacions.Com es va fer l'any passat, les receptes publicades per els blocaires s'incorporaran al blog:ANIMEU-VOS A COL.LABORAR EN UNA ACCIÓ SOLIDÀRIA TAN NECESSÀRIA!!!

1 comentari: