Aquesta vegada, el fruiter de davant de casa em va regalar (si, regalar) una capseta de rovellons una mica tocadets. Com que no tenien la presencia massa maca i estaven una mica ressecs, em va semblar que la millor manera de treure'n profit, seria fer-ne una crema. Sincerament, en va sortir una cremeta finíssima i potent a l'hora. Una recomanació: molt millor d'un dia per l'altre!
INGREDIENTS:
Rovellons
alls
julivert
oli
sal
(1 patata menuda)
aigua
SOM-HI:
Fem els bolets (excepte uns quants que farem a daus i reservarem) en un fil d'oli en una paella amb 2-3 granets d'all talladet i el julivert picat.Salem.
Fem unes voltes i reservem.
Fem bullir l'aigua i si ho preferim podem posar-hi una mica de patata a daus que ens farà la crema més untuosa. Seguidament hi abocarem els rovellons i triturarem fins que ens quesi ben lligat.
Passem per la paella també amb all i julivert uns rovellons fets a dauets que afegirem a la crema en servir-la.
*És millor fer bullir poca aigua i si cal afegir-ne que no pas arriscar-nos a que ens quedi massa clara.
*Millor deixar-la reposar una bona estona i encara millor si la fem d'un dia per l'altre.
*Si la servim en petits gotets podem semimuntar un xic de nata i posar-la al damunt: un entrant de festa original!
Quina sort que tens que et regalin rovellons!
ResponEliminaA mi m'agraden molt les cremes i havia pensat fer-ne així que prenc bona nota!
ptns!!
Sempre l'he fet amb fredolics. Amb rovellons no l'he provat mai, la sopa. Ho provaré si en trobo, Mercé! Petons
ResponEliminaDe rovellons no l’he menjat mai, si de rossinyols i de fredolics, no tardaré gaires dies a provar-la, els rovellons ens encanten
ResponEliminaPetons
Una crema fabulosa. Besos!
ResponEliminaAna
Una cremeta per llepar-se els dits!!!
ResponEliminaBoníssima.
Petons
Una trovada força interesant la del divendres.
Gràcies.