Aquesta recepta és d'una classe de la Mireia Carbó. Ja sabeu la "dita"els qui la coneixeu: recepta de la Mireia, recepta segura!
INGREDIENTS:
175 gr de farina
100 gr de sucre
1 ou gros
100 gr d'ametlles crues amb pell
ratlladura de la pell d'una llimona
1 culleradeta de llevat
SOM-HI:
Posem les ametlles en remull mentre preparem la resta.
Batem l'ou amb el sucre i la ratlladura de llimona.
Incorporem la farina amb el llevat.
Finalment afegim les ametlles que agafarem amb les mans sense colar.
Ens mullem les mans i fem dues barres amb aquesta pasta. (jo n'he fet 1 per fer uns carquinyolis més grans).
Coem al forn a 180º durant 15 minuts.
Treiem i tallem al biaix els carquinyolis amb el gruix que volem. Els posem plans i coem 5 minuts més fins que els veiem lleugerament torrats.
T'han quedat molt guapos, Mercè! I ben farcits! Jo em vaig iniciar amb els carquinyolis fa un mes i des d'aleshores ja n'he fet tres cops! Queden tan bons, i són fàcils de fer!! Deliciosos, t'han quedat. Petons
ResponEliminaEm sembla que ja se que faré aquesta tarda!!!
ResponEliminaRecepta segura! i pensar que a mi no m'agradaven!!!!El que fa fer-se gran! ;)
ResponEliminaEls carquinoylis mia fallen i com dius tu amb una copeta de vi dolç .......... idelas:
ResponEliminaPetons
M' imagino el sabor d'aquest carquinyolis ja que la meva recepta és molt semblant..No fallen!
ResponEliminaQuè macos t'han quedat!!!!!
ResponEliminaPetonets
Quins carquinyolis, son tant macos que no fan amb el seu nom.
ResponEliminaQuan un esta molt prim se li diu. Sembles un carquinyoli!!!!!!
Amb els teus no va aquesta dita, jejejeje....
Petonets
Ets una artistassa!
ResponEliminaHola, la meva iaia els va fer la setmana passada, la veritat és que estan boníssims.
ResponEliminaUna abraçada
Hi,
ResponEliminaI found your blog by chance, while peeking others and I decided to check it out! I’m glad I did it, because I am really delighted with yours. It's beautiful, well structured, interesting… and it has completely got me hooked. I think we're going to get along just fine! ;) I'd like to invite you to meet my space as well and I hope you'll have as much fun as I am having in yours!
I wish you lots of success
kisses
http://cottoncandy-peaches@blogspot.com
Però que bons els carquinyolis...a mi no m'agradaven fins que els vaig fer per primera vegada...
ResponEliminaPetonets.
Semblen de pastisseria, que bons!
ResponEliminaIsabel
A vegades en faig i sovint els faig amb nous en comptes d'ametlla. També queden bons :)
ResponEliminaLes tinc en pendents desde no se quant
ResponEliminaMuas!
Segur que els amics estan encantats amb la vostra visita... i els carquinyolis!!! us han quedat molt guapos!!
ResponElimina